Svensktillverkade badrumsmöbler i skandinavisk design

Dina badrumsmöbler sätter stilen i badrummet och spelar en viktig roll i dina dagliga rutiner. Därför har vi tänkt till lite extra både på utsidan och insidan. Utforska våra badrumsmöbler i tre möbelserier och ta reda på vilken som passar dig bäst: flexibla Air, rymliga Grand eller grunda Viskan. Till alla våra badrumsmöbler finns matchande förvaring, speglar och spegelskåp – designat och tillverkat i Sverige med 15 års garanti.

Alla kommoder

 

moderna badrumsmöbler

Air Wood

60 / 80 / 100 / 120 / 160 cm + Unlimited
Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Vår mest genomarbetade möbel och lika äkta som den ser ut med sina detaljer och fingerskarvade sidoförvaring i massiv ek. Här möter småländsk hantverkstradition det moderna livets krav på funktion när du skapar dina egna badrumsmöbler. Välj mellan elva färdiga kombinationer eller skapa din egen möbel med Air Unlimited.

Om serien

badrumsmöbler i ncs

Air Solid 

60 / 80 / 100 / 120 / 160 cm
Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Svävande lätt men på samma gång rymlig. Air Solid står för minimalistisk perfektion med stringenta linjer mellan lådfronter och luckor. Välj mellan elva färdiga kombinationer eller skapa din egen möbel med Air Unlimited genom att kombinera fria units i vitt eller valfri NCS med måttanpassad bänkskiva.

Om serien

platsbyggda badrumsmöbler

Air Unlimited

Fria kombinationer av units från Air Wood eller Solid
Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Med Air Unlimited skapar du din egen kommod med måttanpassad bänkskiva upp till 240 cm genom att kombinera fria units i 40, 60, och 80 cm från serierna Air Wood eller Air Solid. Använd vårt planeringsverktyg och se dina badrumsmöbler växa fram.

Upptäck möjligheterna


Badrumsmöbler i serie Grand

Grand är vår rymligaste möbelserie och bjuder på det bästa av funktion och kvalitet med stora valmöjligheter både på utsidan och insidan. Kommoderna finns i bredd från 60 cm till mycket rymliga 140 cm med fyra lådor och dubbla hoar för familjebadrummet. Lådorna är både högre och djupare än de övriga seriernas. Grand badrumsmöbler finns i tre utföranden: Grand Solid, Grand Grip och Grand Classic med två tvättställsvarianter – heltäckande porslinstvättställ eller bänkskiva med infällt tvättställ.

 

stora badrumsmöbler i sand

Grand Solid

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm
Höjd: 570 mm
Djup: 450 mm

Den släta fronten till Grands innanförliggande lådor skapar ett symmetriskt uttryck med raka linjer mellan lådor och gavlar. Grand Solid finns i tre vackra, äkta fanér som ger en taktil känsla när du drar handen över ytan.

Om serien

badrumsmöbler i mörk ek

Grand Grip

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm
Höjd: 570 mm
Djup: 450 mm

Grand Grip får sitt harmoniska och balanserade uttryck tack vare det elegant infrästa greppet där lådorna möts. Grand Grip finns i tre vackra träfanér som ger en taktil känsla när du drar handen över ytan.

Om serien

vita badrumsmöbler i new england stil

Grand Classic

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm
Höjd: 570 mm
Djup: 450 mm

I Grand Classic får du badrumsmöbler med klassiska ramlucka i modern skandinavisk kontext tack vare de innanförliggande fronterna. En möbeldesign som för tankarna till New England. Uttrycket i Grand Classic ändras med dina val.

Om serien


Badrumsmöbler i serie Viskan

Funktionella möbelserien Viskan erbjuder badrumsmöbler med välbalanserad design och optimal förvaring i alla storlekar, från 40 cm med lucka till 120 cm med fyra lådor. Med sitt något grundare djup än övriga serier är Viskan det optimala valet för det mindre badrummet. Välj mellan flera utföranden, tvättställ och tillval som hjälper dig att skapa en möbel för just ditt badrum. Viskan finns i tre utföranden: Viskan Solid, Viskan Grip och Viskan Shade med tvättställ i två varianter.

badrumsmöbler för små badrum

Viskan Solid

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 cm
Höjd: 490 mm
Djup: 345 / 425 mm

Badrumsmöbler med slät front skapar lugn och förstärker den tidlösa och funktionella möbeldesignen. Välj till ett av våra vackra grepp eller knoppar och sätt din personliga prägel.

Om serien

badrumsmöbler för gästbadrum

Viskan Grip

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 cm
Höjd: 490 mm
Djup: 345 / 425 mm

Viskan Grips rena linjer och tydliga karaktär sätts av grepplisten i aluminium som både förstärker designen och gör möbeln extra tålig. Grepplisten kommer i samma kulör som möbeln.

Om serien

badrumsmöbler med fyra lådor

Viskan Shade

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 cm
Höjd: 490 mm
Djup: 345 / 425 mm

Designidén bakom Viskan Shade är en modern take på den klassiska ramluckan. Runt lådfronterna sitter en smäcker ram som sätter karaktär genom det svaga skuggspelet som uppstår när ljuset faller på.

Om serien


Relaterat

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på dina badrumsmöbler. Ta god tid på dig och känn efter innan du tar ditt beslut.

Se mer

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ dina badrumsmöbler i valfri NCS. Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer
Tvättställsblandare Steel Voyage i Brushed Bronze.

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet och dina badrumsmöbler karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer

Att välja badrumsmöbler

Här kommer våra 5 bästa tips när du ska välja badrumsmöbler.

1. Välj kvalitet

Välj badrumsmöbler och badrumsinredning av hög kvalitet. Kvalitetsskillnaderna mellan olika varumärken och badrumsmöbler är stora och vill du att dina möbler ska hålla så kommer det att kosta lite mer än om du går till DIY-handeln. I det långa loppet är det värt det.

2. Välj badrumsmöbler med TX Top Extreme™

Att dina badrumsmöbler ska hålla i många år tar du nog för givet men eftersom badrumsmiljön är så väldigt utsatt för fukt och dagligt slitage bör du investera i inredning som är särskilt anpassad för våtrum och fuktiga miljöer. Risken för fuktskador är annars hög. Kvalitet och motståndskraft mot fukt är något som vi har lagt stort fokus på. Vi har låtit ta fram den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ som kapslar in produkten och gör den många gånger tåligare mot fukt och stötar än motsvarande badrumsmöbler på marknaden. TX Top Extreme™ ingår i priset för samtliga våra badrumsmöbler, badrumsskåp och spegelskåp och garanterar en livslängd om minst 15 år – den längsta i sitt slag.

3. Välj svensktillverkade badrumsmöbler

En annan aspekt som är värd att ta i beaktning när du ska välja badrumsmöbler är ursprunget. Vid sidan av den kvalitetskänsla som svensktillverkat ger så innebär det full koll på hela produktionskedjan; från design till installerad produkt. Det innebär bra arbetsförhållanden vid tillverkningen och det innebär minimal påfrestan på miljön tack vare korta transportavstånd.

4. Välj badrumsmöbler med lång garanti

I stundens hetta, vem bryr sig egentligen om ifall dina badrumsmöbler kommer med 5 eller 15 års garanti? För många av oss är både 5 och 15 år så avlägset att det knappast spelar någon roll. Men tiden går fort och då kan det vara skönt att veta att dina badrumsmöbler håller ett bra tag till.

5. Välj badrumsmöbler i din egen stil och färg

Den vanligaste färgen på badrumsmöbler i nordiska hem är vit. Vita badrumsmöbler är både snyggt och passar till de flesta väggkulörer. Men du som vill ha en kommod eller ett badrumsskåp som ingen annan har vill vi gärna tipsa om möjligheten att beställa dina badrumsmöbler i valfri NCS-kulör. Möblerna lackeras även invändigt med den valda kulören och givetvis förseglas ytan med TX Top Extreme för extra lång livslängd.

Vanliga frågor och svar om badrumsmöbler

Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumsmöbler?

Satsa på så mycket förvaring som möljigt när du väljer badrumsmöbler. Den största kommoden som du kan få plats med brukar vara det bästa valet. Och om ni är flera som samsas om ytan är det skönt och praktiskt att ha dubbla hoar.

Vad kostar nya badrumsmöbler?

Kostnaden för nya badrumsmöbler varierar med kvalitet, ursprung, storlek och material. Priset är generellt en god vägledning för kvalitet och hållbarhet. En vanlig storlek på kommod till ett mindre badrum är 60 cm och då bör du räkna med att kostnad på 10 000-15 000 kr om du söker kvalitet.

Hur länge ska badrumsmöbler hålla?

Oftast vill man att badrumsmöblerna ska hålla minst 10 år, allra helst 15. Men hållbarheten på badrumsmöbler varierar mycket beroende på ursprung, pris och kvalitet. Svensktillverkade badrumsmöbler brukar vara en garant för lång hållbarhet och titta gärna lite extra på den utlovade garantitiden om du vill att dina badrumsmöbler ska hålla länge.

Finns det badrumsmöbler i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-standardkarta när du beställer dina badrumsmöbler. Möblerna lackeras både utvändigt och invändigt med din valda kulör och du kan få förvaring i samma färg. Utanpå färgen förseglas våra badrumsmöbler med ytbehandlingen TX Top Extreme som skyddar mot fukt och stötar under 15 år eller mer.

Var kan jag hitta små badrumsmöbler?

I sortimentet har vi badrumsmöbler från 40 cm och uppåt. De allra minsta kommoderna kommer ofta med lucka istället för lådor för att optimera den invändiga ytan så mycket som möjligt. Välj mellan flera olika utföranden på luckan.