Svensktillverkade badrumsmöbler med ikonisk design

Dina badrumsmöbler styr stilen i badrummet men också dina rutiner på morgonkvisten. Därför har vi tänkt till lite extra både på utsidan och insidan. Upptäck våra tre möbelserier AIR – GRAND – VISKAN och se vilka möjligheter som finns inom matchande speglar, spegelskåp och förvaring.

Alla badrumsmöbler från INR tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

A I R

Traditionellt möbelhantverk i modern kontext

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + AIR Unlimited

AIR kommer i två distinkta utföranden: AIR Wood med fingerskarvad dold innerlåda och sidoförvaring i massiv ek samt AIR Solid – en minimalistisk kommod med två lådor.

AIR Wood 

AIR

G R A N D

Rymlig möbel med genomtänkta detaljer

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Namnet GRAND är ingen tillfällighet och det kommer du att märka när du gör ett djupdyk i de fina funktionerna och tillvalen. Välj mellan tre utföranden på luckor flera varianter på tvättställ.

GRAND Solid

V I S K A N

Tidlös möbeldesign i sin bästa form någonsin

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Svensktillverkade VISKAN Solid bjuder på mängder av storlekar, flera tvättställ och gott om tillvalsmöjligheter. Välj mellan tre varianter på lucka och härliga färger.

VISKAN Solid

L I M I T E D  E D I T I O N

GRAND Walnot™

Helt nya GRAND Walnot är en förstklassig, svensktillverkad badrumsmöbel i äkta träfanér som ser ut som och känns som valnöt men som inte är valnöt. Hur är det möjligt?

Utforska

 

Speglar till badrumsmöbler

Rätt spegel eller spegelskåp sätter pricken över i på dina nya badrumsmöbler och ger både stämning och karaktär till hela rummet. Många av våra speglar har dimbar LED-belysning och om du väljer du något av våra spegelskåp får du eluttag och prylhållarmagnet på köpet.

Badrumsspeglar   Spegelskåp

Runda och ovala speglar med härlig belysning

Se mer

Topputrustade spegelskåp med många finesser

Se mer

Justera ljusstyrka och färgtemperatur med touch

Se mer

Badrumsmöbler med maximal förvaring

Satsa på rymliga badrumsmöbler med mycket förvaring så får du plats med både dina och familjens alla flaskor och krämer. Alla våra kommoder är inredda med Organizers som hjälper dig att hålla koll på småsakerna. Varje designserie har dessutom sin egen förvaring i form av högskåp och väggskåp.

Badrumsskåp och förvaring

Våra kommoder

Stora och små badrumsskåp i många varianter

Se mer

AIR Wood med sin fackindelade låda i massiv ek

Se mer

Marknadens bästa lådor från Grass®

Se mer

Produkter

Hur vill du öppna dina badrums­möbler?

Det är med greppet, handtaget eller knoppen som du sätter pricken över i på dina badrumsmöbler. I vårt sortiment har vi många fina alternativ att välja bland.

Öppningsalternativ

Extrautrusta dina badrumsmöbler

Belysning i och under kommoden är ett uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt, inte minst nattetid. Ett dolt eluttag i dina badrumsmöbler är också en funktionellt tillval som gör att du kan ha rakapparaten eller tandborsten på laddning direkt i lådan.

Pluspaket

Dolt eluttag finns som tillval till alla kommoder

Se mer

Imponera på middagsgästerna med upplysta möbler

Se mer

Komplettera med mer förvaring vid behov

Se mer

Produkter

Naturligt konstverk

Att arbeta med och bearbeta våra material är något vi njuter av. Betrakta ekfanéret i Nordic och Black Oak snett från sidan och se hur betagande vacker ådringen är. Låt fingertopparna svepa över trästrukturen på våra badrumsmöbler och du kommer att förstå hur kärleken till materialen lätt kan ta över. På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen – alltid med omsorg om miljön.

Våra material

 

Kvalitet

Vår unika ytbehandling ingår i priset

Se mer

Allt trä i våra möbler är FSC-märkt

Se mer

Porslin är både vackert och oerhört tåligt

Se mer


Andra har också besökt

Kampanjer

Möbelkampanj

Kampanj på kommod VISKAN Grip 60 med spegelskåp. Gäller till och med 31 januari 2023 hos alla svenska återförsäljare.

Se mer

Serier

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Hur väljer jag badrumsmöbler?

Du som inrett badrum en eller till och med ett par gånger redan kanske ler när du läser rubriken och minns hur dina tidigare kanske alltför snabba beslut och billiga lösningar gällande badrumsinredning visade sig bli jobbiga och kostsamma i längden. Kanske var du en av dem som valde badrumsmöbler av ett billigare fabrikat och fick ångra dig längs med vägen. Då gör du förmodligen inte samma misstag igen.

För dig som är på väg att köpa nya badrumsmöbler för första gången – spetsa öronen – för här kommer våra 5 bästa tips när du ska välja badrumsmöbler.

1. Välj kvalitet – även om det kostar lite mer

Du kommer att inreda ett badrum och investera i badrumsmöbler kanske en eller två, högst tre gånger i ditt liv. Och tiden däremellan? Den spenderar du i badrummet, bland annat. Du tvättar händer, rakar dig, dammsuger, skrattar, grälar, stressar för att få dig själv och barnen i ordning i tid. Under tiden står dina badrumsmöbler där och utsätts för både slitage och extrema fuktnivåer – dag in, dag ut.

Vårt främsta råd till dig som står inför en investering i ett nytt badrum är därför att välja badrumsmöbler och badrumsinredning av hög kvalitet. Kvalitetsskillnaderna mellan olika varumärken och badrumsmöbler är stora och vill du att dina möbler ska hålla så kommer det att kosta lite mer än om du går till DIY-handeln. I det långa loppet är det värt det.

2. Välj badrumsmöbler med TX Top Extreme™

Att dina badrumsmöbler ska hålla i många år tar du nog för givet men eftersom badrumsmiljön är så väldigt utsatt för fukt och dagligt slitage bör du investera i inredning som är särskilt anpassad för våtrum och fuktiga miljöer. Risken för fuktskador är annars hög. Kvalitet och motståndskraft mot fukt är något som vi på INR har lagt stort fokus på. Vi har låtit ta fram den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ som kapslar in produkten och gör den många gånger tåligare mot fukt och stötar än motsvarande badrumsmöbler på marknaden.

TX Top Extreme™ ingår i priset för samtliga våra badrumsmöbler, badrumsskåp och spegelskåp och garanterar en livslängd om minst 15 år – den längsta i sitt slag.

3. Välj svensktillverkade badrumsmöbler

En annan aspekt som är värd att ta i beaktning när du ska välja badrumsmöbler är  ursprunget. Vad betyder svensktillverkat för dig? För oss på INR är innebörden mångfacetterad. Vid sidan av den kvalitetskänsla som svensktillverkat ger så innebär det full koll på hela produktionskedjan; från design till installerad produkt. Det innebär bra arbetsförhållanden vid tillverkningen och det innebär minimal påfrestan på miljön tack vare korta transportavstånd.

4. Välj badrumsmöbler med lång garanti

I stundens hetta, vem bryr sig egentligen om ifall dina badrumsmöbler kommer med 5 eller 15 års garanti? För många av oss är både 5 och 15 år så avlägset att det knappast spelar någon roll. Men tiden går fort, det får vi nog alla medge, och plötsligt står vi där med utflugna barn. Då kan det vara skönt att veta att i alla fall dina badrumsmöbler ett tag till. Och det med den fina lacken intakt.

5. Välj badrumsmöbler i din egen stil och färg

Den vanligaste färgen på badrumsmöbler i nordiska hem är vit. Och orsaken behöver vi nog inte orda så mycket om. Vita badrumsmöbler är både snyggt och passar till de flesta väggkulörer. Men du som vill ha en kommod eller ett badrumsskåp som ingen annan har vill vi gärna tipsa om möjligheten att beställa dina badrumsmöbler i valfri NCS-kulör. Möblerna lackeras även invändigt med den valda kulören och givetvis förseglas ytan med TX Top Extreme för extra lång livslängd.

Vanliga frågor och svar om badrumsmöbler

Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumsmöbler?

Satsa på så mycket förvaring som möljigt när du väljer badrumsmöbler. Den största kommoden som du kan få plats med brukar vara det bästa valet. Och om ni är flera som samsas om ytan är det skönt och praktiskt att ha dubbla hoar.

Vad kostar nya badrumsmöbler?

Kostnaden för nya badrumsmöbler varierar med kvalitet, ursprung, storlek och material. Priset är generellt en god vägledning för kvalitet och hållbarhet. En vanlig storlek på kommod till ett mindre badrum är 60 cm och då bör du räkna med att kostnad på 10 000-15 000 kr om du söker kvalitet.

Hur länge ska badrumsmöbler hålla?

Oftast vill man att badrumsmöblerna ska hålla minst 10 år, allra helst 15. Men hållbarheten på badrumsmöbler varierar mycket beroende på ursprung, pris och kvalitet. Svensktillverkade badrumsmöbler brukar vara en garant för lång hållbarhet och titta gärna lite extra på den utlovade garantitiden om du vill att dina badrumsmöbler ska hålla länge.

Finns det badrumsmöbler i färg?

Ja. Du kan välja vilken kulör du vill på NCS-standardkarta när du beställer dina badrumsmöbler. Möblerna lackeras både utvändigt och invändigt med din valda kulör och du kan få förvaring i samma färg. Utanpå färgen förseglas våra badrumsmöbler med ytbehandlingen TX Top Extreme som skyddar mot fukt och stötar under 15 år eller mer.

Var kan jag hitta små badrumsmöbler?

I sortimentet har vi badrumsmöbler från 40 cm och uppåt. De allra minsta kommoderna kommer ofta med lucka istället för lådor för att optimera den invändiga ytan så mycket som möjligt. Välj mellan flera olika utföranden på luckan.

Badrumsmöbler i mörk ek

Badrumsmöbler i färg

Badrumsmöbler i ek

Badrumsmöbler med belysning