AIR WOOD

Naturlig känsla och massivt trä – för möbelentusiasten

Sinnebilden för småländsk hantverkstradition hittar du i AIR Wood som med sin fingerskarvade innerlåda i massiv ek bakom hel front med ram erbjuder dig närmast gränslösa möjligheter inom personliga val. Med AIR Wood skapar du enkelt din egen ikoniska badrumsmöbel.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + AIR Unlimited med fria units och måttanpassad bänkskiva

Mått

Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Fanér

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Skapa din egen möbel

Utgå från grunddesignen – ett vitt blad – och intag rollen som inredningsdesigner där du väljer fanér, bänkskiva och tillval efter ditt personliga tycke. AIR Wood finns i 11 färdiga kombinationer – designerns val. Men möjligheterna slutar inte här. Med AIR Unlimited kan du kombinera fria units i bredderna 40, 60 och 80 efter eget tycke och smak, upp till 240 cm.

Kom igång och skapa

Mer om AIR Unlimited

Matcha med metall

Dark Oak är betsad ek bruten i vår egen kulör – oerhört vacker till Brushed Bronze på blandare och pop-up. Utforska konceptet Unleashed med tre exakt färgmatchade finishar på blandare, duschvägg och handdukstork.

Unleashed

Smarta tillval

När du har satt formen är det dags att fundera över tillvalen. Sensorstyrd LED-belysning i lådan och under kommoden är ett stämningsgivande och praktiskt tillval. Det dubbla eluttaget är ett annat populärt tillval som du inte lär ångra.

Tillval

Kundernas favoriter

Personalisera din möbel

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Skapa din ikoniska badrumsmöbel i Möbelverkstan

Öppna lådan, tänd ljuset och ta en titt från ovan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Möbelverkstan

Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.
Produkter
Alla möbler kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och stötar.
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

AIR Solid Unlimited med bänkskiva Plain White.

Badrumsmöbler

AIR Solid

Vår mest exklusiva möbelserie AIR bjuder på mycket mer än ett attraktivt utseende. De handplockade bänkskivorna i kvartskomposit är inte bara sköna att se och känna på – de är också extremt tåliga.

Se mer
INR Wood Unlimited med spegel LOOX 110.

Badrumsmöbler

AIR Unlimited

AIR Unlimited ger dig för första gången hos oss på INR möjligheten att skapa din helt egna möbel med måttanpassad bänkskiva.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer