Svensktillverkade badrumsmöbler

Dina badrumsmöbler styr stilen på badrummet men också dina rutiner på morgonkvisten. Därför har vi tänkt till lite extra både på utsidan och insidan. Upptäck våra tre möbelserier GRAND, VISKAN och AIR och se vilka möjligheter som finns inom matchande speglar, spegelskåp och förvaring.

Alla badrumsmöbler från INR tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

GRAND

Nyhet!

GRAND Walnot™

Helt nya GRAND Walnot är en förstklassig, svensktillverkad badrumsmöbel i äkta träfanér som ser ut som och känns som valnöt men som inte är valnöt. Hur är det möjligt?

Lär känna

 

GRAND Grip

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Höjd 570 mm  |  Djup 450 mm

Eleganta badrumsmöbler med infälld grepplist. GRAND Grip har vi utrustat med grepplister i aluminium som smyger in perfekt innanför lådfronterna och ger en stilren och modern look. 

Lär känna

Nyhet!

Ta din GRAND till nästa nivå

LEVEL är ett stilrent alternativ till kommoderna i GRAND med infällt tvättställ till ett handplockat sortiment bänkskivor med eller utan blandarhål tillverkade i kvartskomposit.

Lär känna

VISKAN

AIR

AIR

60 - 90 - 120 - 150 - 180

Höjd 250 mm  |  Djup 500 mm

Badrumsmöbler med svävande känsla. AIR bjuder på en mäktig, svävande känsla som får hela badrummet att kännas luftigt och lätt. Här förenas marknadens högsta kvalitet på hantverk och material, och bäst av allt – det är du själv som skapar resultatet.

Lär känna

Kampanj

Ett komplett möbelpaket med kommoden VISKAN Grip 60 i Premium White med spegelskåpet STAGE 60. Gäller hos alla våra återförsäljare till och med 31 augusti 2022.

Till kampanjen

Speglar till badrumsmöbler

Rätt spegel eller spegelskåp sätter pricken över i på dina nya badrumsmöbler och ger både stämning och karaktär till hela rummet. Flera av våra speglar har dimbar LED-belysning och om du väljer vårt spegelskåp STAGE får du eluttag och praktisk prylhållarmagnet på köpet.

Badrumsspeglar

Spegelskåp

Justera ljusstyrka och färgtemperatur med touch

Se mer

Runda speglar med belysning bakom kanten

Se mer

Funktionella spegelskåp med många finesser

Se mer

Badrumsmöbler och förvaring

Satsa på rymliga badrumsmöbler med maximal förvaring så får du plats med både dina och familjens alla flaskor och krämer. Alla våra kommoder är inredda med vår Organizer i vitpigmenterad ek och hjälper dig att hålla koll på småsakerna. Varje designserie har dessutom sin egen förvaring i form av högskåp och väggskåp. Vilken väljer du?

Badrumsskåp och förvaring

Våra kommoder

Marknadens bästa lådor från Grass®

Se mer

Skrinet i svartbetsad ek är tillval till AIR

Se mer

Stora och små badrumsskåp i många varianter

Se mer

Hur vill du öppna dina badrums­möbler?

Det är med greppet, handtaget eller knoppen som du sätter pricken över i på dina badrumsmöbler. I vårt sortiment har vi många fina alternativ att välja bland.

Öppningsalternativ

 

Tips! Testa alternativen i Badrumsstudion

Se mer

GRAND Solid i Black Oak med THIN

Se mer

GRAND Solid med TIE

Se mer

GRAND Solid i Still Grey (NCS S 4000-N) med MOOD

Se mer

VISKAN Grip med matt vit grepplist

Se mer

GRAND Solid i Nordic Oak med THIN

Se mer

Extrautrusta dina badrumsmöbler

Belysning i och under kommoden är ett uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt, inte minst nattetid. Ett dolt eluttag i dina badrumsmöbler är också en funktionellt tillval som gör att du kan ha rakapparaten eller tandborsten på laddning direkt i lådan. Med integrerade, trådlösa högtalare i kommoden vaknar du på din bästa sida – varje dag!

Pluspaket

Dolt eluttag finns som tillval till alla kommoder

Se mer

Imponera på middagsgästerna med upplysta möbler

Se mer

Integrerade Bluetooth-högtalare i kommoden

Se mer

Naturligt konstverk

Att arbeta med och bearbeta våra material är något vi njuter av. Betrakta ekfanéret i Nordic och Black Oak snett från sidan och se hur betagande vacker ådringen är. Låt fingertopparna svepa över trästrukturen på våra badrumsmöbler och du kommer att förstå hur kärleken till materialen lätt kan ta över. På INR arbetar vi bara med de bästa naturmaterialen och kompositen – alltid med omsorg om miljön.

Våra material

 

Kvalitet

Vår unika ytbehandling ingår i priset

Se mer

Fanéret skärs ut, matchas och sys ihop - för hand

Se mer

Porslin är både vackert och oerhört tåligt

Se mer


Andra har också besökt

Kampanjer

Möbelkampanj

Kampanj på kommod VISKAN Grip 60 med spegelskåp. Gäller till och med 31 januari 2022 hos alla svenska återförsäljare.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Hur väljer jag badrumsmöbler?

Du som inrett badrum en eller till och med ett par gånger redan kanske ler när du läser rubriken och minns hur dina tidigare kanske alltför snabba beslut och billiga lösningar gällande badrumsinredning visade sig bli jobbiga och kostsamma i längden. Kanske var du en av dem som valde badrumsmöbler av ett billigare fabrikat och fick ångra dig längs med vägen. Då gör du förmodligen inte samma misstag igen.

För dig som är på väg att köpa nya badrumsmöbler för första gången – spetsa öronen – för här kommer våra 5 bästa tips när du ska välja badrumsmöbler.

1. Välj kvalitet – även om det kostar lite mer

Du kommer att inreda ett badrum och investera i badrumsmöbler kanske en eller två, högst tre gånger i ditt liv. Och tiden däremellan? Den spenderar du i badrummet, bland annat. Du tvättar händer, rakar dig, dammsuger, skrattar, grälar, stressar för att få dig själv och barnen i ordning i tid. Under tiden står dina badrumsmöbler där och utsätts för både slitage och extrema fuktnivåer – dag in, dag ut.

Vårt främsta råd till dig som står inför en investering i ett nytt badrum är därför att välja badrumsmöbler och badrumsinredning av hög kvalitet. Kvalitetsskillnaderna mellan olika varumärken och badrumsmöbler är stora och vill du att dina möbler ska hålla så kommer det att kosta lite mer än om du går till DIY-handeln. I det långa loppet är det värt det.

2. Välj badrumsmöbler med TX Top Extreme™

Att dina badrumsmöbler ska hålla i många år tar du nog för givet men eftersom badrumsmiljön är så väldigt utsatt för fukt och dagligt slitage bör du investera i inredning som är särskilt anpassad för våtrum och fuktiga miljöer. Risken för fuktskador är annars hög. Kvalitet och motståndskraft mot fukt är något som vi på INR har lagt stort fokus på. Vi har låtit ta fram den unika ytbehandlingen TX Top Extreme™ som kapslar in produkten och gör den många gånger tåligare mot fukt och stötar än motsvarande badrumsmöbler på marknaden.

TX Top Extreme™ ingår i priset för samtliga våra badrumsmöbler, badrumsskåp och spegelskåp och garanterar en livslängd om minst 15 år – den längsta i sitt slag.

3. Välj svensktillverkade badrumsmöbler

En annan aspekt som är värd att ta i beaktning när du ska välja badrumsmöbler är  ursprunget. Vad betyder svensktillverkat för dig? För oss på INR är innebörden mångfacetterad. Vid sidan av den kvalitetskänsla som svensktillverkat ger så innebär det full koll på hela produktionskedjan; från design till installerad produkt. Det innebär bra arbetsförhållanden vid tillverkningen och det innebär minimal påfrestan på miljön tack vare korta transportavstånd.

4. Välj badrumsmöbler med lång garanti

I stundens hetta, vem bryr sig egentligen om ifall dina badrumsmöbler kommer med 5 eller 15 års garanti? För många av oss är både 5 och 15 år så avlägset att det knappast spelar någon roll. Men tiden går fort, det får vi nog alla medge, och plötsligt står vi där med utflugna barn. Då kan det vara skönt att veta att i alla fall dina badrumsmöbler ett tag till. Och det med den fina lacken intakt.

5. Välj badrumsmöbler i din egen stil och färg

Den vanligaste färgen på badrumsmöbler i nordiska hem är vit. Och orsaken behöver vi nog inte orda så mycket om. Vita badrumsmöbler är både snyggt och passar till de flesta väggkulörer. Men du som vill ha en kommod eller ett badrumsskåp som ingen annan har vill vi gärna tipsa om möjligheten att beställa dina badrumsmöbler i valfri NCS-kulör. Möblerna lackeras även invändigt med den valda kulören och givetvis förseglas ytan med TX Top Extreme för extra lång livslängd.