Litet badrum

Tips när du ska inreda ett litet badrum

Att inreda ett litet badrum är ett roligt projekt men ofta också knepigt eftersom badrummet helt ska uppfylla både sitt mest basal syfte och ge den där efterlängtade avkopplingen och njutningen till det inre. Det vanligaste bekymret är nog hur man ska lyckas inreda så att allt ska få plats. Här följer tips på ett par av våra produkter  som passar bra i ett litet badrum.

Se även ...

Planera och inreda små badrum

Möbelserie VISKAN Grip - stilrena kommoder från 40 cm

Kommoder för litet badrum

I vårt breda sortiment har vi flera smala kommoder som passar bra i ett litet badrum. VISKAN Grip är vår nättaste möbel som med sina 40 cm och 50 cm överraskar när det gäller förvaring bakom luckan eller i lådan. VISKAN Solid och VISKAN Classic samt serierna GRAND och AIR finns från 60 cm och uppåt.

Se våra minsta kommoder

Vikbara duschdörrar

I vårt duschsortiment har vi många modeller som passar bra i det trånga utrymmet. Vikdörrarna i serie SYNC är några. Eftersom dörrarna viker sig på mitten kan du utan svårigheter placera modellerna alldeles intill övrig inredning. SYNC rymmer flera modeller för placering i både nisch och hörna. 

Designserie SYNC

SMart förvaring

Ta god tid på dig och utforska möjligheterna för smart förvaring. Ett spegelskåp med möjlighet att ladda eltandborsten bakom luckorna är en smart detalj som hjälper till att hålla det städade intrycket som är så viktigt i ett litet badrum. En annan smart lösning är spegelskåpet med gott om förvaring bakom helkroppsspegeln. Att bygga på höjden är ett ytterligare knep när du har ont om golvyta. Kombinera väggskåp i olika bredder och höjder för bästa resultat.

Mer om våra badrumsskåp

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Mer inspiration

Badrums­planering

Små badrum

Att inreda små badrum kräver ofta extra planering och tankearbete. Här är våra bästa tips.

Läs mer

Planera

Badrums­planering

När man ska renovera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat några vanliga huvudbry och förslag på lösningar.

Läs mer

Planera

Guide: Så väljer du rätt dusch

Duschvägg i nisch, duschhörna, duschvägg mitt på vägg eller duschkabin? Låt oss hjälpa dig i ditt val av duschvägg. 

Läs mer