Handdukstorkar

Filtrera bland våra handdukstorkar och hitta en modell som matchar din personliga stil och dina behov. Välj en modell för att ändra finish.

Lär känna

Handdukstorkar med värme, ljus och ikonisk design

Låt handdukstorken bli en läcker inredningsdetalj i badrummet. Våra prisbelönta handdukstorkar finns i flera varianter, finishar och färger.  Du kan till och med få den lackerad i valfri kulör! Komplettera med matchande krokar. Vilken av våra handdukstorkar blir din personliga favorit?

Våra handdukstorkar

Filtrera på

Rensa filter

0 produkter visas

Handdukstork

BOW


BOW är eldrivna handdukstorkar i 10 färgkombinationer som vunnit pris för sin design. Belysningen nedtill på torken är en skön och praktisk finess i mörkret.

Finish
Vit Svart NCS Mattborstad Blankpolerad
Mått
1700 mm.
Pris från
4 990 kr

Handdukstork

LINE


Originalet LINE är energisnåla elektriska handdukstorkar i två längder och flera stilrena utföranden. Den blå ljusrand i toppen indikerar aktivt läge.

Finish
Blankpolerad Mattborstad NCS Vit Svart Mässing
Mått
1750 mm och 850 mm.
Pris från
2 990 kr

Handdukstork

MARK


Den fyrkantiga versionen av handdukstorken LINE. MARK handdukstorkar finns i två längder och i blankpolerat rostfritt stål eller valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad NCS
Mått
1750 mm och 850 mm.
Pris från
3 390 kr

Handdukskrok

LINE


Handdukskrok som matchar LINE handdukstorkar. Finns i samma finishar som handdukstorken och givetvis i valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad Mattborstad NCS Mässing Vit Svart
Pris från
390 kr

Handdukskrok

BOW


Handdukskrok som matchar BOW handdukstorkar. Finns i vit, blankpolerad, mattborstad, svartborstad eller valfri RAL.

Finish
Vit Mattborstad Svart Blankpolerad
Pris från
590 kr

Handdukskrok

MARK


Handdukskrok som matchar MARK handdukstorkar. Finns i blankpolerat och valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad NCS
Pris från
490 kr

Prisvinnande handdukstorkar

Våra långsmala elektriska handdukstorkar har under många år dragit betydligt mer uppmärksamhet än el och nu har vi utökat kategorin handdukstorkar med ett par helt nya ikoner till badrummet. Handdukstorken BOW rönte stor uppmärksamhet på Red Dot Awards 2017 och belönades med ett pris för excellent produktdesign. Men funktionen bakom våra handdukstorkar är minst lika uppseendeväckande som den läckra designen.

Energisnåla handdukstorkar

Tack vare LED-ljuskällan drar våra handdukstorkar minimalt med ström – ungefär som en glödlampa. Välj handdukstorkar i tre olika design från runda originalet LINE till fyrkantiga versionen av samma handduktork – MARK. Nykomlingen bland INR handdukstorkar – BOW – finns i sex färgkombinationer av svart, vit, blankpolerad och mattborstad. Nytt är att populära LINE finns som svart handdukstork, vit eller i mässing. Vilken av våra handdukstorkar väljer du? 

Långsmala handdukstorkar

Vita handdukstorkar

Svarta handdukstorkar

Mer inspiration

Iconic Dots

Elektriska handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Läs mer

Serier

Iconic Dots

Iconic Dots sätter pricken över i när du inreder ditt badrum. Lära känna våra handdukstorkar, takduschar, tvättställsblandare och de nya ikoniska förvaringslösningarna för duschutrymmet.

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer