Våra material

Låt naturens egna konstverk tala

Att arbeta med och bearbeta våra olika material är något som vi verkligen njuter av, vare sig det rör sig om trä, porslin, glas eller aluminium. Betrakta det svartbetsade ekfanéren snett från sidan och se hur betagande vacker ådringen är. Låt fingertopparna svepa över trästrukturen och du kommer att förstå hur kärleken till materialen lätt kan ta över.

På INR arbetar vi endast med de bästa naturmaterialen och kompositen, framtagna för att göra din stund i badrummet så njutningsfull som möjligt – och inte minst smidig, när städhinken åker fram. Med omtanke om miljön som en självklar del i vårt utvecklingsarbete, skapar vi de bästa förutsättningarna för möbler och duschväggar med en livslängd långt bortom garantitiden.

Översikt glas till våra duschlösningar.

Glas

Alla våra duschglas tillverkas av härdat säkerhetsglas - en trygghet för dig. Välj mellan många varianter och tjocklekar. 

Våra glastyper

Äkta fanér

Vårt fanér i ek och svartek skärs ut för hand, synas, matchas och sys ihop för ett naturligt och levande resultat. Fanéret lackeras med flera lager matt lack för att få och behålla den fina nordiska looken under många år framöver.

TX TOP EXTREME™

Silkeslen under fingertopparna och på samma gång extremt slit- och slagtålig. Din möbel sprutlackeras med flera lager TX Top Extreme™ vilket ger en inkapslad produkt helt utan skarvar, som klarar den tuffa och våta badrumsmiljön med bravur.

Porslin

Porslin är i grunden lera som med en glaserad beläggning bränns i ugn. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material som håller för det mesta. Ett uråldrigt hantverk som än idag kännetecknar en badrumsprodukt av hög kvalitet.

Toleranser för våra tvättställ i porslin är:
-1,2% - +0,8% VISKAN
-0,7% - +0,8% GRAND

Stenkomposit

Med sina skarpa linjer och tunna tjocklek ger våra tvättställ i stenkomposit din möbel en stilren och minimalistisk look. Den matta och mycket silkeslena ytan är både slag- och reptålig med lång hållbarhet.

Toleranser för våra tvättställ i stenkomposit är 0% - + 0,8%

Dekton® / Corian®

Dessa båda kompositmaterial är extremt tåliga och enkla att underhålla och återfinns i bänkskivorna till AIR. Välj mellan lätt marmorerade Dekton Tundra, svarta Dekton Sirius eller vita Corian som dessutom är mycket fläckmotståndig och känns varm vid beröring.

Krom

Den förkromade ytan ger många fina egenskaper såsom förenklad rengöring och slittålighet. En yta i krom är mycket motståndskraftig och lämpar sig därmed väl till blandare och duschbeslag.

Mässing

En blank och dekorativ ytfinish i PVD som behåller sitt polerade och vackra utseende år efter år. Välj mässing till duschväggarna i ARC, LINE handdukstork och POSH tvättställsblandare.

Aluminium

Vi arbetar endast med högkvalitativt aluminium som vi sedan förser med marknadens bästa och tåligaste ytbehandling mot korrosion. En garant för kvalitet som syns och känns och som håller år efter år.

Andra har tittat på

Support

Skötselråd

Ta reda på hur du bäst tar hand om din badrumsinredning från INR.

Se mer

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer