Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Om INR

INR står för svensktillverkade duschlösningar och badrumsinredning i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt.

Svensktillverkat

Hög kvalitet är grundläggande för oss på INR och spelar en viktig roll i vår vardag och i vårt framtidstänk. I detta arbete tar våra produktionsanläggningar i Malmö och Jönköping en central plats. Med egen tillverkning av möbler och duschväggar har vi full kontroll på hela produktionskedjan samtidigt som det möjliggör ett effektivt miljöarbete. Mer om kvalitet

Skräddarsytt

På INR har vi designat och konstruerat skräddarsydda duschlösningar i mer än 35 år och vi sätter stolthet i att kunna erbjuda dig en helt unik lösning – skapad på millimetern för just ditt badrum. På möbelsidan erbjuder vi motsvarande möjligheter, nämligen att få dina badrumsmöbler lackerade i valfri NCS-kulör, eller att skapa din egen kommod med måttanpassad bänkskiva i möbelserien Air.

Hållbart

Som tillverkare av konsumentprodukter har vi ett stort ansvar mot dig som kund, omvärlden och planeten i stort. Det omfattande hållbarhetstänket har vi med oss i allt vi gör och det innefattar både strävan mot att minimera miljöpåverkan inom tillverkning och transport – och givetvis att skapa badrumsprodukter som håller över lång tid och minskar behovet av att bytas ut eller ersättas. 

Under årens lopp har vi genomfört många aktioner för att verka för ökad hållbarhet. Framtagandet av vår unika ytbehandling TX Top Extreme™, som avsevärt förlänger livslängden på våra lackade träytor och fanér, är en av dem. Mer om hållbarhet

Lång garanti

Att leverera marknadens tåligaste och mest slitstarka badrumsinredning är ett löfte som vi inte tar lättvindigt på. Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig därför hela 15 års garanti på både duschlösningar och badrumsmöbler. Mer om garanti


Vår historia

Sent åttiotal i en skånsk verkstad skapar två designentreprenörer glasväggar för kontor och hotell som efterfrågat lösningar som ännu inte finns. Firman med namnet Inredningsglas – allt oftare kallad INR – skakar liv i branschen. Snart är det inte bara proffsen som är beställare, utan även konsumenter som via utvalda återförsäljare kan handla kundanpassade glaslösningar – först i Sverige men snart som nordisk marknadsledare på dusch. Drygt tio år senare ger INRs innovativa design nytt liv åt svenska badrum, samtidigt som småländska Aspen tillverkar sina första badrumsmöbler. Genom högkvalitativa möbler med intelligenta detaljer får Aspen, likt INR, en explosiv tillväxt. Den gemensamma nämnaren är idén att tillfredsställa ett sug efter innovativ badrumsinredning, byggd kring nordisk designtradition – med modern twist.

INR och Aspen blir 2017 ett – under gemensamma namnet INR Iconic Nordic Rooms. Tillväxten fortsätter i hög takt och när bolaget tre år senare förvärvas av danska Dansani, blir koncernen Nordens största tillverkare av högkvalitativa badrumsmöbler och duschlösningar med Sverige, Norge, Finland och Danmark som huvudmarknader. Dusch- och möbeltillverkningen sker likt tidigare i produktionsanläggningarna i Malmö respektive Jönköping.

Nutid. I september 2023 tar INR ett nytt kliv och renodlar kommunikationen för att ännu bättre matcha den avskalade designen i produkterna och erbjudandet på marknaden. Nu heter vi INR igen.


Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Matchande finishar

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer