Dusch vid fönster? Så jobbar du dig runt ett fönster i duschen.

Kampanjpris
8 290 kr

Ord. pris 11 990 kr. Gäller hos alla svenska återförsäljare till och med 31 augusti 2021.

Det är inte ovanligt att ett fönster sitter så nära ett av hörnen i badrummet att det kan tyckas omöjligt att placera en duschhörna där utan att riskera fuktskador. Men det finns en elegant lösning på problemet, nämligen LINC Monument som är en duschhörna särskilt utvecklad för att kunna monteras asymmetriskt och på valfritt mått från hörnet.

LINC Monument kommer alltid i samma storlek på glasen men är alltså mycket flexibel när du monterar. Se några vanliga monteringsmått längre ner på sidan.

LINC Monument

LINC Monument kan placeras alldeles intill hörnet och löser därmed problemet med ett fönster i duschen.

Hur långt från hörnet vill du montera duschen?

För att få snyggast möjliga form på duschhörnan föreslår vi ett av nedan fyra monteringsmått även om LINC Monument kan monteras i princip på vilket mått som helst. Se också hur storleken på duschytan förändras med de olika monteringsmåtten. Samtliga monteringsmått avser ytterkant väggprofil.

200 mm

Monument kan egentligen placeras helt intill hörnet, men för snyggast form på duschhörnan rekommenderar vi 200x967 mm som minsta monteringsmått från hörnet. Då får duschhörnan formen på bilden.

320 mm

För placering 320 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 320x942 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

439 mm

För placering 439 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 439x900 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

560 mm

För placering 560 mm från hörnet är det optimala monteringsmåttet för väggprofilerna 560x836 mm. Då får duschhörnan formen på bilden.

LINC Monument i infällt läge.

Flexibla LINC Monument kan också monteras mitt på vägg.

Andra har också besökt

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Konsument

Kampanjer

Kampanj på kompletta dusch- och möbelpaket. Gäller hos alla återförsäljare till och med den 31 augusti 2021.

Se mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer