Energisnåla handdukstorkar med ikonisk design

Bekanta dig med våra energisnåla och långsmala elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Komplettera med krokar ur samma serie.

Vilken av våra handdukstorkar blir din personliga favorit: LINE eller BOW?

Handdukstork

LINE

Handdukstorken LINE är, med sin ikoniska blå LED-ljusrand i toppen och överlägsna förmåga att passa in överallt, en av våra mest älskade produkter. Välj mellan flera vackra och spännande finishar eller varför inte din egen favoritfärg på NCS-skalan. Matcha med krokar i samma serie.

Effekt 29 W

Mer om LINE

U N L E A S H E D

Släpp lös kreativiteten i badrummet

Unleashed ger dig ett på pricken färgmatchat och komplett koncept med vibrerande borstade metaller för badrummets allra mest tongivande produkter: duschvägg, takdusch, handdukstork och tvättställsblandare.

Unleashed

Handdukskrok LINE i Matte Black.

LINE hänger snyggast i par eller i grupp om tre.
Matcha med krokar i samma serie och finish.

Handdukstork

BOW

Designprisvinnaren BOW bugar inbjudande och är lika snygg med som utan handduk. BOW värmer frottén energisnålt men effektivt eftersom handduken hänger luftigt och därför torkar snabbare än i vikt form. BOW finns i flera utföranden. Matcha med krok i samma serie.

Effekt 34 W

Mer om BOW

Det nedåtriktade ljuset ger stämning åt hela badrummet. Välj mellan flera läckra finishar eller varför inte valfri NCS?

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till INR och vår värld av trender och inspiration för badrum – för dig som ska planera eller inreda badrum.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer