A I R   W O O D

Möbelserie med hantverkskänsla och genuina detaljer

Sinnebilden för småländsk hantverkstradition hittar du i Air Wood som med sin fingerskarvade innerlåda i massiv ek bakom hel front med ram erbjuder dig närmast gränslösa möjligheter inom personliga val. Med Air Wood skapar du enkelt din egen ikoniska badrumsmöbel. Air Wood tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med fria units och måttanpassad bänkskiva

Mått

Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Fanér

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Skapa din egen möbel

Utgå från grunddesignen och intag rollen som inredningsdesigner där du väljer fanér, bänkskiva och tillval efter ditt personliga tycke. Air Wood finns i 11 färdiga kombinationer – designerns val. Men möjligheterna slutar inte här. Med Air Unlimited kan du kombinera fria units i bredderna 40, 60 och 80 efter eget tycke och smak, upp till 240 cm.

Kom igång och skapa


Alla kommoder i Air Wood

Skapa stilen med runt spegelskåp

Circ är vårt mest exklusiva spegelskåp med delad rund spegel i 800 mm. Skåpet går att få i alla våra fanér, i Premium White samt i Accent / NCS. Ljusstyrka och färgtemperatur reglerar du med hjälp av en touchpanel på sidan. Ryggen och hyllplanen inuti skåpet kommer alltid i Natural Oak.

Circ


Alla speglar och spegelskåp

Bänkskivorna Plain white, Raw Concrete och Raven.

Strålande tillval

När du satt formen på kommoden är det dags att fundera över tillvalen. Det dubbla eluttaget i nedre låda är ett populärt tillval som underlättar i vardagen. Belysning som styrs av rörelsedetektor i övre låda och under kommoden är ett annat.

Pluspaket


Fler lysande innovationer

Matchande förvaring

I serien finns matchande förvaring i flera storlekar och varianter med möjlighet till eluttag för till exempelvis hårfönen. Högskåpen går även att få med eller utan lådor. Helt nytt är högskåpet Twin med dubbelsidig spegeldörr. Prova dig fram i vår möbelverkstad.

Badrumsskåp


Möbelverkstan

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på möbeln

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Öppningsalternativ till våra badrumsmöbler.

Tillval möbler

Grepp och handtag

Knoppar och handtag sätter karaktär på din kommod. Ta god tid på dig att känna efter innan du tar ditt beslut.

Se mer
Plus Power ger dig dubbelt eluttag (220 V) i nedre låda till höger.

Tillval möbler

Pluspaket

Belysning i och under kommoden och eluttag i lådan är ett väldigt uppskattat tillval som är både praktiskt och snyggt.

Se mer
INR Unleashead – en ’Match made in heaven’ för badrummets mest essentiella metaller

Serier

Unleashed

Unleashed ger dig ett på pricken färgmatchat koncept med vibrerande borstade metaller för badrummets mest tongivande produkter.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Se mer

Relaterade sidor

Badrumsmöbler

Air Solid

Flexibel design och luftig känsla med mängder av valmöjligheter. Skapa din egen ikoniska badrumsmöbel, i vitt eller NCS.

Se mer
Air Wood Unlimited med spegel Loox 110.

Badrumsmöbler

Air Unlimited

Skapa din egen kommod utifrån fria units i bredderna 40, 60 och 80 med måttanpassasd bänkskiva upp till 240 cm. Även för nisch.

Se mer

Tillval möbler

Material

På INR arbetar vi endast med de bästa naturmaterialen och kompositen, framtagna för att göra din stund i badrummet så njutningsfull som möjligt.

Se mer