Produkter

Grepp och handtag till INR duschlösningar

Till alla våra duschlösningar ingår ett av våra väldesignade grepp eller handtag. Skulle ett annat alternativ falla dig i smaken kan du i de flesta fall beställa detta utan extra kostnad. För modeller ur ARC- och TRAC-serien – tänk på att din beställning måste göras samtidigt som du beställer duschväggen för att den ska få rätt hålbild vid glasproduktionen.

CIRCLE

Blankpolerad - Mattborstad - Matt vit - Matt svart

Passar till 6 mm glas

Ø: 55 mm, Ø insida: 28 mm, D: 13 mm

Ingår som standard på de flesta duschmodeller i LINC, SYNC och BRIC med 6 mm glas. CIRCLE följer finishen på väggprofilen förutom BRIC där det alltid är blankpolerat.

PINCH

Blankpolerad - Mattborstad - Matt vit - Matt svart

Passar till 6 mm glas

54 x 55 mm

PINCH är avsett för 6 mm glas och finns som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i SYNC, LINC och BRIC som har detta angivet på produktsidan. Greppet följer finishen på väggprofilen förutom på BRIC där det alltid är blankpolerat.

SQUARE

Krom - Mässing - Matt svart

Passar till 8 mm glas

55 x 55 mm, insida: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Ingår som standard i ARC. Finns som kostnadsfritt alternativ till de TRAC-modeller som har dörr. SQUARE passar alla modeller med 8 mm glas och följer finishen på duschlösningens beslag.

GRAB

Krom - Matt svart

Passar till 8 mm glas

c/c: 256 mm, B: 22 mm

GRAB är avsett för 8 mm glas och är standard i TRAC. Det finns också som kostnadsfritt alternativ på de duschmodeller i ARC som har detta angivet på produktsidan.

Mer inspiration

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Läs mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 5 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Läs mer

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Läs mer