Spegelskåp med ikonisk design och smarta detaljer

Med ett spegelskåp från INR får du smart förvaring ovanför kommoden med en ovanligt genomtänkt insida. Effektiv LED-belysning, eluttag, prylhållarmagnet och invändiga speglar ingår som standard och det finns många fler tillval att välja bland. Alla våra spegelskåp är tillverkade i Sverige och särskilt anpassade för fuktiga miljöer.

C I R C

Runt spegelskåp

CIRC är marknadens mest exklusiva och påkostade spegelskåp med en trendig rund spegel i 800 mm. Skåpet går att få i Premium White, tre olika ekfanér samt i INR Accent – detta för att matcha samtliga våra möbelserier. Rygg och hyllplan inuti skåpet kommer alltid i Natural Oak.

CIRC

S T A G E

Rektangulärt spegelskåp

STAGE är ett svensktillverkat spegelskåp med invändiga speglar och många finesser såsom prylhållarmagnet och eluttag. Kopplas till rummets strömbrytare. Önskar du ett spegelskåp med dimbar belysning är det STAGE Plus med touchpanel du ska titta på.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alla STAGE

L Y S A N D E   I N N O V A T I O N E R

Intelligenta funktioner som får ditt badrum att utstråla wow

Följ ljuset

Relaterade sidor

Spegel Scene med ställbar sidobelysning.

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer
badrumsskåp

Serier

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer

Att tänka på när du ska välja nytt spegelskåp

Det finns en del saker att tänka på när du ska välja ditt nya spegelskåp. Design, storlek och att hitta ett riktigt snyggt spegelskåp är förstås viktigt, men tänk också på vilka funktioner du önskar. Se nedan hur vi tänker kring våra svensktillverkade spegelskåp.

Varför välja spegelskåp?

Kanske funderar du över om du vill ha ett spegelskåp eller en vanlig spegel. Det finns för- och nackdelar med båda. Medan en vanlig spegel kanske ger ett något luftigare intryck så erbjuder ett spegelskåp värdefull förvaring bakom luckorna - något du aldrig kan få för mycket av i ditt badrum. Det finns också andra fördelar som till exempel eluttag och andra smarta finesser.

Spegelskåp med smarta funktioner

Ett eluttag i spegelskåpet klarar du dig knappast utan. Att kunna ladda rakapparaten eller tandborsten direkt i skåpet medan du sover eller är på jobbet är guld värt. En annan smart sak med våra spegelskåp är prylhållarmagneten där du kan fästa pincetten eller hårnålarna. Välj gärna till en förstoringsspegel som du fäster på luckans insida.

Färg och form på spegelskåp

Tänker du dig ett fyrkantigt spegelskåp eller ett runt spegelskåp? Runda speglar har aldrig varit trendigare än nu och de finns faktiskt som spegelskåp med. Fundera också över om du vill ha ditt spegelskåp i samma färg eller fanér som din kommod eller om du föredrar ett vitt spegelskåp.

Spegelskåp med belysning

Belysning i spegelskåpet är A och O. Välj ett spegelskåp som har både ovanbelysning- och underbelysning så får du ett riktigt snyggt spegelskåp som också är funktionellt. Det är praktiskt att inte behöva tända i taket på kvällen utan att låta spegelskåpet stå för belysningen.

Svensktillverkade spegelskåp

Många spegelskåp tillverkas utomlands vilket inte behöver vara fel men det blir betydligt svårare att ha full koll på hela produktionskedjan. Välj ett svensktillverkat spegelskåp - det tjänar miljön på och även du själv i längden, även om det initialt kanske kostar lite mer.

Spegelskåp med lång garanti

Det är värt att tänka på hur lång garantitid ditt nya spegelskåp har. I den fuktiga badrumsmiljön bör du välja ett tåligt spegelskåp som garanterar att hålla under många år framöver och som kommer med lång garanti.