Duschvägg mitt på vägg

Duschväggar för placering mitt på vägg

En duschvägg mitt på en vägg är en snygg lösning som verkligen sätter duschen i centrum. Men det förutsätter att golvbrunnens placering är rätt i förhållande. Kanske är det så att det tidigare funnits ett badkar i badrummet och att golvbrunnen redan sitter en bit från hörnet. Då kan en av lösningarna på den här sidan fungera mycket bra. Eller klicka på länken för att komma direkt till översikten av alla våra duschväggar mitt på vägg.

Duschvägg mitt på vägg

duschvägg mitt på vägg

A R C

Walkin-duschar

Den mest majestätiska lösningen är de helt fristående walkin-lösningarna i ARC som hålls på plats av olika kombinationer av beslag och ramar. Dessa duschglas i 8 mm måttbeställs och du kan få dem från golv till tak om du så önskar. Vad du behöver tänka på innan du väljer en av dessa lösningar är golvfallet och golvbrunnens placering. Känslan i dessa helt öppna lösningar blir oerhört lyxig men inte lika ombonad som i en mer traditionell lösning med flera glas och dörrar.

ARC Original   ARC Frame


Alla walk-in-lösningar

Alla duschlösningar från INR tillverkas i Sverige utifrån högkvalitativt härdat säkerhetsglas och kommer med 15 års garanti. INR är ditt premiumval av duschvägg.
u-dusch dusch mitt på vägg

L I N C   O R I G I N A L

U-dusch

Om du önskar en omslutande känsla när du duschar ska du välja LINC Monument, en så kallad u-dusch, som monteras mitt på vägg. Kombinera gärna med förvaringslösningen PILE i den ena väggprofilen så slipper du har flaskorna stående på golvet. LINC Monument håller tätt tack vare tätningslister mot golv och mellan dörrarna och kommer i 6 mm glas.

LINC Monument

Relaterade sidor

Duschvägg Edge 20 Plus med Sway. Handdukstork Line.

Guide: Så väljer du dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2024 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer

Skräddarsydd duschvägg

Som Nordens duschspecialist sedan 35 år tillbaka, sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik duschlösning.

Se mer