Rörgenomföring i duschvägg

Även om ditt badrum har vattenledningar just där du tänkt dig din nya duschvägg så är det oftast inget problem. I princip alla duschväggar i våra serier ARC och LINC kan monteras trots vattenledningar längs med väggen. 

Installation i väggprofil

Det smidigaste sättet är att först montera duschen och att sedan borra hål som vattenrören dras genom. Tänk på att ”jacka” ur bakstycket på lyftgångjärn så att duschen enkelt kan monteras ner för eventuellt byte av lister. Om rören redan sitter på plats när duschväggen ska monteras, så ”jacka ur" i väggprofilen samt bakstycket på lyftgångjärnet. Be gärna en återförsäljare om vidare råd.

Hitta en återförsäljare

Rörgenomföring i LINC, upp till 35 mm från väggen.

Duschvägg med väggprofil

Alla våra duschväggar med väggprofil (LINC Original och Flex) har utrymme för rörgenomföring, upp till 35 mm från väggen. Borrning och montering löser du på egen hand, antingen själv eller med hjälp av en hantverkare. Se beskrivning i bilden ovan.

LINC Original

 

Andra har tittat på

Skräddarsydd duschvägg ARC 4 Original i Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer

Planera

Guide: Så väljer du duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer