Badrumsinspiration och inspiration för badrum

Badrumsinspiration

Inspiration, bilder och idéer till ditt nya badrum

Om du är som de flesta som ska inreda badrum och på jakt efter badrumsinspiration och idéer så vill du titta på bilder på fina badrum - och ju fler desto bättre! På den här sidan har vi  samlat ett stort antal badrumsbilder med reportage för dig att frossa i och med gott om inspiration för både stora och små badrum.

Frågor att ställa dig medan du tittar på våra bilder: Hur vill du inreda ditt nya badrum? I vilka färger och material? Och i vilken stil? Tänker du dig ett modernt badrum eller ett badrum i lantlig stil? Vi på INR ger dig stora möjligheter att personalisera både våra duschväggar och badrumsmöbler - oavsett vilken stil som är din egen. Låt dig väl inspireras!

För din stund i badrummet. Morgon, middag, kväll.

Här är badrummet som följer dig och dina rutiner från arla morgon till sena kvällen.

Titta in i badrummet

Svala toner och glödhet mässing

Detaljer i mässing är hett och otroligt vackert ihop med blå toner på inredning och väggar. Färgen på väggarna och kommoden heter "Denim Drift" och var årets färg 2017.

Blått badrum

Stilsäkert med AIR 60 vit med bakbelyst spegel, spegelförvaring och handdukstorken BOW i vitt.
Fler alternativ

Modern compact living

I det här badrummet med en underbar vårlik känsla ligger fokus på smarta lösningar. Lägg märke till spegeln med utrymmessnål förvaring bakom spegelglaset.

Compact living badrum

Kampanj på dusch

Under hösten erbjuder vi dig ett par av våra absoluta favoritprodukter till hela 25% rabatt! Kampanjen gäller hos alla våra svenska återförsäljare till och med den 31 januari 2019.

Se våra kampanjer

Naturligt vackert med AIR 90 i vitpigmenterad ask och LINE Niagara.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Badrum i naturnära toner

Möt dagen i ett harmoniskt badrum ton i ton med strand och hav. Kakel lagt i fiskbensmönster är en kul och trendig detalj. 

Badrum i naturtoner

Katalog 2018

Bläddra i vår katalog eller beställ hem den på posten. Du har den i brevlådan inom några dagar.

Läs mer

ARC Modell 20 med detaljer i polerad mässing. Limited Edition.
Fler alternativ

Badrum i marmor och mässing

Drömmer du i rosa och marmor vill du nog titta extra på det här badrummet. Här i kombination med mässing. Ett drömlikt badrum med modern feminim touch!

Badrum med marmor

Tips för små badrum

I små badrum blir smart förvaring och flexibla duschlösningar extra viktiga. Här har vi samlat våra bästa tips för badrum så små som 4 kvm!

Små badrum

Litet badrum med svarta detaljer

Även badrummet på liten yta ska ge samma upplevelse som det stora och då blir produkter som både är snygga och praktiska extra viktiga. De svarta detaljerna är 2018 en stark trend.

INR Black Edition

Med sin traditionella form och bänkskivor med underlimmade tvättställ är SOLVIK en möbel för dig med sekelskiftesdrömmar.
Fler alternativ

Inreda badrum i lantlig stil

Här har vi samlat ett par lantliga badrum och inspiration för dig som söker badrumsinredning i New England-stil.

Lantliga badrum

vita badrum

Här har vi samlat ett par vita badrum som du kan låta dig inspireras av om det är vitt, vitt, vitt som står på just din önskelista. Vllket av dessa vita badrum föredrar du?

Vita badrum

ett fönster i vägen

Ett fönster som är placerat så pass nära hörnet att du frågar dig om det över huvud taget är möjligt att tänka in en duschvägg i rummet är vanligt. Vi har lösningen!

Fönster i duschen

Badrum för den växande familjen

Att inreda badrummet i gråtoner är ett säkert kort - och så snyggt! Här är ett badrum i vitt och grått med maximal förvaring i fokus.

Badrum i vitt och grått

Badrum under snedtak

Badrum med snedtak är vanligt både i 1,5-plansvillan och i äldre fastigheter och de kan vara nog så trixiga att inreda. 

Badrum med snedtak

Årets färg på badrumsinredning 2018

På INR roas vi av att handplocka en av alla de miljontals kulörer som finns som vi spår kommer att vara särskilt trendig i kommande års badrumsinredning. Årets färg 2018 på badrumsinredning är en mustig blå kulör.

Årets färg 2018

Designa din egen duschhörna

Klartglas, Frostat, Grått eller kanske populära halvfrostade Strimma som på bilden? LINC Angel och Niagara är våra mest populära duschhörnor och du kan få dem i flera hundra olika varianter.

Skapa duschhörna

78 duschväggar för alla badrum

Om du tänker dig en duschvägg i ditt nya badrum så har du hamnat rätt. I vårt standardsortiment har vi 78 högkvalitativa duschväggar för alla typer av badrum - små som stora och med udda vinklar och vrår.

Våra duschväggar

60 kommoder med tvättställ

Välj din kommod med omsorg och jämför gärna våra många modeller både på utsidan och insidan. Välj till häftiga tillval som belysning och inbyggda högtalare. Och varför inte en kommod i din egen favoritfärg?

Våra kommoder

Speglar och Spegelskåp

En riktigt bra badrumsspegel eller spegelskåp med belysning är en viktig investering i ditt nya badrum. Väljer du ett spegelskåp får du smart förvaring på köpet.

Våra speglar och spegelskåp

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

En ikonisk handdukstork

Livet är för kort för att vika handdukar - den saken kan vi nog vara överens om. Investera i en av våra platsbesparande, elektriska handdukstorkar med värme, ljus och stil!

Våra handdukstorkar

Smart belysning i badrummet

Glöm inte den viktiga belysningen när du planerar ditt nya badrum. Badrummets generella belysning, javisst, men även den där subtila belysningen som sätter pricken över i. De flesta av våra kommoder har belysning inuti lådorna och under möbeln som tillval. Ett tillval med inkluderad WOW-garanti.

Belysning i badrummet

MUSIK I BADRUMMET

Det är besvisat: Musik gör dig lyckligare! Och vad kan då inte bli bättre än att lyssna på din favorittrudelutt när du lägger din sista hand vid makeupen på morgonen framför spegeln? Inbyggda högtalare från ORLO finns som tillval till kommoderna i GRAND och IKON. Du styr musiken via din telefon.

Musik i badrummet

Badrumstrender 2018

Badrumsmöbler med innovativa förvaringslösningar och diskret inbäddad teknik tar plats i framtidens badrum. Ta del av fem badrumstrender som vi bedömer kommer att göra avtryck i nordiska hem under 2018 och framåt. Låt dig väl inspireras!

Aktuella badrumstrender

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Välj en duschvägg som vi anpassar till dig eller hämta den ur dina drömmar!

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Valfri NCS

Gå all in med din personlighet – låt oss lackera din badrumsinredning i din favoritfärg!

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

mer inspiration

duschväggar

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer
badrumsmöbler

Designserier

Badrumsmöbler

Våra badrumsmöbler är fulla av smarta detaljer som förenklar din vardag. Här kan du läsa om varje möbelseries standardutrustning och tillval.

Läs mer

Hitta butik

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer