Duschdörrar

Här bakom hittar du dina nya duschdörrar

Om du har kommit till den här sidan är du sannolikt på jakt efter en eller flera duschdörrar och vi vill börja med att gratulera dig till ett lyckosamt klick eftersom ett smörgåsbord av duschdörrar för små badrum och stora badrum väntar endast ett klick bort. Kanske är du precis i början av ditt badrumsäventyr och är mest ute och sonderar terrängen, eller så är du i slutet av processen och är nära ditt beslut.

Vi på INR har ritat duschdörrar och duschlösningar under 30 års tid och som svensk marknadsledare på dusch vågar vi påstå att du nog har tagit åtminstone en skön dusch i en av våra duschdörrar under din livstid. Och nu hoppas vi förstås att få tillverka och leverera en duschdörr till ditt nya badrum.

Men vilken ska man välja? Ja, till en början - vad är du ute efter? Söker du enkla duschdörrar eller dubbla (duschhörnor, det vill säga)? Ofta avses nog slagdörrar när man talar om duschdörrar men i vårt sortiment har vi det mesta - allt från invikningsbara duschskärmar och badkarsskärmar till skjutdörrar i glas.

Se gärna vår guide om hur man väljer duschvägg så kan du säkert få hjälp på traven eller stanna kvar på sidan och fortsätt läsa om våra duschdörrar.

Till våra duschväggar >

duschdörrar i fem serier

I vårt sortiment har vi både enkeldörrar och mer avancerade lösningar för dig som söker en vacker och funktionell duschdörr. Välj mellan duschserierna LINC, ARC, TRAC, SYNC och EPIC med eller utan väggprofil och tätningsliter beroende på hur tät du vill att din duschdörr ska vara. Eftersom få duschnischer har exakt samma mått erbjuder vi kostnadsfri måttanpassning av de flesta av våra duschdörrar - de kan till och med anpassas efter ett snedtak utan att det kostar dig något extra. Det finns även möjlighet att skapa ditt eget motivglas mot offert.

Se våra duschdörrar

ARC Duschdörrar

7 flexibla duschhörnor

Se mer

SYNC Duschdörrar

3 duschdörrar för små utrymmen

Se mer

LINC Duschdörrar

7 duschdörrar med lyftgångjärn

Se mer

Duschdörrar för nisch – en praktisk och estetisk lösning

Duschdörrar som avslut på en nisch är en både praktisk och estetisk lösning och vi erbjuder många varianter på dessa duschdörrar. I våra fem duschserier finns något för alla smaker och plånböcker! Men det finns en del saker att tänka på innan du lägger din beställning. Om du renoverar ett badrum är det viktigt att mäta nischen först efter att kakling eller motsvarande är helt klar – annars blir måttet fel. I en del fall är väggarna heller inte helt lodräta och då krävs en extra anpassning av glaset. Lyckligtvis är detta en kostnadsfri anpassning som ingår i modellens grundpris. Detsamma gäller vid anpassning för ett snedtak.

Om måttanpassade duschdörrar

EPIC Duschdörrar

5 duschdörrar med pivotbeslag

Se mer

TRAC Duschdörrar

1 duschdörr och 1 skjutdörr

Se mer

Andra har också besökt

Sortiment

Duschväggar

Filtrera bland våra duschväggar i sju serier och hitta en duschvägg som passar ditt badrum. Välj en modell för att ändra glas och finish. 

Se mer

Badrums­planering

Snedkapad duschvägg

Se mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Se mer