E D G E

Ikonisk duschdesign utan kompromisser

EDGE är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren. Bakom den slimmade designen finner du duschmekanik med en precision som saknar motstycke. EDGE utgör duschvärldens gyllene snitt mellan design, funktion och teknik med en estetisk inramning – snäppet högre än standarden.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Finns i både fasta och måttanpassade storlekar. Höjd 2150 mm.

Finishar

Svart Stone

Ramduschen till nästa nivå

I serien finner du modeller för nisch och hörna i såväl fasta som måttanpassade storlekar. Välj mellan ram i anodiserad aluminium som drar åt rostfritt eller matt svart. Standardhöjd är 2150 mm men fasta duschväggen EDGE 20 Plus kan du få upp till 2700 mm.

Se alla EDGE

Duschhörnor för designälskaren

I serien finns två duschhörnor – med en eller två dörrar. Utmärkande för båda varianterna är det integrerade greppet som ger duschlösningen en mycket sofistikerad känsla. Dolda tätningslister håller vattnet på rätt sida av glaset och är enkla att byta. För den klassiska industriella looken, välj matt svarta Onyx med glaset Clear eller Smoke. 

EDGE duschhörnor

Kaxig retro med Sway

Titta gärna lite extra på glaset Sway – ett räfflat glas som ger badrummet en kaxig och nutida retrokänsla och som finns enbart till EDGE. Kombinera med matt svart Onyx eller exklusiva Stone som båda bidrar med mycket personlighet till badrummet.

Våra glas

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

Alternativ och tillval

 

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Kom igång och skapa

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Andra har också besökt

Duschvägg EDGE i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Serier

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer