duschvägg

Duschväggar

Duschväggar för alla typer av badrum

Om du är på jakt efter en duschvägg har du hamnat helt rätt. Kanske är du precis i början av den utmanande men samtidigt roliga badrumsprocessen och är mest ute och sonderar terrängen för att hitta den bästa tillverkaren av duschväggar. Eller så har du kommit en bit längre på väg, har hyfsat bra koll på utbudet och är redo att ta ditt beslut.

Marknadsledande på duschväggar i Norden

Oavsett vad så tror vi att vi har den duschvägg du söker. INR är Sveriges ledande tillverkare av premium duschväggar sedan 30 år tillbaka (bäst i test enligt våra kunder) och det finns inget i duschväg som vi inte tar oss an. Bläddra igenom vårt standardsortiment så förstår du vad vi menar!

Till våra duschväggar >

 

Vilken typ av duschvägg ska du välja?

Om du är osäker på vilken typ av duschvägg som är mest rätt för ditt badrum, kan du få en generell uppfattning genom att titta på bilderna nedan och även läsa mer för att snäva ner urvalet och närma dig ditt beslut. Välkommen in i vår duschvärld!

fem typer av duschväggar

Duschvägg hörn

Duschvägg för placering i ett av rummets hörnor - med eller utan väggprofiler.

Duschhörnor

Vikbara duschdörrar

Duschväggar med en eller flera dörrar. Finns med eller utan väggprofil.

Duschdörrar

Duschvägg mitt på vägg

Om du vill placera en duschvägg mitt i rummet så har vi flera vackra modeller att välja bland.

Duschvägg mitt på vägg

I ett badrum med trägolv är en duschkabin ett utmärkt val eftersom den sluter tätt och hindrar oönskat vatten från att rinna ut på plankorna.
Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Duschkabinen är förmodligen den bästa lösningen vid bristande golvfall.

Duschkabin

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Om du vill duscha i badkaret kan du placera en duschvägg på badkarskanten.

Badkarsskärmar

Varför ska du välja en duschvägg från INR?

På INR har vi tillverkat måttanpassade duschväggar i glas i 30 år och vi kan nog utan att överdriva kalla oss specialister när det gäller smarta lösningar för duschutrymmet. I vårt standardsortiment har vi upp emot sjuttio olika varianter på duschväggar i alla dess slag; duschhörnor, duschvägg i nisch, duschvägg mitt på vägg eller skjutdörrar i glas. De flesta i en mängd varianter och i spännande glas i 6, 8 eller 10 mm tjocklek. Men det där är egentligen bara början.

Duschväggar för alla möjliga och omöjliga badrum

Det finns få typer av duschväggar som vi inte har stött på eller skapat under våra 30 år i branschen, och om du mot förmodan inte skulle hitta din nya duschvägg i vårt redan mycket breda standardsortiment av duschar är det fritt fram att skapa din alldeles egna duschlösning. Vi har en avdelning på vårt huvudkontor i Malmö som bara arbetar med kundanpassade duschväggar och i de allra flesta fallen bjuder vi på hela arbetet - både framtagning av ritning och själva anpassningen.

Från skiss till färdig duschlösning

Enklast när du vill skapa en helt egen duschlösning, är om du utgår från en duschvägg i vårt befintliga sortiment, gör en enkel ritning och tar med dig till en av våra återförsäljare som hjälper dig vidare. Från ritning till färdig duschvägg kan du räkna med ungefär tre veckor. Läs mer om måttanpassad duschvägg

Till våra duschväggar

mer inspiration

duschväggar

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer
badrumsmöbler

Designserier

Badrumsmöbler

Våra badrumsmöbler är fulla av smarta detaljer som förenklar din vardag. Här kan du läsa om varje möbelseries standardutrustning och tillval.

Läs mer
badrumsskåp för badrum

Badrumsmöbler

Badrumsskåp

Smarta fack, hyllor, lådor, hållare och gömmor i fina material lyfter din badrumsupplevelse till nya höjder.

Läs mer