Badrumsinspiration

Välkommen till vår värld av badrumstrender och inspiration skapat för dig som ska inreda eller renovera badrum. Njut av våra bästa bilder på vackra och fina badrum i olika stilar och låt dig inspireras – och oavsett om du ska inreda ett litet badrum eller ett stort badrum. Välkommen till INR – Iconic Nordic Rooms. Här finns det rum för fler olika personligheter. Låt din ta plats.

Välj en färg eller stil och hitta inspirationen

Så inreder du ett långsmalt badrum

Se hur Aston utnyttjade formen och skapade sitt drömbadrum med smarta lösningar, snygg design och häftiga tillval.

Titta in

I höst ser vi allt i svart

Följ med oss på en resa till Gotland och upplev ett badrum för alla sinnen. Sparka av dig skorna och kom in!

Upplev badrummet

En oas i stan

Låt ditt nya badrum bli den privata sfär där du kan tanka energi och varva ner, och låt den spegla din personlighet så långt som möjligt.

Upplev badrummet

Välkommen in i Skärgårds­villan

Med mjuka vita toner i kombination med mässing och dämpade gröna nyanser har familjen skapat sitt eget personliga drömbadrum.

Upplev badrummet

Vita badrum

Länge leve det vita badrummet! Även om färg har kommit starkt inom badrumsinspiration de senaste åren använder många vitt som bas när de inreder sitt nya badrum. Och snyggt blir det. Här har vi samlat ett par vita badrum som du kan låta dig inspireras av. Har du ont om plats? Kika gärna på vårt resportage om badrum på begränsad yta.

Små badrum

 

 

Dusch till badrum på 4 kvm

Se mer

Badrum i grått

Badrum i grå toner är alltid stilsäkert och går aldrig ur tidan. I vår egen kulörbank har vi lagt säkert fokus vid de vackra grå nyanserna 'Still Grey' och 'Slate Grey' men du kan välja precis vilken NCS-kulör du vill till dina INR badrumsmöbler. På duschglas ger grått glas en mycket soberkänsla som fortplantar sig i badrummet. Finns att välja till de flesta av våra duschmodeller.

Våra duschar

Svarta detaljer

Att inreda badrummet i svart är trendigare än aldrig förr och det finns många fina alternativ både på inredningen, i duschen och när det kommer till material. Det äkta fanéret 'Black Oak' är en stilsäker favorit på kommoden och högskåpet där du känner trästrukturen genom den TX-behandlade ytan. Och missa inte våra duschväggar med svarta profiler – i en exklusiv, limiterad upplaga.

Våra badrumsmöbler

 

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Naturlig färgskala

Naturtoner i beige, brunt och cappuccino har aldrig varit trendigare. Låt badrummet reflektera en hållbar livsstil där vi tar ett stort steg närmare naturen i både färgskalor och materialval. Titta gärna lite extra på kulören 'Cappuccino' eller ekfanéret 'Nordic Oak' som måste upplevas för att det ska komma till sin rätt.

Stilen 'Urban Eco'

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

En oas i stan

Se mer

Stilen 'Urban Eco'

Se mer

Badrum i industristil

Industristilen i badrummet har en maskulin känsla över sig med sina strama linjer och kalla toner. Och vilken lyxig känsla det blir när svart och blått möter metall, kompositmaterial, glas och vatten. En favoritstil för många – kanske för att den andas skandinavisk elegans.

Stilen 'City Vibes'

Produkter

Badrum i pastell

Både livet och badrummet blir roligare i pastell! Här har vi samlat ett par av våra favoritbadrum som går i sköna pasteller som under 2020 går allt mer åt det brända hållet med mycket terracotta och brunt.

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Årets Badrum 2018

Se mer

Blå toner och mässing

Se mer

Produkter

Badrumsinspiration och inspiration för badrum

I Sverige renoverar och inreder vi badrum i snitt två gånger på en livstid. Tillgång till relevant badrumsinspiration och smarta idéer, trender och tips blir alltså väldigt viktiga. En badrumsrenovering pågår ofta upp till ett halvår från idé till färdigt badrum och fasen där vi inhämtar badrumsinspiration är viktigt både för att skaffa kunskap och hitta de bästa lösningarna men också för att ge energi och lust att ta sig till nästa steg. Ju mer kraft och tanke man lägger på att skaffa inspiration för badrum tidigt i processen, desto bättre brukar slutresultatet bli. Så dröj dig kvar i inspirationsfasen, frossa i vackra badrumsbilder med inspiration för små badrum och stora badrum och utvärdera alla möjligheter innan du tar dig vidare.

För att förenkla för dig har vi tagit fram "Smarta checklistan vid badrumsrenovering" med gott om inspiration, tips och idéer när du ska renovera badrum.

Mer inspiration

Konsument

Kampanjer

I höst kan du fynda några av våra mest älskade produkter till rekordlåga priser. Stilren design, bästa funktion och högsta kvalitet på en och samma gång.

Läs mer

Konsument

Vinn designförvaring

Vinn designförvaring!

Vilken duschförvaring gillar du bäst – NEST eller CASE? Nu har du chans att vinna en av våra snygga och smarta förvaringslösningar till duschen eller badrummet.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer