Badrumsmöbler

Dina badrumsmöbler styr både stilen på badrummet och dina rutiner framför spegeln. Därför har vi tänkt till lite extra, både på utsidan och insidan av våra badrumsmöbler – med detaljer som överfalsade fronter, smart förvaring, ljud och ljus.

Alla våra kommoder

BADRUMSMÖBLER MED TX Top Extreme™

Våra möbelserier AIR, GRAND och VISKAN är alla skapade med fokus på såväl design som överlägsen funktion. På området kvalitet är vi dessutom extra stolta över att samtliga träytor från 2019 är förseglade med TX Top Extreme™ vilket ger marknadens absolut tåligaste yta mot fukt och stötar och som i kombination med lådsystem från Grass Vionaro® gör att vi kan erbjuda dig våra badrumsmöbler med hela 15 års garanti. 

Vad är TX?

Kampanj på badrumsmöbler

Kampanj på badrumsmöbler

Ett komplett möbelpaket med premiummöbeln VISKAN Grip 60 i Premium White med marknadens tåligaste ytbehandling TX Top Extreme™, inredda lådor med grepplist i matt vitt samt tvättställ i det silkeslena och mycket tåliga materialet Stenkomposit i matt vitt. Kombinera med fullutrustade spegelskåpet STAGE 60 där bland annat invändigt eluttag, LED-belysning och prylhållarmagnet ingår.

Mer om kampanjen

Speglar och förvaring

Rätt spegel eller spegelskåp samt förvaring sätter pricken över i på dina nya badrumsmöbler och ger stämning och karaktär till badrummet. Vi har många smarta och snygga alternativ att välja bland i bredder från 40 och upp till 140 cm.

Våra speglar

Badrumsmöbler

Speglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Läs mer

Badrumsmöbler

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Läs mer

Badrumsmöbler

Badrumsskåp

Smarta fack, hyllor, lådor, hållare och gömmor i fina material lyfter din badrumsupplevelse till nya höjder.

Läs mer

TILLVAL OCH ALTERNATIV FÖR BADRUMSMÖBLER

På INR har vi lång erfarenhet av att skapa badrumsmöbler med fokus på hög kvalitet, smarta detaljer och design som syns och känns både på insidan och utsidan. För det är ju i detaljerna som man upptäcker ett gott hantverk. 

Våra badrumsmöbler är fulla av smarta detaljer som förenklar din vardag. Du kan läsa om möblernas standardutrustning och tillval på respektive seriesida men det finns ett par tillvalsmöjligheter som vi vill lyfta fram lite extra. Ta en stund och botanisera bland våra tillval för badrumsmöbler och se hur de kan lyfta både din möbel och resten av din dag till oanade höjder.

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

INR Accent

Få din badrumsmöbler lackerad i din favoritfärg eller välj en av våra 6 accent-kulörer. Alltid med vår tåliga TX-lack.

Läs mer

Alternativ för badrumsmöbler

Pluspaket

Välj till ett av våra pluspaket som är designade för att ge dig en så bra start på morgonen som möjligt.

Läs mer

Mer inspiration

Kampanjer

Möbelkampanj

Möbelpaket med VISKAN Grip 60 i Premium White och spegelskåpet STAGE 60 just nu 9 995:-. Gäller hos alla våra svenska återförsäljare.

Läs mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX-behandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer