duschar

Duschar

På INR har vi ritat duschlösningar i 30 år och de allra flesta av våra duschar kan måttanpassas eller skräddarsys just så som du vill ha dem och oftast utan extra kostnad. Här hittar du Nordens bredaste urval av duschar – samtliga svensktillverkade och med 15 års garanti. 

Se alla våra duschväggar

TRAC

Duschserie i 8 mm glas med en stilren skena i blankpolerad eller svartlackerad aluminium som ramar in duschupplevelsen. Skenan följer golv, vägg och tak om du vill, med plats för riktigt stora glaspartier.

Duschserie TRAC

TRAC-skenan finns i matt svart och blankpolerad aluminium.

EPIC

EPIC bjuder på en mäktig duschupplevelse med 10 mm pivotupphängt säkerhetsglas i ett enda massivt stycke. Dessa våra mest exklusiva duschar måttanpassas efter ditt badrum och kan monteras från golv till tak.

Duschserie EPIC

NORDENS MEST EXKLUSIVA DUSChar

Lär känna EPIC

ARC

Med ARC bygger du känslan på de stora glasytorna i 8 mm och beslagen i blankpolerat krom mässing eller matt svart finish. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd lösning anpassar du enkelt ARC till formen på ditt badrum.

Duschserie ARC

Fler alternativ

Minimalistisk design utan lister.

LINC

Svanenmärkta duschserien LINC ger närmast obegränsade valmöjligheter, med 6 mm glas i olika former och kvaliteter, och det patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion. Välj bland många modeller för placering i hörna, nisch, mitt på vägg och på badkarskant.

Duschserie LINC

SYNC

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. Smarta vikdörrarna i SYNC bygger på vårt patenterade lyftgångjärn och har fått diskreta beslag mitt på som gör att du slipper slå i inredning utanför eller slå i takduschen i en grund nisch.

Duschserie SYNC

BRIC

BRIC ger extra frihet när du ska välja duschkabin. Bland våra fyra duschkabiner finns alternativ för måttanpassning på höjden, skjutdörr eller pivotöppning samt flera glastyper att välja bland.

BRIC Duschkabiner

I ett badrum med trägolv är en duschkabin ett utmärkt val eftersom den sluter tätt och hindrar oönskat vatten från att rinna ut på plankorna.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Nordens vackraste duschkabiner

Lär känna BRIC

Duschkaret är tillverkat i stabil gjutmarmor med hjul och avtagbar front för att underlätta städning.
Olika tjocklek, opacitet och ton på glaset ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Med våra härdade duschglas duschar du alltid tryggt.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Alternativ och tillval för duschar

Hittar du inte din drömdusch bland våra duschar utan funderar på att skapa din din helt egna duschlösning? Inga problem! Som den duschspecialist vi är erbjuder vi många valmöjligheter när det gäller våra duschar. Utforska sidorna nedan och utrusta eller utforma en duschlösning som är rätt för just ditt utrymme och din personliga stil.

Läs mer

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Välj en duschvägg som vi anpassar till dig eller hämta den ur dina drömmar!

Läs mer

Duschar

Alternativ och tillval

De allra flesta av våra duschväggar har många alternativ när det gäller glas och grepp eller handtag.

Läs mer

Badrums­planering

Dusch vid fönster

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet.

Läs mer

mer inspiration

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Läs mer

Konsument

Outlet

Fynda INR originalinredning, duschväggar och blandare till 40% i vår outlet.

Läs mer

Hitta butik

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer