< >

LINC Original

Form och funktion i perfekt balans

Svensktillverkade LINC Original är en duschserie i 6 mm härdat säkerhetsglas som skapar möjligheter för alla utrymmen. Serien ger dig nästan obegränsade valmöjligheter med många olika typer av glas och med det vändbara, patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion. Välj mellan en eller flera dörrar och fasta glaspartier varav många kan måttanpassas och snedkapas utan extra kostnad. LINC har utbytbara tätningslister och magnetlister som standard vilket minimerar vattenstänk.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Profiler

LINC Duschhörnor

LINC Angel med två raka dörrar, och systermodellen Niagara med sina välvda, är två av våra mest älskade duschhörnor. Och det är inte konstigt: Du kombinerar de olika dörrmåtten fritt och viker enkelt in dörrarna mot väggen när du inte duschar. Båda duschhörnorna kan kombineras med PILE Duschförvaring och limmas upp utan att bryta tätskiktet.

Se alla LINC

Smart förvaring i väggprofilen

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC Original och Flex både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen.

Mer om PILE

Produkter

Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion och lyfter dörren 7 mm i öppet läge vilket underlättar städning. Alla duschar i LINC kan limmas upp med vårt limsystem SAFE-FIX.

Dusch vid fönster

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt.

Kampanjpris 8 290 kr

LINC Monument

Kampanj på duschpaket

LINC Angel eller Niagara med takduschen MIST och duschförvaringen PILE. Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval när det gäller duschväggar. Gäller hos alla svenska återförsäljare till och med 31 januari 2023.

Till kampanjen

Kampanjvara

Duschhörna

LINC Angel

Duschhörna med två raka, invikningsbara dörrar i 6 mm glas. Finns i fasta standardmått som du kan kombinera fritt men också i måttanpassat utförande. Kombinera med PILE.

Polished
Matte Brushed
Matte White
Matte Black

Från 9 690 kr

Kampanjvara

Duschhörna

LINC Niagara

Duschhörna med två välvda, invikningsbara dörrar i 6 mm glas. Kombinera dörrarna fritt och montera på i princip vilka mått som helst. Kombinera med PILE.

Matte Black
Matte White
Matte Brushed
Polished

Från 9 690 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Duschverkstan

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Ett grepp eller handtag ingår när du köper din dusch. Se vilka alternativ du har att välja bland.

Grepp och handtag

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC. Först monterar du PILE och därefter
duschdörren inuti väggprofilen.

PILE

Med SAFE-FIX limmar du aluminumprofilen tryggt mot väggen istället för att borra och skruva. SAFE-FIX möjliggör även demontering utan att lämna märken.

SAFE-FIX

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Serier

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Serier

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer