LINC Angel med SafeTech.

SafeTech

Duschglaset för dig som vill vara extra säker

Alla våra duschglas är tillverkade av härdat, högkvalitativt säkerhetsglas – en garanti för en njutningsfull och trygg duschupplevelse för dig och för hela familjen. I härdningsprocessen hettas glaset upp för att sedan snabbt kylas ner, vilket gör glasytan många gånger starkare än vanligt planglas. Resultatet blir ett glas som tål det mesta och som fungerar i de flesta sammanhang. Vid sällsynta tillfällen händer det trots det att ett härdat glas granulerar och efterlämnar de trubbiga glasrester som kännetecknar säkerhetsglas.

Klarglas med SafeTech

För dig som gärna drar en extra gång i dörrhandtaget innan du går hemifrån, har vi nu som första glasproducent på den svenska marknaden tagit fram ett nytt och revolutionerande duschglas som med ett högteknologiskt membran utanpå glaset, håller det granulerade glaset på plats om olyckan mot förmodan skulle vara framme. En lösning för dig som vill vara ett hundra procent säker.

LINC Angel med SafeTech. Den vänstra dörren visar hur glaset fångas upp vid en osannolik men i sällsynta fall möjlig granulering.

Våra duschglas

Andra har också besökt

Översikt glas till våra duschlösningar.

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer

Om INR

Kvalitet

Chefdesigner Kristian Olsson berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet.

Se mer