Air Wood

Vår mest genomarbetade möbel och lika äkta som den ser ut med sina detaljer och fingerskarvade sidoförvaring i massiv ek. Här möter småländsk hantverkstradition det moderna livets krav på funktion när du skapar din egen möbel. Air Wood tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Mått

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med fria units och måttanpassad bänkskiva

Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Fanér

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Skapa din möbel i vår möbelverkstad

I vår möbelverkstad bygger du din kommod och utrustar den med de tillval du önskar: belysning i och under kommoden, dubbelt eluttag och så förstås en blandare och bottenventil i matchande stil. Välj till förvaring och en snygg spegel och du har kommit en god bit på väg mot att möblera ditt nya badrum.

Kom igång och skapa

Högskåp

I serien finns matchande förvaring med möjlighet till eluttag för exempelvis hårfönen. Högskåpen går även att få med eller utan lådor. Högskåpet Twin kommer med dubbelsidig spegeldörr. Upptäck


Välj och skapa din möbel

Air wood finns i Natural Oak, Dark Oak och Black Oak – äkta ekfanér med mycket känsla, anpassade för den tuffa badrumsmiljö tack vare den unika ytbehandlingen. Våra fanér betsas först till önskad kulör och lackas därefter med TX Top Extreme™.

Alla Air Wood


Hemma hos

via hashtag #inrbathroom

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.Tillval

Extrautrusta din möbel med ett eller flera tillval: stämningsgivande, sensorstyrd belysning i och under kommoden samt praktiskt eluttag. Småförvaring i två exemplar ingår i varje övre låda. Komplettera med fler.

Tvättställsblandare

Till Air väljer du någon av de höga tvättställsblandarna alternativt inbyggnads. Tänk då på att beställa din bänkskiva utan hål. Välj en öppen bottenventil.

Spegelskåp

Det runda spegelskåpet Circ går att få i alla våra fanér, i Premium White samt i Accent / NCS. Ljusstyrka och färgtemperatur reglerar du med hjälp av en touchpanel på sidan. Spegelskåp


Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer
badrumsskåp

Badrumsskåp

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Utforska våra svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval.

Se mer