Dusch vid fönster

Så löser du problemet med ett fönster i duschen

Ett fönster som är placerat så pass nära hörnet att man frågar sig om det över huvud taget är möjligt att tänka in en duschvägg i rummet är vanligt. Kanske har det tidigare stått ett badkar under fönstret som du nu vill ersätta med en duschlösning. Låt oss hjälpa dig att komma vidare. En dusch vid fönster är fullt möjligt. Låt inte fönstret begränsa dig i dina duschplaner.

LINC Monument kan placeras alldeles intill hörnet och löser därmed problemet med ett fönster i duschen.

LÖsningen heter Monument

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt. Modellen har blivit något av en favorit vid just den här typen av svårplanerade badrum. Monument är svensktillverkad i 6 mm härdat säkerhetsglas, Svanenmärkt och har 15 års garanti. Konstruktionen med INRs patenterade lyftgångjärn tillåter att du viker in dörrarna helt mot väggen och på så sätt sparar värdefullt utrymme i rummet när duschen inte används. 

Utforska LINC Monument

Dörrarna viker du in mot hörnet när duschen inte används. Sparar värdefull yta!

Mer inspiration

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 5 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Läs mer