Spegelskåp med design och smarta detaljer

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring ovanför kommoden med en ovanligt genomtänkt insida. Effektiv LED-belysning, eluttag, prylhållarmagnet och invändiga speglar ingår, och det finns många fler tillval att välja bland. Alla våra spegelskåp är tillverkade i Sverige och särskilt anpassade för fuktiga miljöer.

Badrumsspeglar

Runt spegelskåp

Ø:800 mm D:160 mm

Circ är ett unikt, runt spegelskåp med tydlig hantverkskänsla framtagen för att matcha möbelserien Air Wood men passar till alla våra serier. Bakom den delade runda spegeln med LED-belysning finner du tre fasta hyllplan och rygg i äkta fanér i Natural Oak. Eluttag, prylhållarmagnet och touchpanel för reglering av ljusstyrka och färgtemperatur är standard i detta topputrustade spegelskåp. Circ finns i Premium White, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak och Accent/NCS.

CIRC

Rektangulära spegelskåp

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Stage är vårt välutrustade spegelskåp med invändiga speglar och fina funktioner såsom prylhållarmagnet och eluttag. Spegelskåpet kopplas till rummets strömbrytare. Stage finns i Premium White, Still Grey, Light Sand, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak och Accent/NCS.

Önskar du ett spegelskåp med mer möjligheter när det gäller belysning – till exempel invändig belysning och ljusreglering –  så ska du titta på Stage Plus.

Alla Stage

Ljusreglering

Belysningen i alla skåpen är av typen LED och ger ett behagligt men effektivt vitt sken. Välj Circ eller Stage Plus för extra belysning och reglering av  ljusstyrka och färgtemperatur via en touchpanel på skåpets sida.


Relaterat

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer
Grand Grip får sitt harmoniska och balanserade uttryck tack vare det elegant infrästa greppet.

INR

Svensktillverkade duschlösningar och badrumsinredning i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt.

Se mer

Att tänka på när du ska välja nytt spegelskåp

Det finns en del saker att tänka på när du ska välja ditt nya spegelskåp. Design, storlek och att hitta ett riktigt snyggt spegelskåp är förstås viktigt, men tänk också på vilka funktioner du önskar. Se här tänker vi kring våra svensktillverkade spegelskåp.

Varför välja spegelskåp?

Kanske funderar du över om du vill ha ett spegelskåp eller en vanlig spegel. Det finns för- och nackdelar med båda. Medan en vanlig spegel kanske ger ett något luftigare intryck så erbjuder ett spegelskåp värdefull förvaring bakom luckorna - något du aldrig kan få för mycket av i ditt badrum. Det finns också andra fördelar som till exempel eluttag och andra smarta funktioner.

Spegelskåp med smarta funktioner

Ett eluttag i spegelskåpet klarar du dig knappast utan. Att kunna ladda rakapparaten eller tandborsten direkt i skåpet medan du sover eller är på jobbet är guld värt. En annan smart sak med våra spegelskåp är prylhållarmagneten där du kan fästa pincetten eller hårnålarna. Välj gärna till en förstoringsspegel som du fäster på luckans insida.

Färg och form på spegelskåp

Tänker du dig ett fyrkantigt spegelskåp eller ett runt spegelskåp? Runda speglar har aldrig varit trendigare än nu och de finns faktiskt som spegelskåp med. Fundera också över om du vill ha ditt spegelskåp i samma färg eller fanér som din kommod eller om du föredrar ett vitt spegelskåp.

Spegelskåp med belysning

Belysning i spegelskåpet är A och O. Välj ett spegelskåp som har både ovanbelysning- och underbelysning så får du ett riktigt snyggt spegelskåp som också är funktionellt. Det är praktiskt att inte behöva tända i taket på kvällen utan att låta spegelskåpet stå för belysningen.

Svensktillverkade spegelskåp

Många spegelskåp tillverkas utomlands vilket inte behöver vara fel men det blir betydligt svårare att ha full koll på hela produktionskedjan. Välj ett svensktillverkat spegelskåp - det tjänar miljön på och även du själv i längden, även om det initialt kanske kostar lite mer.

Spegelskåp med lång garanti

Det är värt att tänka på hur lång garantitid ditt nya spegelskåp har. I den fuktiga badrumsmiljön bör du välja ett tåligt spegelskåp som garanterar att hålla under många år framöver och som kommer med lång garanti.