Här är 2023 års tre största badrumstrender

Det som tidigare varit bubblande badrumstrender har nu blivit tre etablerade stilar i badrummet med distinkta skillnader i färgskala, material och inredning. Vi har namngett trenderna eller stilarna Green SpiritSoft Simplicity och Urban Elegance.

Vilken av dessa badrumstrender tilltalar dig mest? 

T R E N D  1

Green Spirit

En grön badrumstrend med fokus på såväl hantverk som design och inte minst hållbarhet och recycling. Färgskalan innehåller naturens alla gröna nyanser med beige och vitt som bas. Material som kalksten och betong – och även kompositmaterial för ökad hållbarhet – samsas i denna naturnära badrumstrend där mörkt trä och borstade varma metallfinishar sätter stilen.

Allt om trenden

T R E N D  2

Urban Elegance

Detta är en förfining av industritrenden som vi sett under många år. Successivt har trenden blivit mindre skarp i sina kontraster och under 2023 och framåt ser vi ett utsökt spektrum av dämpade kulörer i turkos, blått, grönt och beige vid sidan av grått, svart och förföriska metalliska ytor.

Allt om trenden

T R E N D  3

Soft Simplicity 

Denna sofistikerade badrumstrend har en naturligt välkomnande känsla i blond färgskala, sprungen ur en längtan efter att få inleda morgon på ett lugnt och behagligt vis med kropp och själ i harmoni. Kulörerna går i varm beige och honung med crème och vitt som bas.

Allt om trenden


Relaterade sidor

inspiration badrum 2023

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer

Hemma hos

Här tar vi ett stort kliv in i några av våra kunders vardag. Ta del av deras story och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Vilka badrumstrender gäller 2023?

Det som tidigare varit bubblande badrumstrender har nu blivit tre etablerade stilar i badrummet. Fortfarande levande med förändringar från år till år, men med distinkta skillnader i färg, form och stil. Vi har valt att namnge trenderna eller stilarna Green Spirit, Soft Simplicity och Urban Elegance. Vilken av dessa badrumstrender tilltalar dig mest?

1. Green Spirit

En grön färgskala med fokus på craftsmanship, mörkt trä och borstade metaller.

2. Soft Simplicity

En sofistikerad badrumstrend med vänliga former och blond färgskala, ton-i-ton.

3. Urban Elegance

En lyxig badrumstrend som förför med spännande mönster, teknik och metalliska ytor.

Vilka badrumstrender finns för 2023?

Urban Elegance, Soft Simplicity och Green Spirit är tre starka trender för badrum 2023. Satsa på borstade metaller, vågiga duschglas och dämpade kulörer. Mörkt trä fortsätter att vara en stark trend.

Vad är trendigt i badrum 2023?

Mörkt trä, borstade metaller, vågiga duschglas och dämpade kulörer utan alltför mycket kontrast sinsemellan är trendigt i badrummet 2023. Jobba med naturliga element som betong, marmor, kalksten och andra äkta material.

Vilka färger är trendiga i badrummet 2023?

Kombinera färger utan att de kontrasterar alltför mycket. Försök hitta en lugn ton-i-ton färgskala som passar rummets storlek och din personlighet.