Tvättställsblandare i rostfritt stål och med ikonisk design

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer. Matcha med pop-up i samma finish för en genomgående röd tråd i badrummet. Alla våra tvättställsblandare är konstruerade och testade för att du ska kunna njuta av många års problemfri användning.

Alla blandare

STEEL VOYAGE

STEEL VOYAGE High för ovanpåliggande tvättställ är en minimalistisk och samtidigt exklusiv tvättställsblandare tillverkad helt i rostfritt stål och därmed blyfri. Matcha med bottenventil STEEL Pop-up Universal Duo.

VOYAGE HIGH   VOYAGE LOW

SLEEK

Med sitt vackra formspråk ger SLEEK en lekfull men samtidigt lyxig touch till hela ditt badrum. Matcha med pop-up i samma färg. Låt färgvalen i badrummet vägleda dig till vilken du väljer. 

SLEEK

POSH

För dig som tycker att blandaren gärna får synas lite extra har vi tagit fram POSH. Vinkla och vrid på greppet och se hur vattnet flödar i en mjukt och stilfull båge. POSH är det självklara valet för dig som drar åt det lantliga hållet eller bara söker en självsäker blandare i retro-stil.

POSH

XT

XT är en tvättställsblandare med slimmad, minimalistisk design i hög respektive låg variant. Blandaren är tillverkad i förkromad mässing och passar de flesta kommoder, stilar och badrum.

XT HIGH   XT LOW

CASUAL

Med sin klassiska design passar CASUAL bra till alla våra kommoder och fyller sin funktion med bravur. En riktig allround-blandare som fungerar i de flesta sammanhang och stilar.

CASUAL

Tvättställ Viskan Solid 100.

Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer
Takduschset Steel Pleasure 2.

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer