Air Solid

Svävande lätt men på samma gång rymlig. Air Solid står för minimalistisk perfektion med stringenta linjer mellan lådfronter och luckor. Välj mellan elva färdiga kombinationer eller skapa din egen möbel genom att kombinera fria units i vitt eller valfri NCS.

Mått

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med fria units och måttanpassad bänkskiva

Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Färger

Vit NCS

Förvaring

Välj till förvaring i olika storlekar från möbelserie Viskan Solid i samma kulör som din möbel eller satsa på högskåpet Twin med dubbelsidig spegeldörr. Upptäck

Skapa din möbel i vår möbelverkstad

I vår möbelverkstad bygger du din kommod och utrustar den med de tillval du önskar: belysning i och under kommoden, dubbelt eluttag och så förstås en blandare och bottenventil i matchande stil. Välj till förvaring och en snygg spegel och du har kommit en god bit på väg mot att möblera ditt nya badrum.

Kom igång och skapa

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Air Solid Unlimited med Loox 110 och Epic 13

Välj och skapa din möbel

Välj mellan Premium White och Accent/NCS. Vi erbjuder alla 2050 vackra kulörer på NCS standardkarta men också designerns eget urval: fem handplockade Accent-kulörer. Alla ytor lackas med TX Top Extreme™.

Alla Air SolidTillval

Extrautrusta din möbel med ett eller flera tillval: stämningsgivande, sensorstyrd belysning i och under kommoden samt praktiskt eluttag. Småförvaring i två exemplar ingår i varje övre låda. Komplettera med fler.

Plus Light

Sensorstyrd belysning under kommod och i övre låda. Fadar upp när du kommer in i rummet. 3000 K, 150–530 Lm. Justera tid och avstånd som du vill.

Accent / NCS

Få din kommod, spegelskåp och högskåp lackerat i en av 2050 vackra kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. Accent / NCS

Tvättställsblandare

Till Air väljer du någon av de höga tvättställsblandarna alternativt inbyggnads. Tänk då på att beställa din bänkskiva utan hål. Välj en öppen bottenventil.


Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrumsspeglar

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer