Badrumsinspiration

Inspiration, bilder och idéer till ditt nya badrum

Om du är som de flesta som ska inreda badrum och på jakt efter badrumsinspiration och idéer så vill du titta på bilder på fina badrum - och ju fler desto bättre! På den här sidan har vi  samlat ett stort antal badrumsbilder med reportage för dig att frossa i och med gott om inspiration för både stora och små badrum.

Frågor att ställa dig medan du tittar på våra bilder: Hur vill du inreda ditt nya badrum? I vilka färger och material? Och i vilken stil? Tänker du dig ett modernt badrum eller ett badrum i lantlig stil? Vi på INR ger dig stora möjligheter att personalisera både våra duschväggar och badrumsmöbler - oavsett vilken stil som är din egen. Låt dig väl inspireras!

Vinnaren i 'Årets Badrum 2018'

Svenska folket har sagt sitt: Här vill vi göra oss i ordning inför dagen!

Titta in i badrummet

Svala toner och glödhet mässing

Detaljer i mässing är hett och otroligt vackert ihop med blå toner på inredning och väggar. Färgen på väggarna och kommoden heter "Denim Drift" och var årets färg 2017.

Blått badrum

Fler alternativ

Modern compact living

I det här badrummet med en underbar vårlik känsla ligger fokus på smarta lösningar. Lägg märke till spegeln med utrymmessnål förvaring bakom spegelglaset.

Compact living badrum

Kampanj på dusch

Under hösten erbjuder vi dig ett par av våra absoluta favoritprodukter till hela 25% rabatt! Kampanjen gäller hos alla våra svenska återförsäljare till och med den 31 januari 2019.

Se våra kampanjer

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Badrum i naturnära toner

Möt dagen i ett harmoniskt badrum ton i ton med strand och hav. Kakel lagt i fiskbensmönster är en kul och trendig detalj. 

Badrum i naturtoner

INR Katalog

Bläddra i vår katalog eller beställ hem den på posten. Du har den i brevlådan inom några dagar.

Läs mer

Fler alternativ

Badrum i marmor och mässing

Drömmer du i rosa och marmor vill du nog titta extra på det här badrummet. Här i kombination med mässing. Ett drömlikt badrum med modern feminim touch!

Badrum med marmor

Tips för små badrum

I små badrum blir smart förvaring och flexibla duschlösningar extra viktiga. Här har vi samlat våra bästa tips för badrum så små som 4 kvm!

Små badrum

Badrum med industrikänsla

I kändisbarberaren Peter Mannerståls drömbadrum ligger fokus på manlig fåfänga och återhämtning för kropp och själ.

Se badrummet

Familjens badrum

En storstadsfamilj mitt i livet kräver bland annat ett välplanerat badrum med komfort och smarta lösningar för att få vardagspusslet att fungera.

Familjens smarta badrum

Färgsprakande badrum

I kändisbloggerskan Maja Hattvangs drömbadrum råder uttrycksfull färgharmoni. Hon målar gärna om rummen hemma för att få de rätta färgharmonierna. 

Färgstarkt badrum

Litet badrum med svarta detaljer

Även badrummet på liten yta ska ge samma upplevelse som det stora och då blir produkter som både är snygga och praktiska extra viktiga. De svarta detaljerna är 2018 en stark trend.

INR Black Edition

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Inreda badrum i lantlig stil

Här har vi samlat ett par lantliga badrum och inspiration för dig som söker badrumsinredning i New England-stil.

Lantliga badrum

vita badrum

Här har vi samlat ett par vita badrum som du kan låta dig inspireras av om det är vitt, vitt, vitt som står på just din önskelista. Vllket av dessa vita badrum föredrar du?

Vita badrum

ett fönster i vägen

Ett fönster som är placerat så pass nära hörnet att du frågar dig om det över huvud taget är möjligt att tänka in en duschvägg i rummet är vanligt. Vi har lösningen!

Fönster i duschen

Badrum för den växande familjen

Att inreda badrummet i gråtoner är ett säkert kort - och så snyggt! Här är ett badrum i vitt och grått med maximal förvaring i fokus.

Badrum i vitt och grått

Badrum under snedtak

Badrum med snedtak är vanligt både i 1,5-plansvillan och i äldre fastigheter och de kan vara nog så trixiga att inreda. 

Badrum med snedtak

Årets färg på badrumsinredning 2018

På INR roas vi av att handplocka en av alla de miljontals kulörer som finns som vi spår kommer att vara särskilt trendig i kommande års badrumsinredning. Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör.

Årets färg 2018

Designa din egen duschhörna

Klartglas, Frostat, Grått eller kanske populära halvfrostade Strimma som på bilden? LINC Angel och Niagara är våra mest populära duschhörnor och du kan få dem i flera hundra olika varianter.

Skapa duschhörna

78 duschväggar för alla badrum

Om du tänker dig en duschvägg i ditt nya badrum så har du hamnat rätt. I vårt standardsortiment har vi 78 högkvalitativa duschväggar för alla typer av badrum - små som stora och med udda vinklar och vrår.

Våra duschväggar

60 kommoder med tvättställ

Välj din kommod med omsorg och jämför gärna våra många modeller både på utsidan och insidan. Välj till häftiga tillval som belysning och inbyggda högtalare. Och varför inte en kommod i din egen favoritfärg?

Våra kommoder

Speglar och Spegelskåp

En riktigt bra badrumsspegel eller spegelskåp med belysning är en viktig investering i ditt nya badrum. Väljer du ett spegelskåp får du smart förvaring på köpet.

Våra speglar och spegelskåp

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

En ikonisk handdukstork

Livet är för kort för att vika handdukar - den saken kan vi nog vara överens om. Investera i en av våra platsbesparande, elektriska handdukstorkar med värme, ljus och stil!

Våra handdukstorkar

Smart belysning i badrummet

Glöm inte den viktiga belysningen när du planerar ditt nya badrum. Badrummets generella belysning, javisst, men även den där subtila belysningen som sätter pricken över i. De flesta av våra kommoder har belysning inuti lådorna och under möbeln som tillval. Ett tillval med inkluderad WOW-garanti.

Belysning i badrummet

MUSIK I BADRUMMET

Det är besvisat: Musik gör dig lyckligare! Och vad kan då inte bli bättre än att lyssna på din favorittrudelutt när du lägger din sista hand vid makeupen på morgonen framför spegeln? Inbyggda högtalare från ORLO finns som tillval till kommoderna i GRAND och IKON. Du styr musiken via din telefon.

Musik i badrummet

mer inspiration

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer

Designserier

Badrumsmöbler

Våra badrumsmöbler är fulla av smarta detaljer som förenklar din vardag. Här kan du läsa om varje möbelseries standardutrustning och tillval.

Läs mer

Köpställen

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer