Grepp och handtag till duschväggar

Ett grepp eller handtag ingår när du köper en duschlösning från INR, med undantag från enstaka skärmar och fasta glaspartier. I de flesta fall kan du välja ett alternativt handtag eller grepp men tänk på att detta måste anges vid beställning eftersom härdningen av glaset omöjliggör håltagning i efterhand.

CIRCLE

Blankpolerad - Mattborstad - Matt vit - Matt svart

Passar till 6 mm glas

Ø: 55 mm, Ø insida: 28 mm, D: 13 mm

Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC och BRIC med 6 mm glas. CIRCLE följer finishen på väggprofilen förutom BRIC där det alltid är blankpolerat.

PINCH

Blankpolerad - Mattborstad - Matt vit - Matt svart

Passar till 6 mm glas

54 x 55 mm

PINCH är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i LINC och BRIC som har detta angivet på produktsidan. Greppet följer finishen på väggprofilen förutom på BRIC där det alltid är blankpolerat.

SQUARE

Krom - Mässing - Matt svart

Passar till 8 mm glas

55 x 55 mm, insida: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ingår som standard i ARC. SQUARE passar alla modeller med 8 mm glas och följer finishen på duschlösningens beslag.

GRAB

Krom - Matt svart

Passar till 8 mm glas

c/c: 256 mm, B: 22 mm

GRAB är avsett för 8 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i ARC som har detta angivet på produktsidan.

Andra har också besökt

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Se mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer