Dusch vid fönster? Så jobbar du dig runt ett fönster i duschen.

LINC Monument är duschhörnan som du kan placera mitt på väggen eller alldeles intill hörnet – smart om du råkar ha ett fönster i vägen. LINC Monument kommer alltid i samma storlek på glasen men är alltså mycket flexibel när du monterar. Se några vanliga monteringsmått längre ner på sidan eller testa dina egna mått i Duschverkstan.

Just nu på kampanj. Erbjudandet gäller hos våra svenska återförsäljare till och med 31 januari 2022.

LINC Monument

Hur nära hörnet sitter ditt fönster?

Testa med egna mått 


Hur långt från hörnet vill du montera duschen?

För att få snyggast form på duschhörnan i stängt läge föreslår vi ett av nedan monteringsmått. Dessa mått ger även en vinkel som gör att dörrarna stannar mot väggen i invikt läge. Det sparar dig värdefull golvyta när du inte duschar. Se hur storleken på duschytan förändras med de olika monteringsmåtten. Samtliga monteringsmått avser ytterkant väggprofil.

200 mm

Monument kan egentligen placeras helt intill hörnet, men för snyggast form på duschhörnan rekommenderar vi 200x967 mm som minsta monteringsmått från hörnet. Då får duschhörnan formen på bilden.

260 mm

För placering 260 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 260x957 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

320 mm

För placering 320 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 320x942 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

380 mm

För placering 380 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 380x923 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

440 mm

För placering 440 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 440x900 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

500 mm

För placering 500 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 500x871 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

560 mm

För placering 560 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 560x836 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

Andra har också besökt

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Duschverkstan

Anpassa din dusch efter ditt badrums unika mått. Ta med dig konfigurationskoden till närmaste återförsäljare när du är klar.

Se mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer