Produkter

Gå till produkten

VIll du ha grepp eller handtag till din duschvägg?

Till alla våra duschlösningar ingår ett av våra väldesignade grepp eller handtag. Skulle ett annat alternativ falla dig i smaken kan du i de flesta fall beställa detta utan extra kostnad. Tänk bara på att din beställning måste göras samtidigt som du beställer duschväggen för att den ska få rätt hålbild vid glasproduktionen.

GREPP CIRKEL

Blankpolerad, mattborstad eller vit

Ø: 55 mm, D: 13 mm

Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC-, SYNC och BRIC-serierna dvs duschväggar med 6 mm glas.

 

 

DRAG­HANDTAG RUNDAT

Blankpolerad, mattborstad eller vit

H: 277 mm, B: 22 mm

Draghandtaget är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i LINC- och BRIC-serierna som har detta angivet på sin produktsida. På böjda glas och LINC Angel monteras handtagen alltid vertikalt.

GREPP KVADRAT

Krom, mässing eller matt svart

H: 55 mm, B: 55 mm, D: 15 mm

Ingår som standard på alla duschväggar i ARC-serien. Finns också som kostnadsfritt alternativ till de TRAC- modeller som är försedda med dörrar. Grepper passar alla modller med 8 mm glas.

 

DRAG­HANDTAG KANTIGT

Krom eller matt svart

H: 277 mm, B: 22 mm, D: 45 mm

Draghandtaget är avsett för 8 mm glas och är standard på duschväggar i serien TRAC. Det finns också som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i ARC-serierna som har detta angivet på sin produktsida.

Mer inspiration

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer

Designserier

Duschar

Lär känna våra duschar i 5 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Läs mer

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Läs mer