Ett grått badrum med svarta detaljer

Badrum i grått och svart med detaljer i rostfritt stål

Att inreda badrummet i toner av grått och svart ger en lyxig och maskulin känsla och går aldrig ur tiden. Här ser vi skiffer på golv och inuti duschen – en härlig kontrast till det grå duschglaset. Övriga väggar har målats i en varm kalkstensgrå kulör som harmonierar med kommoden i svart ekfanér. Välj blandare, handdukstork och accessoarer i rostfritt för att bryta av mot det svarta eller fortsätt på det helsvarta spåret.

Vad som är viktigt att tänka på när du inreder ett badrum i grått och svart är att tänka till lite extra kring belysningen. Belysning i duschen, på handdukstorken och under kommoden förstärker den lyxiga och maskulina känslan och är dessutom väldigt praktiskt på kvällen. Alla duschväggar och badrumsmöbler från INR tillverkas i Sverige och kommer med 15 års garanti.

Produkter

Kommod Air Wood 80 / Duschvägg Arc 13 Frame / Spegelskåp Circ / Handdukstork Line / Blandare INR by Primy Vector & Harmonized

Vägg & Golv

Klinker i grå skiffer
Grå väggfärg med kalkstenskänsla

Färger och finishar

Brushed Stainless Svart 	
Grått

Air Wood 80 i Black Oak från möbelserie Air Wood. Här med tillvalet Plus Light som ger dig sensorstyrd belysning i och under kommoden.

Duschvägg i 8 mm grått glas från duschserie Arc Frame. I serien finns många alternativ när det gäller finish och glas.

Badrumsprodukter i rostfritt stål är ett klassiskt och hållbart val. Njut av vetskapen om att blandaren är blyfri och därmed snäll både mot din kropp och miljön.


Produkterna som skapar stilen

Klicka på en produkt för att anpassa och lägga i din favoritlista. Ta med underlaget till en återförsäljare för att lägga din beställning.


Relaterade sidor

Badrums­trender 2024

Starka accenter, monokromt och neutralt eller skandinavisk retro? Detta gäller i badrummet under året.

Se mer

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer

Black Oak House

I Peters badrum samsas ursvenska hantverkstraditioner med teknisk precision inom mekanik och elektronik. Och harmoni uppstår. Välkommen in i paradoxernas badrum.

Se mer