kommoder med tvättställ

Kommoder
med tvättställ

Kommoder för en skönare morgon

Upptäck våra svensktillverkade kommoder av högsta kvalitet i ikonisk nordisk design och med ovanligt många smarta funktioner och tillval. Alla våra kommoder kapslas in med TX Top Extreme™ vilket ger dem ett skydd mot såväl fukt som det dagliga slitaget under minst 15 år.

Möbelserier

Filtrera på

Rensa filter

0 produkter visas

Kommoder

Kampanj på möbelpaket

Kommod Viskan Grip 60 med spegelskåp Stage 60.

Se mer

Relaterade sidor

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer

Om INR

Kvalitet

Chefdesigner Kristian Olsson berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet.

Se mer

Om kommoder från INR

Sedan 2017 är Aspen bad en del av nya INR Iconic Nordic Rooms med bibehållen kärlek till möbelhantverket – en genomgående igenkänningsfaktor i alla våra badrumsmöbler, kommoder och tvättställ. Väljer du en av våra kommoder får du en möbel med högsta kvalitet gällande design, innovation och funktion både utvändigt och invändigt. De flesta av våra kommoder kommer med en hög utrustningsnivå som standard. Vill du så lägger du till häftiga och praktiska tillval..

Samtliga kommoder från INR levereras färdigmonterade, är utrustade med den mycket vatten- och stöttåliga ytbehandlingen TX Top Extreme, har mjukstängande lådor från Grass och kommer med 15 års garanti. Beroende på designserie väljer du mellan kommoder med stilrena tvättställ i slitstarkt porslin eller Stenkomposit. Filtrera bland våra kommoder på serie, storlek och färg och du har kommit ett stort steg närmare en kommod som passar både dig och ditt badrum. Vilken av våra kommoder väljer du?

Vad ska jag tänka på när jag väljer kommod?

Utgå från storleken på rummet och välj en så rymlig kommod som möjligt. Om ni är flera som samsas om utrymmet är en kommod med två hoar att föredra. Titta också på priset. Kvalitet kostar lite mer men det har du igen i slutändan. Svensktillverkade kommoder kommer oftast med lång garantitid - upp emot 15 år.

Finns det kommoder i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-skalan. Din kommod lackeras med vald kulör både utvändigt och invändigt. Välj matchande förvaring i samma kulör. Alla kommoder förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme som skyddar mot fukt och stötar under minst 15 år.

Kan jag skapa min egen kommod?

Ja. Testa det digitala verktyget Möbelverkstan och se din kommod växa fram tillsammans med spegel, blandare och förvaring. Öppna och stäng lådorna och lägga till härliga tillval som belysning och dolda eluttag.

Vad skiljer olika tillverkares kommoder åt?

Skillnaden sitter i både design, material, ursprung och funktion. Priset brukar vara en bra indikator. Likaså garantitiden. Svensktillverkade kommoder kommer med högre pris men också en längre garantitid vilket du har igen i slutändan. Tänk på att ditt badrum ska hålla i minst 10-15 år. Välj en svensktillverkad kommod så kan du lita på att den håller.

kommoder 60 centimeter

Kommod VISKAN Grip 60

kommoder i ek

Kommod GRAND Solid 100 i Natural Oak

små kommoder

Kommod VISKAN Solid 50 i Accent 'Forest'

kommoder valnöt

Kommod GRAND Walnot