garanti

Om vår produktgaranti

Att leverera marknadens tåligaste och mest slitstarka badrumsinredning är ett löfte som vi inte tar lättvindigt på. Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig därför hela 15 års garanti på både duschlösningar och badrumsmöbler. Se nedan länkar till nuvarande och våra tidigare garantivillkor.

Garanti

Aktuella garantivillkor

 

Villkoren gäller katalogförda produkter från 1 mars 2019. För tidigare garantivillkor, klicka här.

Vid eventuell skada och garantiutredning

Om ditt ärende gäller en produkt som du köpt hos en av våra återförsäljare, så ska du i första hand vända dig dit. De hjälper dig att komma vidare.

Vid nybyggd eller nyinköpt bostad

Gäller det inredning i en nybyggd eller nyinköpt bostad ska du, från datum för godkänd entreprenad och under hela den gällande byggarantitiden, felanmäla till din fastighetsservice eller entreprenör. Efter det att angiven byggarantitid utlöpt är du välkommen att kontakta oss på INR, antingen via tel. 0200-38 40 40 eller mail till order@inr.se, helst med foton på skadan bifogade, så ser vi till att återkoppla till dig.

Vid vissa unika tillfällen ser vi till att en servicekonsulent skickas ut för hembesök. Om denne skickas ut i anmälda garantiärenden och inga fel kan konstateras, måste vi debitera dig de kostnader som eventuellt uppstår. Detta gäller även i de fall då du orsakat skadan själv, som vid till exempel felmontering eller handhavandefel. Kom ihåg att spara kvittot/fakturan på inköpt produkt då den fungerar som garantibevis.

Tänk på att garantin inte täcker kostnader för tredje part och inte heller kostnader på annat än den av oss levererade varan.

Support

Skötselråd

Ta reda på hur du bäst tar hand om din badrumsinredning från INR.

Se mer

Alternativ för badrumsmöbler

Material

På INR arbetar vi endast med de bästa naturmaterialen och kompositen, framtagna för att göra din stund i badrummet så njutningsfull som möjligt.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Chefdesigner Kristian Olsson berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet.

Se mer