DUSCHVÄGG MITT PÅ VÄGG

Lär känna våra duschväggar för placering mitt på väggen

I ett större badrum kan duschen placeras utmed en av väggarna. Detta sätter duschväggen i centrum men kräver förstås att golvbrunnen placeras rätt i förhållande. Kanske är det så att det tidigare funnits ett badkar i badrummet och att golvbrunnen redan är placerad en bit från hörnet. Välj mellan flera måttanpassade modeller – alla svensktillverkade och med lång garanti.

Se alla 8 modellerna

TRAC

2 duschväggar med skena

Se mer

LINC Monument

Kan också placeras i hörna

Se mer

ARC 43

Välj mellan 2 modeller

Se mer

Hur stor vill du ha din dusch?

I vårt sortiment har vi flera duschmodeller som kan placeras mitt på väggen – från LINC Monument med välvda glas som kan vikas in mot väggen när duschväggen inte används till majestätiska EPIC  med plats för två takduschar - kanske något för det allra största badrummet. Se även vår minimalistiska walk-in-lösning i serie ARC eller motsvarande modell i serie TRAC med en snygg skena längs med golvet som hindrar vattnet från att sprida sig över badrumsgolvet när du duschar.

Se alla våra duschväggar

EPIC Mitt på vägg

Vår lyxigaste duschserie med 10 mm glas och pivotbeslag rymmer två modeller för placering mitt på vägg.

Se mer

Andra har också besökt

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Se mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer