Duschserier

På INR har vi ritat duschlösningar i 35 år och de allra flesta av våra duschar kan måttanpassas eller skräddarsys just så som du vill ha dem och oftast utan extra kostnad. Här hittar du Nordens bredaste urval av duschar i fem serier – tillverkade i Sverige med 15 års garanti.

Alla duschväggar

Edge

Nisch / Hörna / Skärm
6 mm glas

Ikonisk duschdesign utan kompromisser och duschvärldens gyllene snitt mellan design, funktion och teknik med en elegant inramning som sätter duschväggen i rummets absoluta fokus. Industri, retro eller minimalism – stilen på Edge skapar du när du väljer glas och finish.

Se mer och skapa

Epic

Nisch / Hörna
10 mm

Nordens mest exklusiva duschlösning i tio millimeter glas som trots sin tyngd upplevs nästan svävande när den roterar runt pivotpunkten i golvet. Epic maxar duschupplevelsen och lyfter uttrycket i ditt badrum till en helt ny nivå genom att vara störst, högst och bredast på samma gång.

Se mer och skapa

Arc Original

Nisch / Hörna / Skärm / Mitt på vägg
8 mm

När detaljerna hålls på ett minimum får kreativiteten fritt spelrum. Det är visionen bakom Arc som med 8 mm glas och minimalt med lister och beslag erbjuder de mest anpassningsbara duschlösningarna på marknaden. En tidlös duschklassiker som sätter glaset i fokus och som gjort sig känd som arkitektens duschserie.

Se mer och skapa

Arc Frame

Nisch / Hörna / Skärm / Mitt på vägg
8 mm

En inramad variant av duschserien Arc Original med samma fina glaskänsla i 8 mm tjocklek kompletterad med en aluminiumlist. Listen ger serien en stramare känsla som många söker och så sluter den helt tätt vilket är ett stort plus om golvfallet brister. Välj bland flera modeller för hörna och nisch där plusmodellerna går att få hela vägen till taket.

Se mer och skapa

Linc Original

Nisch / Hörna / Skärm / Mitt på vägg
6 mm

I Linc Original länkas glas och aluminium samman på ett sofistikerat sätt med funktion och kvalitet utöver det vanliga. Ryggraden i Linc är det underhållsfria lyftgångjärnet som lyfter dörren 7 mm i öppet läge. I serien hittar vi ett par av våra mest älskade lösningar som är både vackra, funktionella och hållbara långt bortom standarden.

Se mer och skapa

Linc Flex

Nisch / Hörna
6 mm

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. Linc Flex skapades för att spara plats i det lilla badrummet. Seriens konstruktion kombinerar lyftgångjärnet i Linc Original med det särskilda vikgångjärnet som låter dig vika dörren dubbelt. Likt alla duschväggar i Linc kan lösningarna i Linc Flex limmas upp med hjälp av Safe-Fix, en limlösning som lämpar sig väl i det lilla badrummet. På så sätt slipper du att bryta tätskiktet.

Se mer och skapa

Bric

Duschkabiner med pivotdörr eller skjutdörr
6 mm

Fyra funktionella duschkabiner i 6 mm glas med sinsemellan unika egenskaper när det gäller storlek, höjd, öppning, glas och blandare. Gemensamt har de det stabila karet och fördelarna med den helt täta duschupplevelsen som en duschkabin ger.

Se mer och skapa

 


Relaterade sidor

Matchande finishar

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan 35 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer
Duschvägg Edge 20 Plus med Sway. Handdukstork Line.

Guide: Så väljer du dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2024 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer

Alternativ & tillval för duschväggar

Till de flesta av våra duschlösningar finns alternativ när det gäller glas, finishar, grepp och handtag.

Se mer

Material, färger, glas och finishar

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen. Här kan du läsa om våra material, glas och finishar. 

Se mer
Översikt glas till våra duschlösningar.

Härdat säkerhetsglas

Alla våra duschväggar är CE-märkta och glasen tillverkas av termiskt härdat säkerhetsglas för din trygghet. 

Se mer
Öppningsalternativ till våra duschlösningar.

Grepp och handtag

Till våra duschlösningar ingår ett av våra grepp eller handtag. I de flesta fall kan du välja ett annat om du föredrar det.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschskrapor

Bekanta dig med våra duschskrapor T och Clip – designade för att göra duschlivet både enklare och renare.

Se mer