Badrumstrender 2021

Årets badrumstrender i tre stilar

Om köket är hemmets hjärta så är badrummet dess lungor. En oas för avkoppling och harmoni där vi kan andas ut och bara vara – ensamma och fria med våra tankar. Utmärkande för årets badrumstrender är just detta men också att stilen och känslan i huset och i den omgivande miljön får större utrymme. Vilka färger, vilken inredning och vilken stil passar i just det här badrummet i just det här huset och på just den här geografiska platsen? Och vad är egentligen nödvändigt med tanke på klimatfrågan?

Färgmässigt går 2021 års badrumstrender dels åt de jordiska, varma tonerna men vi längtar också ut i vår nordiska vildmark där naturens alla kalla nyanser av blått och grönt sköljer över oss och hjälper oss att hitta lugnet. Den svarta trenden stannar kvar men tar sig nya, dramatiska uttryck.

Nordic Elements

I en vacker jordig skala från beige och brunt till ljusa gråblå toner bjuder Nordic Elements in både himmel och jord – ja, hela vårt vackra nordiska landskap, för att skapa den plats som vi kan längta hem till.

Skapa stilen

Nordic Identity

Börja med ett vitt papper, addera något, ta ett steg tillbaka, begrunda. Addera något nytt. Upprepa. Lär känna Nordic Identity som med varje enskilt föremål i fokus skapar skarpa kontraster i badrummet.

Skapa stilen

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility är badrumstrenden för den urbana naturälskaren som söker lugnet. Här möter kolonialblått skogsgrönt och blandas upp med en överflöd av nyanser som vi återfinner i den nordiska vildmarken.

Skapa stilen

Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till vår värld av badrumstrender och badrumsinspiration skapat för dig som ska inreda eller renovera badrum. Njut av våra bästa bilder på vackra och fina badrum i olika stilar.

Se mer

Inspiration

Hemma hos

Hur ser det ut hemma hos kändisbarberaren Peter Mannerstål eller Metromodes stylingproffs Evelina? Se och inspireras av hur andra mer eller mindre kända personligheter har inrett sina badrum.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer