< >

ARC

Rena linjer. Högsta kvalitet.

Med ARC duschväggar bygger du känslan på de stora glasytorna och de vackra beslagen i blankpolerat krom, mässing eller matt svart finish. Den fina glaskänslan ger en härlig rymd åt badrummet och med en måttbeställd lösning anpassar du enkelt ARC till formen på ditt badrum – oftast utan att det kostar dig något extra.

Detaljer

Tjocklek på glas

8 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt inom för varje modell angivna måttintervaller

Gångjärn och beslag

udda lösningar är standard

Alla våra duschväggar tillverkas först när du har gjort din beställning. Du väljer mått, glas, beslag och hur du vill att din duschvägg ska se ut, och sedan tillverkar vi den. Oftast utan att det kostar dig något extra oavsett hur du vill att vi skär glaset.

Se alla ARC

  • 8 mm glas
  • Svensktillverkat
  • 15 års garanti
  • Kostnadsfri måttanpassning
  • Kan snedkapas
  • Välj mellan 20 varianter
  • Beslag i krom, mässing och svart
  • Välj mellan grepp och handtag

Med en ARC i badrummet skapar du en stilren och exklusiv känsla tack vare de väl tilltagna 8 mm tjocka glasytorna som hålls på plats med våra egendesignade och underhållsfria beslag i krom, mässing eller matt svart finish. ARC erbjuder många modeller för placering i hörna, nisch, mitt på vägg eller på badkarskant. Och hittar du mot förmodan inte din favorit i vårt breda sortiment är du välkommen att skapa din egen duschlösning. En enkel handskiss som du ger till närmaste återförsäljare räcker.

Se alla ARC

ARC Duschhörnor

ARC erbjuder tio modeller för placering i hörna, med en eller flera dörrar och fasta glas. Favoritmodellerna 12, 13 och 20 finns dessutom i de vanligaste storlekarna (kombinationer av 800 och 900 mm) i Klarglas till ett lägre pris.

ARC Duschhörnor

Black Edition

Matcha de svarta ARC-beslagen med handdukstork, blandare och knoppar till din kommod i exakt samma finish.

Till den mörka sidan

ARC med detaljer i mässing

Mässing är en vacker metall som håller över tid, åldras med fin patina och som behåller sin exklusiva look under många år framöver. Nu erbjuder vi duschväggarna i ARC-serien med beslag i den glödheta och trendiga metallen som ger efterlängtad värme till ett rum som annars mest förknippas med hårda och svala ytor.

Personalisera din ARC

ARC bjuder på mängder av valmöjligheter när det gäller glas, grepp, finish på beslag och inte minst måttanpassning. Botanisera bland våra alternativ och tillval och ta ett stort steg närmare din nya drömdusch!

Skräddarsydd duschvägg

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

Läs mer

Urtag för rörgenomföring

Välj mellan grepp och handtag

Produkter

GLAS

Välj mellan sju sorters 8 mm glas från klarglas och frostat till de mer exklusiva favoriterna Timeless och grått eller de med Opal i namnet, som är framtagna helt utan den grönton som vanligt glas har.

Mer om glas

Hemma hos

Fyra utvalda favoriter

Duschhörna

ARC 12

Standardmått

Populära ARC 12 i tre standardstorlekar till ett lägre pris. Välj beslag i krom, mässing eller matt svart. Modellen finns också som måttanpassad variant.

Finish
Krom Svart Mässing
Pris från
13 990 kr

Duschvägg

ARC 20

Standardmått

Lika populär som stilren i två fasta mått till ett extra fördelaktigt pris. Välj mellan beslag i krom, mässing och matt svart. Finns också som måttanpassad variant.

Finish
Krom Svart Mässing
Pris från
9 990 kr

Duschdörr

ARC 2

Standardmått

Lika populär som estetisk: ARC 2 i fasta mått – 800 mm och 900 mm – i Klarglas till ett lägre pris. Välj mellan beslag i krom, mässing och matt svart. Finns också som måttanpassad modell med många glasvarianter.

Finish
Krom Svart Mässing
Pris från
7 290 kr

Duschvägg

ARC 4

Måttanpassad

En vacker och avskalad nischlösning med en fast vägg och en invikningsbar dörr, på bilden anpassad till ett snedtak. Måttanpassas kostnadsfritt inom 350–2000 mm. Välj mellan många glas samt beslag i krom, mässing eller matt svart.

Finish
Krom Mässing Svart
Pris från
18 590 kr

Matcha din ARC

Handdukstorkar

DUSCHFÖRVARING

Kommoder

ICONIC by Zafer

Se hans badrum

Mer inspiration

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Köpställen

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer