Badrumstrender 2018

Här är 2018 års hetaste badrumstrender

Badrumsmöbler med innovativa förvaringslösningar och diskret inbäddad teknik tar plats i framtidens badrum. Ta del av fem badrumstrender som vi bedömer kommer att göra avtryck i nordiska hem under 2018 och framåt. Låt dig väl inspireras!

1 - Svart dramatik

Mustiga svarta toner dominerar årets badrumstrender och nu med möjlighet till fler svarta detaljer än någonsin förut. Genom att hålla den svarta tråden i din badrumsinredning skapar du en både dramatisk och mystisk känsla som kommer igen i såväl badrumsmöbeln som duschväggen, takduschen och handdukstorken. Lägg till LED-belysning bakom spegeln, i och under möbeln för en läcker och stämningsfull touch som är ett mycket välkommet inslag kvällstid.

INR Black Edition

2 - De runda speglarna

De organiska formerna dominerar på spegelfronten under 2018, gärna med olika effektbelysingar som komplement. Vår runda spegel finns i två storlekar och med stämningsfull LED-belysning bakom kanten. Föredrar du spegelskåp så finns även de i en rund variant med dold eller öppen förvarirng.

Se våra speglar

AIR 150 i skiffergrått med Dekton bänkskiva och svart benställning.

Även det större badrummet mår bra av att vägg- och golvytan optimeras med hjälp av smarta inredningslösningar - särskilt om ni är flera i familjen som behöver nyttja utrymmet samtidigt.

3 - Naturnära toner

Efter en längre tid präglad av badrumsinredning i vitt och grått går vi mot en mer blandad skala av varmare kulörer i naturnära toner som sand och ljust trä. Naturen kommer också in i badrummet genom växtlighet och hållbara material såsom trä, glas och sten.

Se våra kommoder

4 - Smutsiga Pasteller

Smutsiga pasteller har under en lång tid varit uppskattade i detaljer och stannar kvar även under 2018 och framåt. De skapar mjuka, inbjudande kontraster till hårdare material och går bra att kombinera med varandra. Låt pastellerna gå igen när du väljer handdukar och accessoarer eller varför inte låta lackera möbeln och förvaringen i din favoritpastell?

Kommoder i valfri färg

 Skapa varma och inbjudande kontraster med mässing och pasteller. Alla duschväggar i ARC-serien finns med beslag i mässing.

Nischdörren ARC 2 tillsammans med handdukstork i samma serie.

5 - METALLISKA ACCESSOARER

Mässing är fortsatt en gyllene finish att satsa på. Lite bling-bling förstärker känslan av vardagslyx och mässing har visat sig vara en metall som hänger med över tid och är en av rådande badrumstrender att räkna med.

Originalet LINE, 1750 mm i polerad mässing. Med den stilrena ljusranden upptill.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Handdukstorken LINE i polerad mässing.

mer inspiration

Badrums­inspiration

Mässing i badrummet

Nu erbjuder vi alla våra ARC-duschväggar samt LINE handdukstork i den härliga gyllene finishen som vi alla älskar!

Läs mer
badrumsbilder

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer
årets färg badrumsmöbler

Badrumstrender

Årets färg i badrummet

Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör som gör sig bra till mässing, marmor och andra naturmaterial.

Läs mer