< >

LINC Original

Form och funktion i perfekt balans

Svensktillverkade LINC Original är en duschserie i 6 mm härdat säkerhetsglas som skapar möjligheter för alla utrymmen. Serien ger dig nästan obegränsade valmöjligheter med många olika typer av glas och med det vändbara, patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion. Välj mellan en eller flera dörrar och fasta glaspartier varav många kan måttanpassas och snedkapas utan extra kostnad. LINC har utbytbara tätningslister och magnetlister som standard vilket minimerar vattenstänk.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Profiler

LINC Duschhörnor

LINC Angel med två raka dörrar, och systermodellen Niagara med sina välvda, är två av våra mest älskade duschhörnor. Och det är inte konstigt: Du kombinerar de olika dörrmåtten fritt och viker enkelt in dörrarna mot väggen när du inte duschar. Båda duschhörnorna kan kombineras med PILE Duschförvaring och limmas upp utan att bryta tätskiktet.

Se alla LINC

PILE DUSCHFÖRVARING

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen. Kan även limmas upp med SAFE-FIX.

Mer om PILE

Produkter

Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion och lyfter dörren 7 mm i öppet läge vilket underlättar städning. Alla duschar i LINC kan limmas upp med SAFE-FIX.

Mer om SAFE-FIX

Dusch vid fönster

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt.

Kampanjpris 8 290 kr

LINC Monument

Duschkampanj

LINC Angel eller Niagara med takduschen MIST med eller utan duschförvaringen PILE. Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval när det gäller duschväggar. Gäller hos alla svenska återförsäljare till och med 31 augusti 2022.

Till kampanjen

Kampanjvara

Duschhörna

LINC Angel

En funktionell duschhörna med två raka, invikningsbara dörrar i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC Angel finns i fasta standardmått som du kan kombinera fritt men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Blankpolerad Mattborstad Vit Svart

Från 8 990 kr

Kampanjvara

Duschhörna

LINC Niagara

En funktionell duschhörna med två välvda, invikningsbara dörrar i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC Niagaras dörrar kan du kombinera fritt och montera på i princip vilka mått som helst. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Blankpolerad Svart Vit Mattborstad

Från 8 990 kr

Duschvägg

LINC 2 Original

En duschdörr i 6 mm glas med utbytbara tätningslister för den mindre nischen. Svensktillverkade LINC finns i fasta standardmått och i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Vit Blankpolerad Mattborstad

Från 6 290 kr

Duschhörna

LINC 13 Original

En funktionell duschhörna med en fast vägg och en dörr i 6 mm glas och med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC 13 Original finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Vit Blankpolerad Mattborstad

Från 9 290 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak både vad gäller glas, finish och grepp. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din nya drömdusch.

 

Skapa din dusch i Duschverkstan

Kom igång och skapa din drömdusch i nya Duschverkstan

Duschverkstan

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Mer om glas

Ett grepp eller handtag ingår när du köper din dusch. Se vilka alternativ du har att välja bland.

Grepp och handtag

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC. Först monterar du PILE och därefter
duschdörren inuti väggprofilen.

Mer om PILE

Produkter

Med SAFE-FIX limmar du aluminumprofilen tryggt mot väggen istället för att borra och skruva. SAFE-FIX möjliggör även demontering utan att lämna märken.

Mer om SAFE-FI 

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Iconic Dots

Takduschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi takduschen MIST – ett resultat av nordisk design och nordisk ingenjörskonst.

Se mer

Iconic Dots

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Iconic Dots

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer