Badrumsmöbler

Dina badrumsmöbler styr både stilen på badrummet och dina rutiner framför spegeln. Därför har vi tänkt till lite extra, både på utsidan och insidan av våra badrumsmöbler – med detaljer som överfalsade fronter, smart förvaring, ljud och ljus.

Se alla våra kommoder med tvättställ

Air

Med AIR skapar du din egen badrumsmöbel. Och det är lika enkelt som det blir snyggt. Kombinera flera breda och smala förvaringsmoduler i Vit, Skiffergrå eller Vitpigmenterad ask och addera en bänkskiva Corian® eller Dekton®. Finns i 60, 90, 120, 150, 180 cm.

Möbelserie AIR

KAN BADRUMSMÖBLER SVÄVA?

Lär känna AIR

Fler alternativ

GRAND

GRAND badrumsmöbler skämmer bort dig med extra generös och smart förvaring, inbyggd LED-belysning och högtalare. Rena former och högsta kvalitet i material med snickerier och detaljer som både syns och känns. Finns i 60, 80, 100, 120, 140 cm i flera utföranden och valfri NCS-kulör.

Möbelserie GRAND

Våra rymligaste BADRUMSMÖBLER MED EXTRA ALLT

Lär känna GRAND

NORM

Kommoderna i NORM är våra bredaste badrumsmöbler. Och de smalaste. Vi börjar vid nätta 40 cm och sträcker oss till 140 cm med fyra lådor och dubbla tvättställ. Alla NORM kommoder delar samma stilrena greppfria design. Finns i 40, 50, 60, 80, 90, 100, 120, 140 cm i vitt och Still grey.

Möbelserie NORM

stilrena BADRUMS­MÖBLER med grepplist

Lär känna NORM

Ikon

Våra badrumsmöbler i IKON är något av ett oskrivet blad med många smarta och snygga tillval både på utsidan och insidan. Välj bland fem bredder, flera färger samt häftiga tillval som ljud och ljus, för att nämna några. Finns i 60, 80, 100, 120, 140 cm i flera utföranden.

Möbelserie IKON

SKAPA DIN EGEN IKONISKA BADRUMSMÖBEL

Lär känna IKON

Tvättstället i äkta porslin bjuder på
härlig avlastningsyta. Här i 100 cm.

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

SOLVIK

SOLVIK kommoder lockar med drag från både New England och den klassiska svenska sekelskiftesvillan. Under badrumsmöblernas autentiska yttre har vi låtit tiden komma ikapp med smarta funktioner och tillval. Välj mellan 65 och 130 cm.

SOLVIK är en av våra utgående möbelserier och tas ur sortiment i takt med att artiklar säljer slut. Klicka här för alla aktuella artiklar.

Möbelserie SOLVIK

ALL IN MED SEKELSKIFTES­ROMANTIKEN

Lär känna SOLVIK

WETTERN

WETTERN är våra allra mest genomarbetade badrumsmöbler, gjorda i material av högsta tänkbara kvalitet, tillverkade i kompaktlaminat med absolut precision i hantverket. Resultatet är en helgjuten design med grafiska kvaliteter. Mjuk och stram på samma gång. I vitt och svart.

WETTERN är en av våra utgående möbelserier och tas ur sortiment i takt med att artiklar säljer slut. Klicka här för alla aktuella artiklar.

Möbelserie WETTERN

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Kompaktlaminat är både hållbart och lättskött.

100 cm total harmoni

Lär känna WETTERN

Lysan

LYSAN är badrumsmöbler som är små i måtten men stora när det kommer till förvaringsmöjligheterna. De finns i 55 cm och ryms därmed i de allra minsta badrummen. Välj mellan låda och lucka.

LYSAN är en av våra utgående möbelserier och tas ur sortiment i takt med att artiklar säljer slut. Klicka här för alla aktuella artiklar.

Möbelserie LYSAN

Badrumsmöbler för de minsta badrummen

Lär känna LYSAN

Fronten smyger in i skåpstommen
med perfekt precision.

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

TIDAN

TIDANs behändiga format och vänliga formspråk gör dessa badrumsmöbler lättplacerade. Det vackra porslinstvättstället har rejäla avställningsytor och är lättstädat som få. TIDAN kommoder finns i två bredder, 60 och 90 cm, i vitt och ek.

TIDAN är en av våra utgående möbelserier och tas ur sortiment i takt med att artiklar säljer slut. Klicka här för alla aktuella artiklar.

Möbelserie TIDAN

FUNKTIONELLA BADRUMSMÖBLER

Lär känna TIDAN

Fler alternativ

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Speglar och förvaring

Rätt spegel eller spegelskåp samt förvaring sätter pricken över i på dina nya badrumsmöbler och ger stämning och karaktär till badrummet. Vi har många smarta och snygga alternativ att välja bland i bredder från 40 och upp till 200 cm.

Badrumsmöbler

Speglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Läs mer

Badrumsmöbler

Spegelskåp

Här hittar du spegelskåp med genomtänkt insida. Effektiv och dimbar LED-belysning och förstoringsspegel är några smarta detaljer.

Läs mer

Badrumsmöbler

Badrumsskåp

Smarta fack, hyllor, lådor, hållare och gömmor i fina material lyfter din badrumsupplevelse till nya höjder.

Läs mer

TILLVAL OCH ALTERNATIV FÖR BADRUMSMÖBLER

Iconic Nordic Rooms är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar med lång erfarenhet av design och tillverkning av badrumsmöbler med fokus på hög kvalitet, smarta detaljer och design som syns och känns både på insidan och utsidan. För det är ju i detaljerna som man upptäcker ett gott hantverk. 

Våra badrumsmöbler är fulla av smarta detaljer som förenklar din vardag. Du kan läsa om möblernas standardutrustning och tillval på respektive seriesida men det finns ett par tillvalsmöjligheter som vi vill lyfta fram lite extra. Ta en stund och botanisera bland våra tillval för badrumsmöbler och se hur de kan lyfta både din möbel och resten av din dag till oanade höjder.

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Valfri NCS

Gå all in med din personlighet – låt oss lackera din badrumsinredning i din favoritfärg!

Läs mer

Badrums­inspiration

Belysning i badrummet

Med rätt belysning i badrummet kan du öka på trivselfaktorn med stora mått.

Läs mer

Badrums­inspiration

Musik i badrummet

Bädda för en skönare morgonstund i badrummet med tillvalet Ljudpaket.

Läs mer

mer inspiration

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer

Konsument

Outlet

Fynda INR originalinredning, duschväggar och blandare till 40% i vår outlet.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer