< >

LINC

FORM OCH FUNKTION I HARMONI

LINC är världens första och hittills enda serie duschväggar med Svanenmärkning. Ett extra grönt alternativ där varje del kan återvinnas. Serien ger närmast obegränsade valmöjligheter, med glas i olika former och kvaliteter, och det patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion. LINC duschväggar finns för placering i nisch, hörna, på badkarskant och mitt på väggen.

Se alla LINC

Detaljer

Tjocklek på glas

6 mm

Mått

Välj mellan populära standardmått eller helt måttanpassade varianter

Profiler

LINC Black Edition

Svart är här för att stanna så våga go black! Nu breddar vi vårt designkoncept Black Edition med mattsvarta profiler och grepp till alla duschar i LINC. Matcha med duschförvaringen PILE och takduschen MIST med svarta detaljer för en genomgående svart linje i badrummet.

De 5 sinnenas badrum

I Svanenmärkta duschserien LINC finns duschhörnor och duschdörrar för både det stora och lilla duschutrymmet. Välj mellan en eller flera dörrar och fasta glaspartier varav många kan måttanpassas och snedkapas utan extra kostnad. LINC har utbytbara tätningslister och magnetlister som standard vilket minimerar vattenstänk. Välj mellan flera glas i 6 mm glas som alla ger sin egen unika karaktär till badrummet.

Se alla LINC

 • 6 mm glas
 • Svensktillverkat
 • Svanenmärkt
 • 15 års garanti
 • Kostnadsfri måttanpassning
 • Kan ofta snedkapas
 • Beslag i blankpolerad, mattborstad eller vitt
 • Välj mellan grepp och handtag
 • Patenterat lyftgångjärn som höjer 7 mm i öppet läge
 • Invikningsbara dörrar
 • Utrymme för rörgenomföring i profil upp till 35 mm

LINC Monument

LINC Monument är en vacker lösning vars väggprofiler kan placeras alldeles intill hörnet och som på så sätt ge dig en mycket rymlig duschyta samtidigt som du skyddar badrumsfönstret från fukt.

Dusch vid fönster

Duschkampanj

LINC Angel eller Niagara med takduschen MIST och duschförvaringen PILE. Sveriges mest prisvärda och hållbara premiumval när det gäller duschväggar. Gäller hos alla svenska återförsäljare till och med 31 januari 2021.

Allt kampanjen

Duschhörna

LINC Angel

Standardmått

En funktionell duschhörna med två raka, invikningsbara dörrar i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC Angel finns i fasta standardmått som du kan kombinera fritt men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit Svart
Pris från
8 090 kr

Duschhörna

LINC Niagara

Standardmått

En funktionell duschhörna med två välvda, invikningsbara dörrar i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC Niagaras dörrar kan du kombinera fritt och montera på i princip vilka mått som helst. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit Svart
Pris från
8 090 kr

Duschdörr

LINC 2

Måttanpassad

En duschdörr i 6 mm glas med utbytbara tätningslister för den mindre nischen. Svensktillverkade LINC finns i fasta standardmått och i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit Svart
Pris från
7 490 kr

Duschvägg

LINC 20

Måttanpassad

En funktionell skärmvägg i 6 mm glas med utbytbar tätningslist. Svensktillverkade LINC 20 Original finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit
Pris från
7 790 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak både vad gäller glas, finish och grepp. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din nya drömdusch.

 

 

Blankpolerad

Mattborstad

Vitlackerad

Matt svart

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Mer om glas

Limma upp din LINC

Mer om Borrfri

Smartaste duschförvaringen heter PILE och integreras i LINCs väggprofil.

Mer om PILE

Ett grepp eller handtag ingår när du köper din dusch. Se vilka alternativ du har att välja bland.

Grepp och handtag

Hemma hos

Andra har också besökt

Iconic Dots

Takduschar

I ett unikt samarbete med Mora presenterar vi takduschen MIST – ett resultat av nordisk design och nordisk ingenjörskonst.

Läs mer

Iconic Dots

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Läs mer

Iconic Dots

Elektriska handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Läs mer