Energisnåla handdukstorkar för skandinaviska badrum

Bekanta dig med våra energisnåla och långsmala elektriska handdukstorkar – Line & Bow – och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. Komplettera med krokar i samma serie.

Alla handdukstorkar

Ikonen Line

Ikonen bland långsmala handdukstorkar – Line – sparar värdefull yta och du får enkelt plats med två torkar även i ett mindre badrum. Line hänger snyggt ensam men allra snyggast i grupp. Matcha med krokar i samma serie.

Rostfritt stål

Line och kroken i samma serie tillverkas i rostfritt stål i SS 304, det för ändamålet bästa stålet med optimala värmebevarande egenskaper. Välj mellan flera klassiska finishar och valfri NCS.

Nattbelysning

På toppen av Line sitter on/off-knappen som styr värme och belysning. När den blå linjen – som lyser upp badrummet nattetid – lyser, innebär det att torken är redo att värma din handduk.

29W

Line är en av de mest energisnåla eldrivna handdukstorkarna på marknaden med en förbrukning på endast 29W. Line är S-märkt vilket garanterar högsta elektroniska säkerhet.

Line

Originalet bland vertikala handdukstorkar och en av våra mest omtyckta produkter. Med sin stringenta form och genialiska konstruktion värmer Line energieffektivt din handduk samtidigt som det blå LED-ljuset i toppen ger ljus till badrummet när det är mörkt.

Läs mer

Bow

Bow kom till i ett designsamarbete med det bästa betyget vi vågat hoppas på: en Red Dot Design Award för framstående form och funktion. Bow står för innovativ design i ett format som du själv väljer. Principen är genialiskt enkel. Börja med att välja bakstycke i önskad finish. Komplettera med framstycke. Toppa upp med krokar i samma finish.

Läs mer

Red Dot Vinnare

Innovativ handdukstork i monokromt utförande alternativt din egen mix av färger och finishar. Värm handduken på böjen upptill eller nedtill och njut av det nedåtriktade vita ljuset som fungerar som effektiv nattbelysning.

Snäll mot miljön

Bow tillverkas i återvunnen aluminium. En snäll produkt både mot miljön och plånboken tack vare den låga elförbrukningen.

34W

Handdukstorken drivs av el med en förbrukning på endast 34W. Med Bow får du en varm handduk till en mycket låg kostnad. Bow är S-märkt vilket garanterar högsta elektroniska säkerhet.

Nattbelysning

I påslaget läge ger Bow ifrån sig ett vitt sken som inte bara är snyggt utan som även guidar dig när det är mörkt. On/off-knappen sitter på undersidan av handdukstorken.


Relaterat

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Guide: Så matchar du finishen

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer