Energisnåla handdukstorkar med ikonisk design

Bekanta dig med våra energisnåla och långsmala elektriska handdukstorkar i två varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Komplettera med krokar ur samma serie.

Vilken av våra handdukstorkar blir din personliga favorit: LINE eller BOW?

LINE

Handdukstorken LINE är, med sin ikoniska blå LED-ljusrand i toppen och överlägsna förmåga att passa in överallt, en av våra mest älskade produkter. Välj mellan flera vackra och spännande finishar eller varför inte din egen favoritfärg på NCS-skalan. Matcha med krokar i samma serie.

Effekt 29 W

LINE

Kollektionen Unleashed ger dig ett färgmatchat och komplett koncept med vibrerande borstade metaller för badrummets allra mest tongivande produkter: duschvägg, handdukstork och blandare.

BOW

Designprisvinnaren BOW bugar inbjudande och är lika snygg med som utan handduk. BOW värmer frottén energisnålt men effektivt eftersom handduken hänger luftigt och därför torkar snabbare än i vikt form. BOW finns i flera utföranden. Matcha med krok i samma serie.

Effekt 34 W

BOW

Det nedåtriktade ljuset ger stämning åt hela badrummet. Välj mellan flera läckra finishar eller varför inte valfri NCS?

Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Duschförvaring Nest, Case, Box och Pile.

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer
Duschskrapa T.

Tillval dusch

Duschskrapor

Bekanta dig med våra duschskrapor T och CLIP – designade för att göra duschlivet både enklare och renare.

Se mer