Badrumstrender 2020

Här är 2020 års badrumstrender

Efter flera år med väldigt mycket svart i trendspaningarna vänder badrumstrenderna för 2020 äntligen mot ljusare tider. Nu vill vi bli ett med naturen på riktigt och omge oss med de färger som vår gröna planet bjuder: neutraler, brunt, beige och vitt tillsammans med creme, ljusa gula nyanser och självklart alla gröna nyanser som nu tar en blåare ton än tidigare. Ord som ”woodism” och ”forest bathing” letar sig in i vår vokabulär och att leva hållbart och eco-friendly blir viktigare än någonsin, även i badrummet.

NÄRA NATUREN MED 'BIONICA'

Neutrala toner i beige, vete, vitt och creme med inslag av ljusgröna eller blå toner sätter tonen i Bionica där fokus ligger på ljus och luft. Här njuter vi av det enkla livet där det är nära till naturen och där design är mer än bara snyggt.

Skapa stilen

'Industrial Sway' med rustika inslag

Teknik är ett centralt element men bara om den samtidigt är funktionell. Det är viktigt att komma ihåg att badrummets huvudsakliga uppgift är att vara en fristad från stress, inte att bidra till den.

Skapa stilen

Mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Inspiration

Hemma hos

Hur ser det ut hemma hos kändisbarberaren Peter Mannerstål eller Metromodes stylingproffs Evelina? Se och inspireras av hur andra mer eller mindre kända personligheter har inrett sina badrum.

Läs mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer