L I N C  O R I G I N A L

Form och funktion i perfekt balans

Svensktillverkade LINC Original är en duschserie i 6 mm härdat säkerhetsglas som skapar möjligheter för alla utrymmen tack vare sin överlägsna design och funktionalitet. Valmöjligheterna med LINC Original är närmast oändliga och du kan fritt kombinera olika glas och finishar på profilen som tillverkas i anodiserad aluminium. Välj själv om du vill montera duschväggen på vanligt vis eller med vårt särskilda limkit SAFE-FIX, utan att bryta tätskiktet.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Profiler

	
Blankpolerad 	
Mattborstad Vit Svart

Skapa din egen dusch

LINC Angel med raka dörrar och systermodellen LINC Niagara med välvda dörrar, är två av våra mest älskade duschhörnor. Och det är inte konstigt: Du kombinerar de olika dörrmåtten fritt och viker enkelt in dörrarna mot väggen när du inte duschar. Prova Duschverkstan så får du se. Båda duschhörnorna kan kombineras med duschförvaringen PILE och limmas upp så att du slipper bryta tätskiktet. 

Kom igång och skapa


LINC duschhörnor

Det patenterade LINC-lyftgångjärnet.
Produkter

Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion och lyfter dörren 7 mm i öppet läge vilket underlättar städning. Alla duschar i LINC kan limmas upp med vårt limsystem SAFE-FIX.

Alternativ och tillval

Om du har ett fönster i vägen

LINC Monument är duschlösningen som du kan placera mitt på väggen eller alldeles intill hörnet – smart om du råkar ha ett fönster i vägen. LINC Monument kommer alltid i samma storlek på glasen men är alltså mycket flexibel när du monterar.

LINC Monument


Dusch vid fönster

Optimal funktion

En av de många fördelarna som lyftgångjärnet ger dig är att dörrarna kan vikas in mot hörnet när du inte duschar. Detta sparar värdefull yta i badrummet. Eftersom dörrarna lyfter i invikt läge torkar listerna också snabbare vilket håller städtiden nere. Form och funktion i balans.

Tips för små badrum

Smart förvaring i väggprofilen

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC Original och Flex både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen.

Mer om PILE

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

Alternativ och tillval

 

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Kom igång och skapa

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Öppningsalternativ till våra duschlösningar.
Produkter

Hur vill du öppna duschen?

Ett grepp eller handtag ingår som regel när du köper din dusch. Vilka alternativ som gäller för just din duschlösning hittar du på duschmodellens egen sida.

Öppningsalternativ

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Duschvägg EDGE i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med spegel SLOT. Duschhörna LINC Angel Flex.

Duschserier

LINC Flex

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. Smarta vikdörrarna i SYNC bygger på vårt patenterade lyftgångjärn och har fått diskreta vikgångjärn mitt på.

Se mer

Planera

Guide: Så väljer du duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer