AIR WOOD

Naturlig känsla och massivt trä – för möbelentusiasten

Sinnebilden för småländsk hantverkstradition hittar du i AIR Wood som med sin fingerskarvade innerlåda i massiv ek bakom hel front med ram erbjuder dig närmast gränslösa möjligheter inom personliga val. Med AIR Wood skapar du enkelt din egen ikoniska badrumsmöbel.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + AIR Unlimited med fria units och måttanpassad bänkskiva

Mått

Höjd: 350 mm
Djup: 450 mm

Fanér

AIR Unlimited
80 + 40 Öppen + 80

Skapa din egen möbel

Utgå från grunddesignen – ett vitt blad – och intag rollen som inredningsdesigner där du väljer fanér, bänkskiva och tillval efter ditt personliga tycke. AIR Wood finns i 11 färdiga kombinationer – designerns val. Men möjligheterna slutar inte här. Med AIR Unlimited kan du kombinera fria units i bredderna 40, 60 och 80 efter eget tycke och smak, upp till 240 cm.

Kom igång och skapa

Mer om AIR Unlimited

AIR bygger på ett antal vackra och tåliga bänkskivor i kvartskomposit med tvättställ i matt vitt eller svart porslin. Extra småförvaring följer med i två exemplar till varje 60- och 80-unit.

Obehandlad känsla

Mattlackerat ekfanér på stomme och front ger möbeln en obehandlad känsla och naturliga skiftningar som du kommer att upptäcka när du sveper handen över ytan. Den öppna förvaringen tillverkas i massiv ek och har fingerskarvade gavlar vilket förstärker hantverkskänslan.

Se alla AIR

AIR Unlimited
40 Lucka + 40 Öppen + 80

Design och kvalitet

Vår mest exklusiva möbelserie AIR bjuder på mycket mer än ett attraktivt utseende. De handplockade bänkskivorna i kvartskomposit är inte bara sköna att se och känna på – de är också extremt tåliga. Själva möbeln kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar ytan mot fukt och stötar.

Se alla AIR

Väljer du PUSH Tipmatic som öppningsalternativ öppnas den hela lådfronten med ett lätt tryck.

Matcha med metall

Dark Oak är betsad ek bruten i vår egen kulör – oerhört vacker till Brushed Bronze på blandare och pop-up. Utforska konceptet Unleashed med tre exakt färgmatchade finishar på blandare, duschvägg och handdukstork.

Unleashed

Bänkskivan fås med eller utan hål för blandare, här i varianten Raven. Den fackindelade innerlådan kommer alltid i Natural Oak oavsett fanér.

Smarta tillval

När du har satt formen är det dags att fundera över tillvalen. Sensorstyrd LED-belysning i lådan och under kommoden är ett stämningsgivande och praktiskt tillval. Det dubbla eluttaget är ett annat populärt tillval som du inte lär ångra.

Tillval

Kundernas favoriter

Kommod

AIR Wood Unlimited

Kommoden som du själv skapar. Fyll på med fria units från vänster till höger och se din kommod växa fram.

Natural Oak Black Oak Dark Oak

Från 35 960 kr

Kommod

AIR Wood 60

Kommod med hel lådfront med fackindelad innerlåda. Fingerskarvade detaljer i massiv ek. TX Top Extreme™.

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Från 22 470 kr

Kommod

AIR Wood 120 A

Kommod med hel lådfront med fackindelad innerlåda och förvaring med lucka. Detaljer i massiv ek. TX Top Extreme™.

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Från 31 970 kr

Kommod

AIR Wood 160

Kommod med två hela lådfronter med fackindelad innerlåda. Detaljer i massiv ek. TX Top Extreme™.

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Från 43 970 kr

Personalisera din möbel

Våra kommoder har en hög utrustningsnivå från början men du ångrar dig inte om du adderar ett eller flera tillval för att sätta din egen prägel. Vad sägs om sensorstyrd belysning eller ett dubbelt eluttag i nedre låda?

Skapa din ikoniska badrumsmöbel i Möbelverkstan

Öppna lådan, tänd ljuset och ta en titt från ovan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Möbelverkstan

Välj bland många läckra och praktiska tillval. Dubbelt eluttag och sensorstyrd belysning i låda och under kommoden är några favoriter.

Tillval

Låt badrummet spegla din personlighet fullt ut – få dina badrumsmöbler lackerade i en färg som du själv väljer. Eller välj en av våra fem särskilt utvalda Accent-färger.

NCS

Tvättställsblandare

Din tvättställsblandare ger badrummet karaktär och är en viktig accent oavsett vilken du väljer. Komplettera med pop-up i samma finish.

Hitta din favorit

Produkter
Produkter

Den hårda och vattentåliga TX Top Extreme™-ytan kapslar in och skyddar. Ingår i priset på alla våra kommoder, spegelskåp och förvaringslösningar.

Top Extreme™

Vattenlåset ingår när du köper din AIR. Komplettera med en öppen bottenventil i önskad finish.

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Badrumsmöbler

AIR Solid

AIR finns i vitt, vitpigmenterad ask samt i skiffergrått. Kombinera med en bänkskiva i slitstark Corian® eller Dekton® i svart eller med marmorkänsla.

Se mer

Badrumsmöbler

AIR Unlimited

AIR Unlimited ger dig för första gången hos oss på INR möjligheten att skapa din helt egna möbel med måttanpassad bänkskiva.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer