Nordens specialist inom skräddarsydda duschlösningar

På INR har vi designat och konstruerat skräddarsydda duschlösningar i 35 år och vi sätter stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik lösning – skapad på millimetern för just ditt badrum. Våra skräddarsydda duschlösningar ritas och konstrueras på vår designavdelning i Malmö i nära samarbete med våra återförsäljare som i sin tur håller i kontakten med dig. Efter godkänd ritning bygger vi din unika duschlösning i vår duschfabrik i Malmö.

Vi skiljer på tre typer av anpassningar: Måttanpassad duschlösning, Skräddarsydd duschlösning och Snedkapad duschlösning.

Scrolla ner för att läsa om var och en. Nederst på sidan hittar du våra måttagningsmanualer samt exempelritningar.

Måttanpassade
duschlösningar

De flesta av våra duschmodeller kan anpassas i bredd och ibland i höjd. Denna anpassning ingår som regel i grundpriset och du kan göra den på egen hand i Duschverkstan. Ta med det färdiga underlaget till närmaste återförsäljare för att lägga din beställning.

Kom igång och skapa


Jämför duschserier


Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Skapa din duschlösning i vår duschverkstad

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Kom igång och skapa

Skräddarsydda duschlösningar

Den skräddarsydda duschlösningen är skapad i din fantasi och anpassad efter just ditt badrums unika förutsättningar. Vid den här typen av lösning tar vi fram ett kostnadsfritt ritningsunderlag som du godkänner före produktion. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare. Produktionstiden efter godkänd ritning är tre till fyra arbetsveckor.

Hitta återförsäljare


Jämför duschserier

Snedkapade
duschlösningar

Många av våra ordinarie duschmodeller i serierna ARC och LINC kan anpassas efter ett snedtak och har detta angivet på sin produktsida.  Vid den här typen av lösning tar vi fram ett kostnadsfritt ritningsunderlag som du godkänner före produktion. Börja med en enkel skiss som du tar med till din återförsäljare. Produktionstiden efter godkänd ritning är tre till fyra arbetsveckor. Scrolla nedåt för några exempel och hjälp vid mätning.

Våra duschväggar

Så mäter du upp ett utrymme med snedtak

Mät upp duschutrymmet noggrant (alltid efter att eventuellt kakel är satt) och ta med måtten till din återförsäljare. Inom ett par dagar får du ett ritningsförslag som vår CAD-avdelning tagit fram, kostnadsfritt. Produktionstiden efter godkänd ritning är tre till fyra arbetsveckor.

Använd gärna vår måttagningsmanual för nisch med snedtak vänster eller höger.

Snedtak vänster

Snedtak höger

 

Relaterade sidor

Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer