Skräddarsydd duschvägg

Välj en duschvägg som vi anpassar åt dig. Eller hämta den ur dina drömmar.

Utgå gärna från en av våra befintliga modeller med möjlighet till måttanpassning. Vill du så snedkapar vi en sida eller två för att följa rummets vinklar. Helt kostnadsfritt. Du kan självklart också välja att skapa något helt eget – hämtat ur din fantasi. Tillsammans med oss förverkligar du din idé i trygga steg, från egen skiss till färdigmonterat resultat.

MÅTTANPASSAD DUSCHLÖSNING

De allra flesta av våra duschmodeller anpassar vi kostnadsfritt både på bredden och höjden inom angivna måttintervall.

Låt oss berätta mer här nedanför.

Måttanpassad duschlösning

Den särskilda måttanpassas-symbolen visar vilka av våra modeller som kan måttanpassas kostnadsfritt på bredden och höjden. Och när du surfar våra sidor och bläddrar i vår katalog inser du snabbt att det faktiskt gäller de allra flesta av våra modeller – oavsett serie, placering, tjocklek och färg på glas! Totalt sett gäller det ungefär 50 olika duschmodeller. Vilken blir just din favorit?

Modeller som kan måttanpassas

Duschverkstan

Produkter

TRAC Modell 20 Plus portrait

Produkter

LINC Modell 13 i Klarglas med blankpolerade profiler och grepp.

Produkter

EPIC 1 Plus

SNEDKAPAD DUSCHLÖSNING

De allra flesta av våra duschväggar och duschhörnor med fasta raka glas kan snedkapas för exempelvis ett snedtak i badrummet. Oftast ingår detta i grundmodellens pris och kostar dig inget extra.

Här nedan ser du ett par exempel och hur du går till väga.

Snedkapad duschlösning

Symbolen visar vilka av våra duschmodeller som kan snedkapas – och utan att det kostar dig något extra. Mät upp duschutrymmet noggrant (efter att kaklet är satt) och ta med måtten till din återförsäljare. Inom ett par dagar får du ett ritningsförslag som vår CAD-avdelning tagit fram. Produktionstiden efter godkänd ritning är ca 15 arbetsdagar. Här intill syns ett par exempel som förhoppningsvis kan hjälpa din fantasi på traven! 

Modeller som kan snedkapas

MÅTTAGNING AV NISCH MED SNEDTAK (pdf)

Snedkapad duschvägg ARC 4.

Produkter

ARC anpassas enkelt efter ditt badrums unika förutsättningar. Här en snedkapad ARC 13.

Snedkapad LINC 14

Exempelritningar

SKRÄDDARSYDD DUSCHLÖSNING

Som den duschspecialist vi är erbjuder vi dig naturligtvis möjligheten att skapa något alldeles eget. En enkel handskiss som du tar med till din återförsäljare är en bra början. 

Tänk så här: Allt är möjligt.

En HELT Egen duschlösning

Om du inte skulle hitta drömduschen i vårt sortiment erbjuder vi dig naturligtvis möjligheten att rita din helt egna duschlösning – på millimetern anpassad för just ditt badrum. En enkel skiss som du tar med till din återförsäljare kan räcka som ett första diskussionsunderlag. I nästa skede tar vår CAD-avdelning fram ett kostnadsfritt förslag. Produktionstiden av din drömdusch efter godkänd ritning är ca 15 arbetsdagar.

Specialanpassad LINC 13.

Urtag för rör ingår i priset. Läs mer

Tänk så här – Ingenting är omöjligt!

Bakom den specialbeställda glasskivan ser vi en FRONT blandarvägg.

Mer inspiration

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer