Badrumstrender 2024

Skandinavisk maximalism, monokromt eller modern retro? Våra designers har identifierat tre starka badrumstrender som gäller i det skandinaviska hemmet under 2024. Vilken trend gillar du bäst?

Trend 01
Skandinavisk maximalism

En lekfull och glad trend med sin bas i skandinavisk design. Med vitt, trä och tidlösa möbelikoner i nytt eller restaurerat format som konstanter, hittar dina personliga föremål hem i denna trend som vi valt att kalla skandinavisk maximalism. Här trivs nytt och gammalt sida vid sida med starka blå eller röda accenter tillsammans med ett hav av bleka pasteller.

Mer om trenden

Trend 02
Modern retro

I den här trenden hittar vi tidlösa möbelikoner i restaurerat eller nyproducerat format mixat med nya objekt i moderna material och med innovativa funktioner. En trend för dig som vill skapa ett ombonat hem i modern 70-talsstil.

Mer om trenden

Trend 03
Monokromt

Utgå från en minimalistisk bas med flera toner eller nyanser av samma neutrala kulör. Mot den harmoniska och lugna basen kan du lägga till ett fåtal utvalda personliga föremål som genast hamnar blickfånget. Detta är en stil för ro och avkoppling som passar både stora och små badrum.

Mer om trenden


Relaterade sidor

Hemma hos

Här tar vi ett stort kliv in i några av våra kunders vardag. Ta del av deras story och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer

Vilka badrumstrender gäller 2024?

Monokromt

Utgå från en minimalistisk bas med flera toner eller nyanser av samma neutrala kulör. Mot den harmoniska och lugna basen kan du lägga till ett fåtal utvalda personliga föremål som genast hamnar blickfånget. 

Modern retro

I den här trenden hittar vi tidlösa möbelklassiker i restaurerat eller nyproducerat format mixat med nya objekt i moderna material och med innovativa funktioner. En trend för dig som vill skapa ett ombonat hem i modern 70-talsstil.

Skandinavisk maximalism

En lekfull och glad trend med sin bas i skandinavisk design. Med vitt, trä och tidlösa möbelikoner i nytt eller restaurerat format som konstanter, hittar dina personliga föremål hem. Här trivs nytt och gammalt sida vid sida med starka blå eller röda accenter tillsammans med ett hav av bleka pasteller.