< >

EPIC

Nordens mest
exklusiva duschlösningar

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder svensktillverkade EPIC de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar 360° runt sin egen axel. EPIC imponerar med sin tyngd och precision och lyfter uttrycket i ditt badrum till en helt ny nivå.

Detaljer

Glas

10 mm

Mått

Måttanpassas utan extra kostnad i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Finish

Svävande nischlösningar

Nischlösningarna i EPIC är enastående eleganta med pivotupphända glas som trots sin tyngd snurrar fjäderlätt 360° runt sin egen axel. Golvfästet som fräses ned 5 mm påverkar varken tätskikt eller eventuella värmeslingor. Väljer du en av plusmodellerna med fri höjd upp till 2700 mm installeras pivotgångjärnet i taket.

Alla EPIC

Episk duschhörna

I EPIC hittar vi Nordens mest exklusiva duschhörna med en fast vägg och en pivotupphängd dörr skapad i 10 mm glas och med en teknisk precision i hantverket som imponerar. EPIC måttanpassas både på höjden och bredden.

Alla EPIC

På Plus-modellerna fälls tak- och golvbeslagen in vilket ger glaset en luftig och svävande känsla. Modellerna utan Plus i namnet kommer med en stabiliserande överliggare som håller pivotgångjärnet och glaset i ett säkert grepp.

Duschhörna

EPIC 13

Duschhörna med en fast vägg och en dörr i 10 mm glas. Öppna dörren och upplev hur den trots sin tyngd snurrar fjäderlätt på pivotgångjärnet. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall.

Polished

Från 34 090 kr

Duschvägg

EPIC 1

Duschlösning med pivotupphängt 10 mm glas som trots sin tyngd snurrar fjäderlätt 360° runt sin egen axel. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall.

Polished

Från 27 990 kr

Duschvägg

EPIC 1 Plus

Duschlösning med pivotupphängt 10 mm glas som trots sin tyngd snurrar fjäderlätt 360° runt sin egen axel. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall och från golv till tak upp till 2700 mm.

Polished

Från 30 490 kr

Duschvägg

EPIC 4

Nischlösning med en pivotupphängd dörr och en vägg i 10 mm glas. Öppna dörren och upplev hur den trots sin tyngd snurrar fjäderlätt på pivotgångjärnet. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall.

Polished

Från 34 090 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Duschverkstan

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Serier

Takduschar

Snygga takduschar som matchar våra duschväggar såväl design- som kvalitetsmässigt.

Se mer

Serier

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer

Serier

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer