Takduschar för skandinaviska badrum

I samarbete med de svenska blandaraktörerna Primy och Mora presenterar vi ett par takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt. Alla våra blandare är typgodkända och anpassade för nordiska krav på komfort och säkerhet. Matcha med tvättställsblandare i samma stil och finish.

Alla blandare

Brushed Bronze – PVD-belagt rostfritt stål.

INR by Primy

Takduschset i rostfritt stål

Steel Pleasure är ett minimalistiskt och samtidigt exklusivt takduschset i rostfritt stål med ett rikligt men mjukt vattenflöde samt vinklingsbar taksil för maximal komfort. Tack vare antikalksystemet Easy-Clean i tak- och handduschen håller du enkelt blandaren fri från kalk.

Blandaren är tillverkad i rostfritt stål och är därmed helt fri från tungmetaller och snäll både mot dig och mot miljön. De färgade varianterna har PVD-behandlad yta för extra lång hållbarhet. Matcha med tvättställsblandare i samma material och finish.

Mer om takduschen Pleasure 2

Brushed Stainless – Borstat rostfritt stål.

Matte Black – PVD-belagt rostfritt stål.

Brushed Brass – PVD-belagt rostfritt stål.

Polished – Polerat rostfritt stål.

Mora Technology Inside

Takduschset i flera varianter

Mist är en i höjdled justerbar takdusch i flera varianter. Välj mellan 3-funktionshanddusch och stavhanddusch med slang i tre finishar. I den svensktillverkade termostatblandaren ryms flera innovativa tekniker såsom Safe Temp med vattentrycks- och temperaturkontroll vilken gör din duschupplevelse extra njutbar. Eco Flow och Easy Clean som håller både vattenkostnaden och städtiden nere. Tryck in knappen för att komma förbi spärren och öka på flödet.

Mer om takduschen Mist


Relaterade sidor

Matchande finishar

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Tvättställsblandare Steel Voyage i Brushed Bronze.

Tvättställs­blandare

Din tvättställsblandare ger badrummet och dina badrumsmöbler karaktär och är en viktig accent oavsett vilken modell du väljer.

Se mer