Glas

Det är SKillnad på glas och glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Alla våra glas är härdade, vilket gör dem betydligt starkare än vanligt glas. Om olyckan ändå skulle vara framme granulerar glaset och bildar små, trubbiga bitar istället för vasst splitter eller skärvor. Tänk på att tillskärning eller håltagning inte är möjligt efter att glaset härdats. Fråga oss så hjälper vi dig att välja rätt lösning från start.

Mer om vår kvalitet

Klarglas

Som alla transparenta glaskvaliteter ger klarglas extra rymd åt badrummet och lyfter fram duschmiljön på insidan. Klarglaset kan fås med den permanenta ytbehandlingen Timeless®. Finns i 6, 8 och 10 mm tjocklek beroende på serie.

Alla duschar i klarglas

LINC 20 i 6 mm Klarglas.

KLARGLAS MED TIMELESS®

En permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och förhindrar smuts från att få fäste. Finns i 6, 8 och 10 mm tjocklek beroende på serie.

Alla duschar med Timeless

Behåll originalglasen längre med Timeless. Här i 8 mm glas på ARC 4.

Frostat glas

Frostat glas gör duschväggarna halvtransparenta på ett sätt som släpper in ljus samtidigt som det skyler. Finns i 6, 8 och 10 mm tjocklek beroende på serie.

Alla duschar i frostat glas

LINC 2 i 6 mm frostat glas.

Strimma

Frostade fält varvat med klarglas ger en känsla av avskildhet i duschen, utan att offra ljus och rymd. De frostade fälten screentrycks med en 15 mm strimma av klarglas mellan. Valbart i 6 mm tjocklek till LINC Angel och Niagara samt duschkabinerna BRIC 4 och 5.

Alla duschar i Strimma

LINC Angel i Strimma.

Opal Klar

Ett transparent, klart glas utan den grönaktiga tonen som finns i vanligt glas. För en stilren duschvägg där kakel och duschdetaljer får komma fram. Valbart i 8 och 10 mm tjocklek till serierna ARC, TRAC respektive EPIC.

Alla duschar i Opal Klar

EPIC 45 i 10 mm Opal klar.

Opal Frost

Glaset kan liknas vid skir rimfrost och framställs liksom Opal klar utan järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grön ton. Finns i 6, 8 och 10 mm tjocklek beroende på serie.

Alla duschar i Opal frost

EPIC 2 i 10 mm Opal frost.

Grått glas

Infärgat glas i sober gråton markerar duschmiljön på ett elegant sätt. Väl avvägd transparens gör att känslan aldrig blir instängd, men minskar insynen. Finns i 6, 8 och 10 mm tjocklek beroende på serie.

Alla duschar i grått glas

EPIC 1 i 10 mm grått glas.

Dark Frost – limited Edition

Med sammetsliknande frostad yta skapar det 8 mm tjocka och i mörkgrå genomfärgade glaset ett dramatiskt intryck i badrummet. Valbart till duschväggarna i serierna ARC och TRAC.

Alla duschar i Dark frost

TRAC 43 i 8 mm Dark Frost. 

mer inspiration

Om INR

Kvalitet

Noga utvald badrumsinredning av gedigen kvalitet betyder trygghet i det längre perspektivet.

Läs mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Läs mer

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Välj en duschvägg som vi anpassar till dig eller hämta den ur dina drömmar!

Läs mer