Planera badrum

Goda råd och tips när du ska planera badrum

Att planera och bygga eller renovera ett badrum kan vara en fantastisk upplevelse. Men den kan också vara den motsatta. Det finns många fallgropar – både ekonomiska och praktiska – så vikten av att läsa på noggrant om badrumsplanering och att planera varje steg i förväg kan inte nog betonas. Det är helt enkelt oerhört viktigt att det blir rätt – och att göra rätt – i detta hemmets mest utsatta rum.

Det är viktigt att välja material och produkter av hög kvalitet och med lång hållbarhet. Du vill inte behöva byta ut kommoden efter ett par år på grund av att lacken bubblar. Och precis lika viktigt är förstås att anlita seriösa hantverkare med rätt behörighet och som lämnar intyg på att arbetet är korrekt utfört. Dessa är viktiga om du skulle råka ut för ett läckage i framtiden och vill kunna nyttja din försäkring, men även när eller om du ska sälja bostaden.

På den här sidan har vi samlat artiklar, inspiration, verktyg och checklistor som vi tror att du kommer att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Planera

Guide: Så väljer du duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer

Planera

Guide: Små badrum

Att inreda små badrum kräver ofta extra planering och tankearbete. Här är våra 10 bästa tips.

Se mer

Checklista vid badrumsrenovering

Ta del av vår checklista vid badrumsrenovering, som leder dig närmare målet – dina drömmars badrum – och hjälper dig till smarta val.

Till checklistan

Möblera ditt badrum

Välj bland flera stilar och inred med badrumsmöbler, spegel och blandare. Ta med det färdiga underlaget till din närmaste återförsäljare som hjälper dig vidare.

Öppna Badrumsstudion

Skapa din duschvägg

I Duschverkstan anpassar du din duschvägg på millimetern efter ditt badrum. Du kan också öppna och stänga dörrarna och byta färg på profiler och glas. Spara din lösning och ta med till butik.

Öppna Duschverkstan

Badrumstrender

Om köket är hemmets hjärta så är badrummet dess lungor. En oas för avkoppling och harmoni där vi kan andas ut och bara vara – ensamma och fria med våra tankar.

Årets badrumstrender

Alternativ för badrumsmöbler

INR Accent

Få din badrumsmöbler lackerad i din favoritfärg eller välj en av våra 6 accent-kulörer. Alltid med vår tåliga TX-lack.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Planlösningar för små badrum

Låt oss ta en titt på 5 ovanligt smarta planlösningar för små badrum med dusch och se om vi kan väcka din inspiration. Du kan faktiskt få plats med det mesta.

Planlösningar badrum

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Se mer

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer

Goda råd vid badrums­planering

Dusch vid fönster

Dusch vid fönster? Så jobbar du dig runt ett fönster i duschen med en LINC Monument. På kampanj till och med 31 augusti 2021.

Se mer

Andra har också besökt

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Konsument

Kampanjer

Kampanj på kompletta dusch- och möbelpaket. Gäller hos alla återförsäljare till och med den 31 augusti 2022.

Se mer

Inspiration

Hemma hos

Hur ser det ut hemma hos kändisbarberaren Peter Mannerstål eller Metromodes stylingproffs Evelina? Se och inspireras av hur andra mer eller mindre kända personligheter har inrett sina badrum.

Se mer