Kvalitet

Nästa generations badrumsinredning

Välkommen att utforska vårt kompletta dusch- och möbelsortiment där varje komponent genomgått åtskilliga tester och utsatts för påfrestningar många gånger det som den nordiska genomsnittsfamiljen bjuder under mer än 15 års tid. Med marknadens bästa och mest tåliga ytbehandling, i kombination med högsta kvalitet på trä, glas och aluminium samt Vionaro-lådsystem från världsledande Grass, skapar vi badrumsinredning – oavsett produkt och serie – som tillhör marknadens absoluta toppskikt både vad gäller design, innovation och kvalitet. Nästa generationens badrumsinredning är här.

TX Möbellack

Ger ett extremt gott skydd mot fukt och stötar

INR Möbelstandard

Bästa lådorna

Lådor från Grass som håller i en evighet

Grass Vionaro

SafeTech by INR

Världens säkraste duschglas

Se mer

15 års garanti

Möbler och dusch från INR

Läs mer

Mora Technology Inside

INR Design + Mora Teknik

Takduschar

Testat enligt Europanormer

Glas i duschvägg/-dörr ska enligt Boverkets Byggregler (BBR) skydda mot skärskador och ha stabilitet enligt SS-EN 14428, som innebär att glasen är testade och klassificerade enligt reglerade Europanormer. Därför ska glas till duschutrymmen vara härdat eller laminerat.

Fasade kanter och kontroll av varje glas

För att minska de svagaste och mest utsatta delarna på ett glas, är alla våra duschglas beställda med slipade eller fasade kanter och s.k. stötta hörn för att öka kanternas slagtålighet och därmed glasets totala hållfasthet. För att säkerställa att alla glas som lämnar vår fabrik är prickfria synas varje enstaka glas grundligt när vi lyfter fram dem till varje unik kundorder i produktionen, när vi limmar dem i profiler samt innan vi stänger kartongen och ställer emballaget för utleverans.

Trygghet med CE-märkning

Samtliga INR-duschar är CE-märkta för ökad trygghet, vilket innebär en utförlig kontroll av splittringsegenskaperna och hållfastheten vid tunga stötar. Dessa kontroller av såväl konstruktion som dokumentation görs på uppdrag av oss på INR av en tredje part, Statens Provningsanstalt, vilket ger extra trygghet.

Trygg montering

Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda B2B-kunder i både våra produkters egenskaper och att träna dem i montering. Vi rekommenderar, både dig som privatperson och proffs, att följa aktuell monteringsanvisning då den visar alla moment i rekommenderad ordning och som ständigt uppdateras i samband produktutvecklingen. Läs mer om våra råd för trygg montering.

Mer inspiration

Support

Skötselråd

Ta reda på hur du bäst tar hand om din badrumsinredning från INR.

Läs mer

Support

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Läs mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

Hos oss på INR hittar du badrumsinredning med Nordens främsta kvalitet och med ett hantverk i detaljerna som både syns och känns.

Läs mer