Badkarsskärmar

Badkarsskärmar för alla typer av badrum

För dig som inte vill skiljas från badkaret men som samtidigt vill kunna njuta av en dusch då och då är en badkarsskärm på badkarskanten en smart och samtidigt snygg lösning. En win-win-lösning som passar inte minst barnfamiljen. Fördelen med badkarsskärmar är att de är lätta att hålla rena och du slipper duschdraperiet som snabbt blir solkigt av tvålrester och som lätt klibbar mot kroppen.

Badkarsskärmar

Vi har två badkarsskärmar i vårt sortiment. Den ena är 800 mm bred i 6 mm klarglas och kommer med lyftgångjärn och tätningslist. Den andra anpassar du helt efter dina egna önskemål och här finns också många möjligheter vad gäller glastyper och utföranden. Båda tillverkas i Sverige i härdat säkerhetsglas och kommer med 15 års garanti. Vilken väljer du?

Se mer

Relaterade sidor

Duschkampanj

Duschhörna med takdusch och integrerad duschförvaring. Gäller till och med 31 augusti 2024 hos alla svenska återförsäljare.

 

Se mer
Duschvägg Edge 20 Plus med Sway. Handdukstork Line.

Guide: Så väljer du dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer