badrumsskåp högskåp väggskåp

Badrumsskåp och förvaring till badrummet

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt. Utforska våra funktionella svensktillverkade badrumsskåp som vi utrustat med hyllor och lådor och dolda eluttag som tillval. 

Alla badrumsmöbler från INR tillverkas i Sverige och kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage under minst 15 år.

Våra möbelserier

S O L I D

Badrumsskåp med slät lucka

Till våra möbelserier med slät lucka – Viskan Solid och Grand Solid – finns väggskåp och högskåp i flera storlekar och utföranden. Högskåpen som finns i variant med och utan lådor, kommer i samma färger och fanér som kommoderna och med praktiskt eluttag som tillval. Skåpen i Viskan kommer med infräst grepp i dörren. Till högskåpen i Grand ingår Push men du kan välja till valfritt grepp eller handtag. Prova dig fram i vår möbelverkstad.

Kom igång och skapa


Alla badrumsskåp

T W I N

Högskåp med dubbelsidig spegeldörr

Twin är vårt smarta högskåp med dubbelsidig spegeldörr. Skåpet finns i två bredder – 30 och 40 cm – varav det senare finns med och utan lådor. Välj mellan flera färger, fanér och Accent / NCS. Push och grepp i aluminium ingår. Välj själv vilket du monterar vid installation.

Mer om Twin

G R I P

Högskåp med grepplist

Till våra möbelserier med grepplist – Viskan Grip och Grand Grip – finns högskåp i olika bredder och djup, med och utan lådor. Högskåpen finns i samma färger och fanér som kommoderna och med praktiskt eluttag som tillval. Prova dig fram i vår möbelverkstad.

Kom igång och skapa


Alla badrumsskåp

Badrumsmöbler i NCS

Ta chansen att få din kommod, ditt spegelskåp och ditt högskåp lackerat i en av 2050 krispiga kulörer på NCS standardkarta. Eller välj en av designerns fem handplockade Accent-kulörer. I vår möbelverkstad kan du enkelt se hur de olika kulörerna ter sig på din valda kommod. Uppge önskad NCS-kod vid beställning.

Accent / NCS


Möbelverkstan

Relaterade sidor

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Serier

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer

Sortiment

Förvaring

Utforska vår badrumsförvaring och hitta ett skåp som matchar din kommod och dina förvaringsbehov. Välj en modell för att ändra utförande. 

Se mer

Badrumsskåp för en skönare morgon

Rätt typ av badrumsskåp med smarta lådor, fack och hyllor är viktigare än vad man tror när man planerar och inreder sitt nya badrum. Badrumsskåp och högskåp är faktiskt den typen av badrumsinredning som flest personer ångrar att de inte investerade i mer under sin badrumsrenovering. Så utforska möjligheterna väl och köp hellre fler än färre. Vilken typ av badrumsskåp fungerar bäst för dig? I vårt sortiment har vi många olika typer av förvaring för badrum med ett eller flera skåp som kan falla dig i smaken; högskåp, väggskåp och så förstås det klassiska spegelskåpet.

De flesta av våra badrumsskåp är utrustade med smarta detaljer såsom LED-belysning, mjukstängande luckor och lådor m m. Och om du är ute efter ett badrumsskåp i en annan färg än den ordinarie så är det heller inga problem. Vi lackerar våra badrumsskåp i regnbågens alla färger - och fler därtill; alla som ryms på NCS-skalan närmare bestämt.

Badrumsskåp som håller

Om du investerar i badrumsskåp från INR kan du vila tryggt i att produkten kommer att hålla. Alla våra badrumsskåp kommer med 15 års garanti vilket ger dig många år av bekymmersfri användning samtidigt som du månar om miljön. Alla våra badrumsskåp sprutlackeras med vår särskilda ytbehandling, TX Top Extreme, som är extremt tålig mot både fukt och stötar.

Badrumsskåp för små badrum

Söker du badrumsskåp för små badrum har du hittat rätt. I vårt sortiment har vi badrumsskåp för både stora och små badrum. Vi börjar vid 40 cm och jobbar oss upp till 140. Och när det gäller badrumsskåp för montering på väggen så kan du välja bland både rymliga högskåp och mindre väggskåp. Alla våra badrumsskåp är skapade med maximal förvaring i åtanke. Och ordning och reda givetvis. I många av våra badrumsskåp ingår smarta lådor för småförvaring.

Belysning i ditt badrumsskåp

Belysning under ditt badrumsskåp eller kommod är både praktiskt och snyggt och finns som tillval till de flesta av våra lösningar. Till de flesta av våra högskåp, kommoder och badrumsskåp kan du dessutom välja till ett dolt eluttag vilket håller kabeltrasslet väl dolt från omvärlden.

Du hittar våra badrumsskåp hos våra återförsäljare

Badrumsskåp från INR måste upplevas. Gör ett besök hos en av våra ca 300 återförsäljare som finns över hela landet och känn och kläm på våra produkter.

Vanliga frågor och svar om badrumsskåp

Vad finns det för typer av badrumsskåp?

Ett badrumsskåp kan vara antingen ett tvättställsskåp, en kommod med tvättställ, ett spegelskåp eller ett högskåp eller väggskåp. Skåpen finns i olika storlekar, prisklasser och färger eller fanér.

Vilket är det minsta badrumsskåpet?

Det minsta väggskåpet är 72 cm högt och kan placeras ovanför till exempel en WC för att spara plats. Det något större skåpet är 120 cm högt. Bland spegelskåp finns badrumsskåp från 40 cm och uppåt.

Vilket badrumsskåp ska jag välja?

Utgå från dina behov och välj det badrumsskåp som har mest förvaring. Högskåpen och väggskåpen finns i flera storlekar och färger eller fanér. Spegelskåpen finns i många storlekar och med olika funktioner när det gäller belysning.