SafeTech: Duschglaset för dig som vill vara extra säker

Alla våra duschglas är tillverkade av härdat, högkvalitativt säkerhetsglas – en garanti för en njutningsfull och trygg duschupplevelse för dig och för hela familjen. I härdningsprocessen hettas glaset upp för att sedan snabbt kylas ner, vilket gör glasytan många gånger starkare än vanligt planglas. Resultatet blir ett glas som tål det mesta och som fungerar i de flesta sammanhang. Mer om duschglas

Vid sällsynta tillfällen händer det trots det att ett härdat glas granulerar och efterlämnar de trubbiga glasrester som kännetecknar säkerhetsglas. Som första glasproducent på den svenska marknaden har vi tagit fram ett nytt och revolutionerande duschglas som med ett högteknologiskt membran utanpå glaset, håller det granulerade glaset på plats om olyckan mot förmodan skulle vara framme. En lösning för dig som vill vara ett hundra procent säker.

SafeTech finns till våra mest populära duschhörnor Angel och Niagara i 900x900 i duschserien Linc Original.

Linc Original


Relaterade sidor

Översikt glas till våra duschlösningar.

Härdat säkerhetsglas

Alla våra duschväggar är CE-märkta och glasen tillverkas av termiskt härdat säkerhetsglas för din trygghet. 

Se mer

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer
Viskan tvättställ i porslin

Kvalitet

Med egen tillverkning av möbler och duschväggar har vi full kontroll på hela produktionskedjan samtidigt som det möjliggör ett effektivt miljöarbete.

Se mer