SafeTech by INR

VÄRLDENS SÄKRASTE DUSCHGLAS
NÄR 100% ÄR DET ENDA SOM GÄLLER

Alla våra duschglas är tillverkade av härdat, högkvalitativt säkerhetsglas – en garanti för en njutningsfull och trygg duschupplevelse för dig och för hela familjen. I härdningsprocessen hettas glaset upp för att sedan snabbt kylas ner, vilket gör glasytan många gånger starkare än vanligt planglas. Resultatet blir ett glas som tål det mesta och som fungerar i de flesta sammanhang. Vid sällsynta tillfällen händer det trots det att ett härdat glas granulerar och efterlämnar de trubbiga glasrester som kännetecknar säkerhetsglas.

För dig som gärna drar en extra gång i dörrhandtaget innan du går hemifrån, har vi nu som första glasproducent på den svenska marknaden tagit fram ett nytt och revolutionerande duschglas som med ett högteknologiskt membran utanpå glaset, håller det granulerade glaset på plats om olyckan mot förmodan skulle vara framme. En lösning för dig som vill vara ett hundra procent säker.

Se alla våra glastyper

Välj SafeTech by INR till LINC Angel 900 x 900...

...eller till LINC Niagara 900 x 900 – hela familjens favoritduschar.

Designserier

Duschar

Lär känna våra duschar i 5 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Läs mer

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Läs mer

Support

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Läs mer