Handdukstorkar

Filtrera bland våra handdukstorkar och hitta en modell som matchar din personliga stil och dina behov. Välj en modell för att ändra finish.

Lär känna våra handdukstorkar

Handdukstorkar med värme, ljus och ikonisk design

Låt handdukstorken bli en läcker inredningsdetalj i badrummet. Våra prisbelönta handdukstorkar i tre utföranden finns i flera finishar och färger.  Komplettera med matchande krokar. Vilken tork blir din personliga favorit?

Våra handdukstorkar

Filter

Rensa filter

0 produkter visas

Handdukstork

BOW


Ikonisk eldriven handdukstork i sex färgkombinationer och vinnare av en Red Dot Design Award 2017 för excellent produktdesign. Belysningen nedtill på torken är en skön och praktisk finess i mörkret.

Finish
Vit Mattborstad Blankpolerad Svart
Mått
1700 mm.
Pris från
4 990 kr

Handdukstork

LINE


Älskad bland våra kunder, kopierad av våra konkurrenter och värmer dagligen handdukar i hundratusentals badrum över hela Norden. Originalet LINE är en energisnål elektrisk handdukstork i rostfritt stål med en stilren blå ljusrand i toppen för att indikera aktivt läge.

Finish
Blankpolerad Mattborstad NCS Vit Svart Mässing
Mått
1750 mm och 850 mm.
Pris från
2 890 kr

Handdukstork

MARK


Den fyrkantiga versionen av handdukstorken LINE. MARK finns i två längder och i blankpolerat rostfritt stål eller valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad NCS
Mått
1750 mm och 850 mm.
Pris från
3 290 kr

Handdukskrok

LINE


Handdukskrok som matchar LINE Handdukstork. Finns i samma finishar som handdukstorken och givetvis i valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad Mattborstad NCS Mässing Vit Svart
Pris från
350 kr

Handdukskrok

BOW


Handdukskrok som matchar BOW handdukstork. Finns i vit, blankpolerad och mattborstad aluminium.

Finish
Mattborstad Blankpolerad
Pris från
590 kr

Handdukskrok

MARK


Handdukskrok som matchar MARK Handdukstork. Finns i blankpolerat och valfri RAL-kulör.

Finish
Blankpolerad NCS
Pris från
490 kr

OM HANDDUKSTORKAR FRÅN INR

Våra långsmala elektriska handdukstorkar har under många år dragit betydligt mer uppmärksamhet än el och nu har vi utökat kategorin handdukstorkar med ett par nya, ikoner till badrummet. Handdukstorken BOW rönte stor uppmärksamhet på Red Dot Awards 2017 och belönades med ett pris för excellt produktdesign. Men funktionen bakom våra handdukstorkar är minst lika uppseendeväckande som den läckra designen. 

 

Tack vare LED-ljuskällan drar våra handdukstorkar minimalt med ström – ungefär som en glödlampa.  Välj mellan tre olika design från runda originalet LINE till fyrkantiga versionen av samma handdusktork – MARK. Nykomlingen bland INR handdukstorkar – BOW – finns i sex färgkombinationer av svart, vit, blankpolerad och mattborstad. Nytt är att populära LINE finns som svart handdukstork, vit eller i mässing. Vilken av våra handdukstorkar väljer du?

Mer inspiration

Iconic Dots

Elektriska handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Läs mer

Designserier

Iconic Dots

Iconic Dots sätter pricken över i när du inreder ditt badrum. Lära känna våra handdukstorkar, takduschar, tvättställsblandare och de nya ikoniska förvaringslösningarna för duschutrymmet.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer