Nordens duschspecialist - ingenting är omöjligt

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning. En anpassning inom varje duschmodells måttintervall ingår i priset, och om du behöver anpassa duschen efter till exempel ett snedtak, så är det oftast inga problem. Du kan också börja helt från början – med papper och penna – och skapa din egen dusch- eller bastulösning. Ta med skissen till din närmaste återförsäljare som hjälper dig vidare.

För att göra det enklare för dig har vi delat in informationen på denna sida i tre avsnitt – måttanpassad duschlösning, snedkapad duschlösning och skräddarsydda duschlösningar – scrolla eller klicka nedan för att komma till önskat avsnitt.

Måttanpassad duschlösning

De allra flesta av våra duschlösningar kan måttanpassas kostnadsfritt på både bredden och höjden – oavsett serie, tjocklek och färg på glas. Totalt sett gäller det ungefär 50 olika duschmodeller.

Vilken blir din favorit?

Våra duschväggar

Snedkapad duschlösning

De allra flesta av våra duschväggar och duschhörnor med fasta raka glas kan snedkapas efter till exempel ett snedtak i badrummet. Oftast ingår detta i grundmodellens pris och kostar dig alltså inget extra.

Se ett par exempel nedan och hur du kommer vidare!

Att anpassa dusch efter snedtak

Mät upp duschutrymmet noggrant (alltid efter att kaklet är satt) och ta med måtten till din återförsäljare. Inom ett par dagar får du ett ritningsförslag som vår CAD-avdelning tagit fram, kostnadsfritt. Produktionstiden efter godkänd ritning är ca 15 arbetsdagar. Här under syns ett par exempel som förhoppningsvis kan hjälpa din fantasi på traven.

Mäta nisch med snedtak

En snedkapad ARC 4 med beslag i mässing stoltserar i Isabel och Fredriks badrum i skärgårdsvillan.

Se fler bilder

Exempelritningar

Skräddarsydd dusch- eller bastulösning

Som den duschspecialist vi är erbjuder vi dig naturligtvis också möjligheten att skapa något helt eget, hämtat från din fantasi. En enkel handskiss som du tar med till din återförsäljare är en bra början. 

Tänk så här: Allt är möjligt.

8 mm grått bastuglas från TRAC-serien

Skapa din egen duschlösning

Om du inte skulle hittar drömduschen i vårt sortiment erbjuder vi dig naturligtvis möjligheten att rita din helt egna dusch- eller bastulösning – på millimetern anpassad för just ditt badrum. En enkel skiss som du tar med till din återförsäljare kan räcka som ett första diskussionsunderlag. I nästa skede tar vår CAD-avdelning fram ett kostnadsfritt förslag. Produktionstiden för din dusch- eller bastulösning efter godkänd ritning är ca 15 arbetsdagar.

Återförsäljare

Urtag för rörgenomföring är enkelt men måste göras före härdning. Vänd dig till din återförsäljare med de exakta måtten så tar vi fram en ritning inom ett par dagar.

Skräddarsydda ARC-lösningar på Grand Hotel i Stockholm.

8 mm ARC-glas i Opal Frost
Mer om glas

En lösning där hela familjen kan duscha samtidigt? Varför inte.

Hemma hos

Andra har också besökt

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer