Duschar

På INR har vi ritat duschlösningar i 30 år och de allra flesta av våra duschar kan måttanpassas eller skräddarsys just så som du vill ha dem och oftast utan extra kostnad. Här hittar du Nordens bredaste urval av duschar – samtliga svensktillverkade och med 15 års garanti. 

Se alla våra duschväggar

Svensktillverkade duschar i 6 serier

Tidigt om morgonen, sent på kvällen, efter träningen, före festen. Innan jobbet, efter jobbet. För att slappna av, för att vakna, för att få ny kraft, för att koppla bort allt, för att hitta fokus. Det finns en dusch för dig och hittar du den inte i vårt breda duschsortiment så har du alla möjligheter att skapa den helt från grunden. Välkommen in i duschen!

Kampanj på
duschpaket

LINC Angel eller Niagara med takduschen MIST och duschförvaringen PILE. Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval när det gäller duschväggar.

Gäller hos alla svenska återförsäljare till och med 31 januari 2021.

Allt kampanjen

Skräddarsydda duschar

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning. En anpassning inom varje duschmodells måttintervall ingår i priset, och om du behöver anpassa duschen efter till exempel ett snedtak, så är det oftast inga problem. 

Skräddarsydd dusch

Dusch under snedtak

Specialanpassningar

Rörgenomföring

Produkter

Gå till produkten

Det är skillnad på glas och glas

Olika tjocklek, transparens och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Jämför våra glas

 

Produkter

Gå till produkten

Klarglas med Timeless

Grått glas

Klarglas med SafeTech

Produkter

Gå till produkten

Alternativ och tillval till duschar

Ett grepp eller handtag ingår när du köper en duschlösning från INR, med undantag från enstaka skärmar och fasta glaspartier. I de flesta fall kan du välja ett alternativt handtag eller grepp men tänk på att detta måste anges vid beställning eftersom härdningen av glaset omöjliggör håltagning i efterhand.

Grepp och handtag

Se fler alternativ

 

Patenterat lyftgångjärn

Vikdörrar för små utrymmen

Svarta detaljer

Duschförvaring

Mer inspiration

Kampanjer

Duschkampanj

Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval på duschvägg, takdusch och förvaring. Gäller till och med 31 januari 2021.

 

Läs mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Läs mer

Här kan du köpa INR

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer