Badrumsplanering

Planera ditt nya badrum

Att renovera eller bygga nytt badrum kan vara prövande, särskilt om du stöter på patrull tidigt i din badrumsplanering. På den här sidan har vi därför samlat ett par vanliga huvudbry samt förslag på lösningar så att du kan undgå de vanligaste fallgroparna. Att ta reda på förutsättningarna och att göra en noggrann plan är  A och O för ett lyckat badrumsprojekt.

Checklista vid renovering 

Guide: Välj rätt duschlösning

Olika typer av duschlösningar har olika fördelar och begränsningar. Låt oss hjälpa dig välja rätt.

Läs mer

Hitta lösningarna

Ibland kan ett snedtak eller fönster på "fel" vägg ställa till det i badrumsplaneringen men som tur är finns det lösningar att finna. Scrolla nedåt för några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

PRova våra verktyg

När du kommit så lång i din badrumsplanering att det är dags att välja inredning, använd gärna våra verktyg. Badrumsstudion hjälper dig att visualisera ditt nya badrum medan Duschverkstan är ett verktyg för att prova olika duschväggar i ett specifikt utrymme.

Planera

Badrumsstudion

Skapa och rita ditt drömbadrum i badrumsstudion! Välj ett av badrummen och anpassa till din personliga stil.

Läs mer

Planera

Checklista vid badrumsrenovering

Följ vår checklista vid badrumsrenovering så undviker du de vanligaste fallgroparna och kan snabbare förverkliga dina badrumsdrömmar!

Läs mer

mer inspiration

Inspiration

Filmer

De små detaljerna i badrumsinredningen har stor betydelse för att du ska få den allra bästa starten på dagen. Se våra korta filmer så förstår du vad vi menar!

Läs mer
badrumstrender

Inspiration

Badrumstrender

Innovativa förvaringslösningar och diskret inbäddad teknik tar plats i framtidens badrum spår trendspanarna.

Läs mer