Badrumstrender 2023

Årets badrumstrender går åt mörka träslag och pigga färgklickar

Under 2023 sveper de mörka träslagen in över de nordiska badrummen och vi välkomnar badrumstrenden Nordic Woodlands med öppna armar. Träpaneler på väggar och i tak har vi sett under ett par år men det är först nu som de riktigt varma, mörka träslagen som till exempel valnöt blir riktigt hett och börjar ta plats på allvar. Intressant i sammanhanget blir också den allt starkare önskan att handla hållbart. För samtidigt som vi längtar efter valnöten så skaver vetskapen om att flera av arterna är utrotningshotade. Vi frågar oss om det några alternativ? Och det gör det: Upptäck fanéret Walnot™ – en självklar del av Nordic Woodlands.

I år gör vi också plats för ännu mer personlighet i badrummet. Efter flera år med mycket svart och grått i badrummet – och givetvis de varma jordtonerna, vågar vi under 2023 ta ut svängarna mer och addera färg. Enstaka föremål som sticker ut syns mest – kanske en kommod lackerat i grönt eller en handdukstork i årets färg: lila? För dig som vill men inte riktigt vågar finns alltid alternativet med handdukar, lampor och andra mindre stationära föremål i färg. De piggar upp och uppnår nästan samma effekt. Det viktiga är att du vågar göra något annorlunda och som återspeglar din personlighet.

Badrumstrender 2023

Soft Simplicity

En sofistikerad badrumstrend – varm och len som en kärlekssmekning – i blonda toner och med vänliga, mjuka former.

Utforska trenden

badrumstrender 2023

Badrumstrender 2023

Urban Elegance

En polerad och lyxig badrumstrend som förför med spännande mönster och taktila material

Utforska trenden

Nordic Woodlands

I Nordic Woodlands möter varma träslag som valnöt och mörkbetsad ek natursten, marmor och moderna kompositmaterial. Resultatet blir precis lagom hårt, lagom mjukt och utgör en perfekt mix av retro och framtid. Färgskalan rymmer naturens alla varma toner från beige till choklad med vitt och betong som bas för den rätta minimalistiska touchen.

Upptäck trenden

Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till INR och vår värld av trender och inspiration för badrum – för dig som ska planera eller inreda badrum.

Se mer

Inspiration

Hemma hos

Följ med på en resa runt om i Norden och hälsa på hos ett par av våra kunder. Ta del av deras story och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer