Kvalitet

Om Nästa generations badrumsinredning

Badrummet är hemmets mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren i runda slängar 45 000 gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg därtill en extrem fukthalt och det blir tydligt att badrumsinredningen behöver kunna klara av en hel del. 

Här ser du ett urval av de produkter och funktioner som vi gärna berättar lite mer om på ämnet kvalitet.

TX Top Extreme™

Silkeslen under fingertopparna och på samma gång extremt slit- och slagtålig. Din möbel sprutlackeras med flera lager TX Top Extreme™ vilket ger en inkapslad produkt helt utan skarvar, som klarar den tuffa och våta badrumsmiljön med bravur.

Läs mer

GRASS® VIONARO

De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i en evighet. Få ordning och reda i lådan med vår Organizer. Marknadens bästa och tåligaste lådsystem från Grass.

Badrumsmöbler

SAFETECH BY INR

Som första duschväggstillverkaren på den svenska marknaden lanserar vi SafeTech by INR – en teknik som håller kvar det granulerade glaset, om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Världens säkraste duschglas.

Läs mer

Produkter

Borrfri

Håll tätskiktet intakt – väggprofilerna på LINC- eller SYNC-duscharna kan limmas upp med Borrfri. Smidigt, tryggt och så väldigt enkelt. Även succéprodukten PILE kan monteras med BORRFRI.

Läs mer

15 års garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både duschlösningar och badrumsmöbler.

Läs mer

MORA TECHNOLOGY INSIDE

Svenska Mora är världsledande när det gäller innovativ, teknisk funktion i sina duschblandare. Med INRs stilrena design på utsidan får du det bästa av två världar: INR Design + Mora Technology Inside.

Läs mer

Produkter

TIMELESS®

Försvåra för kalk och smutsavlagringar att få fäste på duschglaset genom att välja Klarglas med Timeless – en permanent ytbehandling som håller nere städtiden och behåller originalglansen år efter år.

Läs mer

LYFTGÅNGJÄRN

Det patenterade lyftgångjärnet i LINC och SYNC fortsätter att ta världen med häpnad. Det ställbara, underhållsfria gångjärnet lyfter 7 mm i öppet läge och tillåter att dörrarna viks in när de inte används.

Läs mer

Porslin

Porslin är i grunden lera som med en glaserad beläggning bränns i ugn. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material som håller för det mesta. Ett uråldrigt hantverk som än idag kännetecknar en badrumsprodukt av hög kvalitet. 

Läs mer

Glas och kvalitet

Testat enligt Europanormer

Glas i duschvägg/-dörr ska enligt Boverkets Byggregler (BBR) skydda mot skärskador och ha stabilitet enligt SS-EN 14428, som innebär att glasen är testade och klassificerade enligt reglerade Europanormer. Därför ska glas till duschutrymmen vara härdat eller laminerat.

Fasade kanter och kontroll av varje glas

För att minska de svagaste och mest utsatta delarna på ett glas, är alla våra duschglas beställda med slipade eller fasade kanter och s.k. stötta hörn för att öka kanternas slagtålighet och därmed glasets totala hållfasthet. För att säkerställa att alla glas som lämnar vår fabrik är prickfria synas varje enstaka glas grundligt när vi lyfter fram dem till varje unik kundorder i produktionen, när vi limmar dem i profiler samt innan vi stänger kartongen och ställer emballaget för utleverans.

Trygghet med CE-märkning

Samtliga INR-duschar är CE-märkta för ökad trygghet, vilket innebär en utförlig kontroll av splittringsegenskaperna och hållfastheten vid tunga stötar. Dessa kontroller av såväl konstruktion som dokumentation görs på uppdrag av oss på INR av en tredje part, Statens Provningsanstalt, vilket ger extra trygghet.

Trygg montering

Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda B2B-kunder i både våra produkters egenskaper och att träna dem i montering. Vi rekommenderar, både dig som privatperson och proffs, att följa aktuell monteringsanvisning då den visar alla moment i rekommenderad ordning och som ständigt uppdateras i samband produktutvecklingen. Läs mer om våra råd för trygg montering.

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Läs mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Läs mer