Epic

Nordens mest exklusiva duschlösning i tio millimeter glas som trots sin tyngd upplevs nästan svävande när den roterar runt pivotpunkten i golvet. Epic maxar duschupplevelsen genom att vara störst, högst och bredast på samma gång. Välj bland flera modeller för placering i hörna eller nisch.

Glas

10 mm

Mått

Måttanpassas utan extra kostnad i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Finish

	
Blankpolerad

Hållbar kvalitet

När det gäller Epic handlar allt om totalkänslan och den finns där i såväl kvalitet som tillverkning. Duschväggen, som består av småländskt glas och egenkonstruerade beslag i blankpolerad anodiserad aluminium, bygger vi för hand i vår duschverkstad i Malmö.

Infälld i tak

Unikt för Epic är möjligheten att fälla in det övre pivotgångjärnet i taket, se modellerna med Plus i namnet. Dessa måttanpassas upp till 2700 mm. De andra modellerna kommer med en stabiliserande överliggare som håller glaset i ett säkert grepp.

Svävande känsla

När Epic fälls in i taket får glaset en närmast svävande känsla. Dörren roterar runt pivotpunkten i golvet – ljudlöst och graciöst – sin enorma tyngd till trots. En känsla som måste upplevas.

Nedsänkt i golv

Nedtill roterar glaset runt pivotgångjärnet som fräses ned 5 mm i klinkern. Konstruktionen påverkar varken tätskikt eller värmeslingor.

Skapa din dusch i vår duschverkstad

I vår duschverkstad skapar du enkelt din duschlösning. Börja med måtten och välj sedan glas, finish och eventuella öppningsalternativ. Testa att öppna och stänga dörrarna för att se hur mycket plats lösningen tar. Spara underlaget och ta med till en återförsäljare som hjälper dig att komma vidare.

Kom igång och skapa


Välj och skapa din dusch

Epic finns i flera modeller för placering i hörna eller nisch. Välj en modell för att komma igång och skapa din duschlösning i vår duschverkstad.

Alla Epic


Alternativ och tillval

De flesta av våra duschlösningar erbjuder gott om alternativ och möjligheter för anpassningar på olika sätt. Se över alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Duschglas

Alla våra duschglas är härdade, vilket gör dem betydligt starkare än vanligt glas. Här kan du läsa mer om vilka alternativ vi erbjuder. Se mer

Material

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen med omtanke om miljön som en självklar del i vårt utvecklingsarbete. Se mer

Duschskrapor

Ta för vana att torka av glaset efter duschen så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Välj bland två smarta och snygga alternativ. Se mer

Duschförvaring

Komplettera duschutrymmet med rymlig förvaring för flaskor och annat. Välj bland flera snygga alternativ. Se mer


Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone med glaset Sway.

Edge

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren.

Se mer

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer

Arc Frame

Duschserie i 8 mm glas med en stilren skena i blankpolerad eller svartlackerad aluminium som ramar in duschupplevelsen. 

Se mer