Duschvägg mitt på vägg

Duschväggar för placering mitt på vägg

Att installera en duschvägg mitt på en vägg är en snygg lösning som verkligen sätter duschen i centrum. Men det förutsätter att golvbrunnens placering är rätt i förhållande. Kanske är det så att det tidigare funnits ett badkar i badrummet och att golvbrunnen redan sitter en bit från hörnet. Då kan en av lösningarna på den här sidan fungera mycket bra.

Olika typer av duschvägg mitt på vägg:

  • Walkin-dusch med beslag och/eller ram
  • U-dusch med väggprofil

Walkin-duschar

Den mest majestätiska lösningen är de helt fristående walkin-lösningarna i ARC som hålls på plats av olika kombinationer av beslag och ramar. Dessa duschglas i 8 mm måttbeställs och du kan få dem från golv till tak om du så önskar. Vad du behöver tänka på innan du väljer en av dessa lösningar är golvfallet och golvbrunnens placering. Känslan i dessa helt öppna lösningar blir oerhört lyxig men inte lika ombonad som i en mer traditionell lösning med flera glas och dörrar.

ARC Original   ARC Frame

Se alla

Duschvägg

ARC 43 Original Plus

En fristående lösning i 8 mm glas för placering mitt på en vägg. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall och från golv till tak, upp till 2700 mm. Anpassas enkelt efter just dina mått.

Chrome Matte Black Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze

Från 23 390 kr

Alla duschlösningar från INR tillverkas i Sverige utifrån högkvalitativt härdat säkerhetsglas och kommer med 15 års garanti. Ditt premiumval av duschvägg.

U-dusch

Om du önskar en omslutande känsla när du duschar ska du välja LINC Monument, en så kallad u-dusch, som monteras mitt på vägg. Kombinera gärna med förvaringslösningen PILE i den ena väggprofilen så slipper du har flaskorna stående på golvet. LINC Monument håller tätt tack vare tätningslister mot golv och mellan dörrarna och kommer i 6 mm glas.

LINC Monument

Andra har också besökt

Planera

Guide: Så väljer du duschvägg

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer

Kampanjer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 januari 2023 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer

Alternativ och tillval

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan mer än 30 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer