Produkter

Det är SKillnad på glas och glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Alla våra glas är härdade, vilket gör dem betydligt starkare än vanligt glas. Om olyckan ändå skulle vara framme granulerar glaset och bildar små, trubbiga bitar istället för vasst splitter eller skärvor. Tänk på att tillskärning eller håltagning inte är möjligt efter att glaset härdats. Fråga oss så hjälper vi dig att välja rätt lösning från start.

Mer om vår kvalitet

Klarglas

Transparent klarglas ger extra rymd åt badrummet och lyfter fram duschmiljön på insidan. Alla våra duschlösningar finns i klarglas.

6 - 8 - 10 mm

Klarglas med
SafeTech

Till våra mest populära duschhörnor LINC Angel och Niagara i 900 x 900 erbjuder vi som första glasproducent i Sverige SafeTech – ett duschglas med ett osynligt, högteknologiskt membran, som vid en eventuell granulering håller alla bitarna på plats. En extra trygghet för dig och för hela familjen.

6 mm

Mer om SafeTech

Klarglas med
Timeless®

En permanent ytbehandling som skyddar mot avlagringar från till exempel vatten och tvålprodukter. Behandlingen förseglar glasets naturliga porer vilket underlättar avrinning och försvårar för smuts att få fäste.

6 - 8 - 10 mm

Mer om Timeless

 

Frostat

Frostat glas gör duschväggarna halvtransparenta på ett sätt som släpper in ljus samtidigt som det skyler dig när du duschar. Valbart till de flesta av våra duschlösningar.

6 - 8 - 10 mm

Strimma

Frostade fält varvat med klarglas ger en känsla av avskildhet i duschen, utan att offra ljus och rymd. De två frostade fälten screentrycks med en 15 mm strimma av klarglas mellan. Valbart till LINC Angel och Niagara samt duschkabinerna BRIC 4 och 5.

6 mm

Opal Klar

Ett transparent, klart glas med minimal mängd järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grönton. För en stilren duschvägg där kakel och duschdetaljer får komma fram. Valbart till duschlösningar i ARC, TRAC respektive EPIC.

8 - 10 mm

Opal Frost

Glaset kan liknas vid skir rimfrost och framställs liksom Opal klar utan järnoxid, vilket gör att glaset har kraftigt reducerad grön ton. Valbart till de flesta av våra duschlösningar.

6 - 8 - 10 mm

Grått glas

Infärgat glas i sober gråton markerar duschmiljön på ett elegant sätt. Väl avvägd transparens gör att känslan aldrig blir instängd, men minskar insynen. Tänk på att ju tjockare glas desto mörkare upplevs glaset. På bilden i 10 mm.

6 - 8 - 10 mm

Dark Frost

Med sammetsliknande frostad yta skapar det 8 mm tjocka och i mörkgrå genomfärgade glaset ett dramatiskt intryck i badrummet. Valbart till duschväggarna i serierna ARC och TRAC.

8 mm

Mer inspiration

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Läs mer

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Läs mer