handdukstorkar

Handdukstorkar

Energisnåla handdukstorkar med ikonisk design

Låt handdukstorken bli en läcker inredningsdetalj i badrummet. Våra prisbelönta handdukstorkar med matchande krokar finns i flera varianter, finishar och färger. Du kan till och med få den lackerad i valfri kulör. Vilken av våra handdukstorkar blir din personliga favorit?

Jämför handdukstorkar

Andra har tittat på

Serier

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer
Duschvägg EDGE i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Prisvinnande handdukstorkar från INR

Våra långsmala elektriska handdukstorkar har under många år dragit betydligt mer uppmärksamhet än el och nu har vi utökat kategorin handdukstorkar med ett par helt nya ikoner till badrummet. Handdukstorken BOW rönte stor uppmärksamhet på Red Dot Awards och belönades med ett pris för excellent produktdesign. Men funktionen bakom våra handdukstorkar är minst lika uppseendeväckande som den läckra designen.

Energisnåla handdukstorkar

Tack vare LED-ljuskällan drar våra handdukstorkar minimalt med ström – ungefär som en glödlampa. Välj handdukstorkar i två olika design: runda originalet LINE till tvåfärgade BOW. Båda utrustade med LED-belysning som ger ett härligt sken när det är mörkt i rummet. Populära LINE finns i många finishar och valfri NCS.

Svarta handdukstorkar

snygga handdukstorkar

Snygga handdukstorkar

vita handdukstorkar

Vita handdukstorkar