Våga tänka utanför vita boxen

När vi omger oss med färg frigörs endorfiner – kroppshormonet som signalerar att vi trivs och mår bra. Starka färger toppar också inredningstrenderna där personliga och färgstarka inredningsval till köket och vardagsrummet blir allt vanligare. Näst på tur står badrummet. Våga tänka bortom vitt, grått och beige och öppna dörren till badrumsinredning i NCS!

Låt dig inspireras av färgvalen från årets badrumstrender eller titta på INR Accent – en kollektion med aktuella kulörer handplockade av våra designers.

En finstämd färgfest i rött, orange och gult med blått som kontrast. Viskan Shade 100 i NCS S 2060-R80B. Handdukstork Line i NCS S 0585-Y70R.

Den vertikala handdukstorken Line lyser turkosblått när den är påslagen. NCS S 0585-Y70R.

Alla badrumsmöbler från INR kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ och 15 års garanti. NCS S 2060-R80B. 

Hur vågad är du?

Frågan du behöver ställa dig när du planerar färgerna i badrummet är hur långt du vågar gå. Och vilka känslor du vill att rummet ska framkalla. Är målbilden en lugn oas i dämpade ton-i-ton-nyanser för att komma ner i varv inför natten eller är du ute efter en explosion av kontrasterande färger som ska fylla dig med energi till en hel dag? 

När du har bestämt dig – hur kommer du då vidare? Du har hela 2050 kulörer att välja bland och du hittar dem hos din färghandlare. Skriv ner NCS-koden och uppge när du beställer dina möbler och handdukstork hos en av våra återförsäljare. Leveranstiden på NCS-lackerade möbler är ca 6 veckor.

"Vi vet att färg får oss att må bra, så varför väljer vi alltid vitt? Jag ser en tydlig trend att vi rör oss från beige till mer personlig och färgstark inredning. Nu är det dags för oss att utforska hur detta kan appliceras på badrummet!"

Lina Lindberg, Art Director på INR

 


Skapa stilen

Klicka på en produkt för att anpassa och spara i din favoritlista. Ta med underlaget till en återförsäljare för att lägga din beställning. Glöm inte att ange önskad NCS-kod.


Relaterade sidor

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ dina badrumsmöbler i valfri NCS. Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer

Trend 01 – Skandinavisk maximalism

En lekfull och glad badrumstrend med sin bas i skandinavisk design. Här trivs nytt och gammalt sida vid sida med starka blå eller röda accenter.

Se mer

Matchande finishar

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer