EPIC

Nordens mest exklusiva duschlösningar

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder svensktillverkade Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar 360° runt sin egen axel. Epic imponerar med sin tyngd och precision och lyfter uttrycket i ditt badrum till en helt ny nivå.

Detaljer

Glas

10 mm

Mått

Måttanpassas utan extra kostnad i bredd och höjd inom angivna måttintervall. Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Finish

	
Blankpolerad

Svävande känsla

Nischlösningarna i Epic är enastående eleganta med pivotupphända glas som trots sin tyngd snurrar fjäderlätt 360° runt sin egen axel. Golvfästet som fräses ned 5 mm påverkar varken tätskikt eller eventuella värmeslingor. Väljer du en av plusmodellerna med fri höjd upp till 2700 mm installeras pivotgångjärnet i taket.

Alla EPIC

Episk duschhörna

I Epic hittar vi Nordens mest exklusiva duschhörna med en fast vägg och en pivotupphängd dörr skapad i 10 mm glas och med en teknisk precision i hantverket som imponerar. Epic måttanpassas både på höjden och bredden.

Alla EPIC

På Plus-modellerna fälls tak- och golvbeslagen in vilket ger glaset en luftig och svävande känsla. Modellerna utan Plus i namnet kommer med en stabiliserande överliggare som håller pivotgångjärnet och glaset i ett säkert grepp.

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Sätt din personliga prägel på duschlösningen

Våra duschväggar kan anpassas efter din personliga smak och stil på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett steg närmare din nya duschlösning.

Planera badrum

Visualisera ditt badrum

Planera och skapa din lösning i vår dusch- och möbelverkstad. Ta med underlaget till din återförsäljare för att lägga din order.

Se mer
Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschserier

Tillval dusch

Våra duschväggar har som regel flera alternativ när det gäller glas, tillval och öppningsalternativ.

Se mer

Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone med glaset Sway.

Duschserier

Edge

Edge är en kompromisslös duschserie med sofistikerat inramade detaljer som imponerar på såväl design- som teknikälskaren.

Se mer

Duschserier

Arc Original

Arc Original är vår mest anpassningsbara duschserie. Här får du fria glasytor i 8 mm tjocklek med beslag i flera finishar. 

Se mer

Duschserier

Arc Frame

Duschserie i 8 mm glas med en stilren skena i blankpolerad eller svartlackerad aluminium som ramar in duschupplevelsen. 

Se mer