E D G E

Ikonisk duschdesign utan kompromisser

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren. Bakom den slimmade designen finner du duschmekanik med en precision som saknar motstycke. Edge utgör duschvärldens gyllene snitt mellan design, funktion och teknik med en estetisk inramning – snäppet högre än standarden.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Finns i både fasta och måttanpassade storlekar. Höjd 2150 mm. Edge 20 Plus kan du få upp till 2700 mm.

Finishar

Svart Stone

Skapa din dusch

I Edge finner du modeller för nisch och hörna i såväl fasta som måttanpassade storlekar. Välj mellan ram i anodiserad aluminium som drar åt rostfritt eller matt svart och mängder av spännande glasalternativ. Standardhöjd är 2150 mm men fasta duschväggen Edge 20 Plus kan du få upp till 2700 mm. Prova dig fram i vår duschverkstad.

Kom igång och skapa


Alla duschväggar i Edge

Skapa stilen med Unleashed

Brushed Stainless är en klassisk finish som andas tidlös design och exklusivitet. Välj vårt takduschset Steel Pleasure 2 i denna finish till Edge i Stone. I samma kollektion finns också handdukstork och tvättställsblandare.

Unleashed


Takduschset

Duschhörnor för designälskaren

I Edge finns två duschhörnor – med en eller två dörrar. Utmärkande för båda varianterna är det integrerade greppet som ger duschlösningen en mycket sofistikerad känsla. Dolda tätningslister håller vattnet på rätt sida av glaset och är enkla att byta. För den klassiska industriella looken, välj matt svarta Onyx med glaset Clear eller Smoke. 

EDGE duschhörnor


Material

Kaxig retro med Sway

Titta gärna lite extra på glaset Sway – ett räfflat glas som ger badrummet en kaxig och nutida retrokänsla och som finns enbart till Edge. Kombinera med matt svart Onyx eller exklusiva Stone som båda bidrar med mycket personlighet till badrummet.

Glas


Material

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på duschlösningen

Våra duschväggar kan anpassas efter din personliga smak och stil på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Duschförvaring Nest, Case, Box och Pile.

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Relaterade sidor

Epic. Tio millimeter glas och pivotbeslag andas exklusivitet.

Duschserier

Epic

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar fjäderlätt runt sin egen axel.

Se mer

Duschserier

Arc Frame

Duschserie i 8 mm glas med en stilren skena i blankpolerad eller svartlackerad aluminium som ramar in duschupplevelsen. 

Se mer

Duschserier

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer