Svensktillverkade badrumsprodukter

Hög kvalitet är grundläggande för oss på INR och spelar en viktig roll i vårt framtidstänk. I detta arbete tar våra produktionsanläggningar i Malmö och Jönköping en central plats. Med egen tillverkning av möbler och duschväggar har vi full kontroll på hela produktionskedjan samtidigt som det möjliggör ett effektivt miljöarbete.

Här berättar produktdesigner Kristian Olsson – visionären bakom många av våra produkter och koncept – om hur han och hans team resonerar kring design och funktion kontra kvalitet när de utvecklar nya produkter. 

Produktdesigner Kristian Olsson

Förenkling av vardagen

– När vi designar utgår vi alltid från de funktioner och den kvalitet som vi själva vill mötas av i badrummet. Det sista vi vill upptäcka när vi vaknar på en söndagsmorgon är att något i badrummet strular och behöver åtgärdas.

Det är viktigt för oss att produkterna vi utvecklar förenklar vardagen för användaren och då krävs det att vi tänker till både kring råvaror och funktion redan vid ritbordet. Detta vid sidan av en tilltalande design som tål att betraktas under många år.

Smidig hantering i alla led

Samma tänk kring förenkling av vardagen gäller genom hela produktionskedjan.

– Det är viktigt för oss att det vi skapar fungerar för alla: i produktion, i butik och självklart under installationen. Hög kvalitet för oss är en produkt som är enkel och smidig att hantera i alla led ända fram till det färdiga badrummet och inte minst under de 15 år som garantitiden lovar.

Vår garanti

 

Översikt glas till våra duschlösningar.

Alla glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant. Mer om glas

En design som sticker ut och som tillför något nytt är målet. Spegelskåpet Circ är en av våra senaste lysande innovationer.

 

Design som tillför något nytt

Över till funktionen. I sortimentet finns en rad produkter som gjort succé i det nordiska badrummet. Kristian berättar att han och teamet alltid försöker tänka utanför boxen när de designar. En design som sticker ut och som tillför något nytt är målet. Duschförvaringen Pile, duschserien Edge, spegelskåpet Circ och den sensorstyrda belysningen i och under kommoden är alla exempel på lösningar som designteamet gärna lyfter fram lite extra.

Circ


Relaterat

Grand Grip får sitt harmoniska och balanserade uttryck tack vare det elegant infrästa greppet.

INR

Svensktillverkade duschlösningar och badrumsinredning i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt.

Se mer

Material, färger, glas och finishar

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen. Här kan du läsa om våra material, glas och finishar. 

Se mer

Hållbarhet

Som tillverkare av konsumentprodukter har vi ett stort ansvar både mot dig och omvärlden. Hållbarhetstänket har vi med oss i allt vi gör.

Se mer