< >

LINC

FORM OCH FUNKTION I HARMONI

LINC är världens första och hittills enda serie duschväggar med Svanenmärkning. Ett extra grönt alternativ där varje del kan återvinnas. Serien ger närmast obegränsade valmöjligheter, med glas i olika former och kvaliteter, och det patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion. LINC duschväggar finns för placering i nisch, hörna, på badkarskant och mitt på väggen.

Se alla LINC

Detaljer

Tjocklek på glas

6 mm

Mått

Välj mellan populära standardmått eller helt måttanpassade varianter

Profiler

LINC Black Edition

Svart är här för att stanna så våga go black! Nu breddar vi vårt designkoncept Black Edition med mattsvarta profiler och grepp till alla duschar i LINC. Matcha med duschförvaringen PILE och takduschen MIST med svarta detaljer för en genomgående svart linje i badrummet.

De 5 sinnenas badrum

I Svanenmärkta duschserien LINC finns duschhörnor och duschdörrar för både det stora och lilla duschutrymmet. Välj mellan en eller flera dörrar och fasta glaspartier varav många kan måttanpassas och snedkapas utan extra kostnad. LINC har utbytbara tätningslister och magnetlister som standard vilket minimerar vattenstänk. Välj mellan flera glas i 6 mm glas som alla ger sin egen unika karaktär till badrummet.

Se alla LINC

 • 6 mm glas
 • Svensktillverkat
 • Svanenmärkt
 • 15 års garanti
 • Kostnadsfri måttanpassning
 • Kan ofta snedkapas
 • Beslag i blankpolerad, mattborstad eller vitt
 • Välj mellan grepp och handtag
 • Patenterat lyftgångjärn som höjer 7 mm i öppet läge
 • Invikningsbara dörrar
 • Utrymme för rörgenomföring i profil upp till 35 mm

LINC Monument

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt.

Dusch vid fönster

Duschkampanj

LINC Angel eller Niagara med takduschen MIST och duschförvaringen PILE. Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval när det gäller duschväggar. Gäller hos alla svenska återförsäljare till och med 31 januari 2021.

Allt kampanjen

Personalisera din LINC

LINC bjuder på stora möjligheter att skräddarsy din duschlösning efter din personliga stil. Föredrar du klart glas eller grått, vita profiler och detaljer eller mattborstade? Dags att utforska de många alternativen och tillvalen och ta ett steg närmare din nya drömdusch!

Blankpolerad

Mattborstad

Vitlackerad

Matt svart (Angel och Niagara)

Produkter

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning.

Mer om glas

Limma upp din LINC Borrfri

Smartaste duschförvaringen heter PILE och integreras i LINCs väggprofil. Finns i samma tre finishar som LINC.

Hemma hos

Fyra utvalda favoriter

Duschhörna

LINC Angel

Standardmått

Angel är en av våra mest populära duschhörnor med samma unika funktioner som systermodellen Niagara – fast med raka dörrar för ett stramare uttryck.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit Svart
Pris från
8 090 kr

Duschhörna

LINC Niagara

Standardmått

Niagara har den fina förmågan att anpassa sig efter de flesta utrymmen. Dörrarna kan vikas in mot väggen och du kan kombinera olika dörrmått fritt.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit Svart
Pris från
8 090 kr

Duschdörr

LINC 2

Måttanpassad

En mycket populär duschdörr för den mindre nischen, här i frostat 6 mm glas med vita detaljer. Måttanpassas kostnadsfritt inom 200–1000 mm.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit Svart
Pris från
7 490 kr

Duschvägg

LINC 20

Måttanpassad

En fast vägg. Måttanpassas kostnadsfritt inom 150–1000 x 150–1000 mm.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit
Pris från
7 790 kr

Matcha din LINC

Handdukstorkar

Duschförvaring

Kommoder

ICONIC by Helin

Med harmoniska och ljusa färger på badrumsinredning, golv och väggar, tillsammans med inslag av trä och gröna växter skapas en genomgående känsla av lugn. 

Se Helins badrum

Mer inspiration

Kampanjer

Duschkampanj

Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval på duschvägg, takdusch och förvaring. Gäller till och med 31 januari 2021.

 

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer