Öppningsalternativ till våra duschlösningar.
Produkter

Grepp och handtag till duschväggar

Ett grepp eller handtag ingår när du köper en duschlösning från INR, med undantag från enstaka skärmar och fasta glaspartier. I de flesta fall kan du välja ett alternativt handtag eller grepp men tänk på att detta måste anges vid beställning eftersom härdningen av glaset omöjliggör håltagning i efterhand.

Circle

Polished – Matte Brushed – Matte White – Matte Black

Ø: 55 mm, Ø insida: 28 mm, D: 13 mm

Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC och BRIC med 6 mm glas. CIRCLE följer finishen på väggprofilen förutom BRIC där det alltid är blankpolerat.

Pinch

Polished – Matte Brushed – Matte White – Matte Black

B: 55 mm, H: 55 mm, D: 50 mm

PINCH är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i LINC och BRIC som har detta angivet på produktsidan. Greppet följer finishen på väggprofilen förutom på BRIC där det alltid är blankpolerat.

Kollektionen Unleashed ger dig ett färgmatchat och komplett koncept med vibrerande borstade metaller för badrummets allra mest tongivande produkter: duschvägg, handdukstork och blandare.

Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschserier

Tillval dusch

Våra duschväggar har som regel flera alternativ när det gäller glas, tillval och öppningsalternativ.

Se mer