Skillnaden sitter i detaljerna

Att det är detaljerna som gör det märker du när du med kritiskt öga granskar våra produkter i sömmarna. Ingenting vi gör eller utvecklar lämnas åt slumpen, utan passionen för hantverket, materialen och tekniken återspeglas i minsta detalj. Detta oavsett om det handlar om hur perfekt lådorna glider i och ur kommoden, hur det patenterade LINC-lyftgångjärnet höjer och sänker sig eller känslan som infinner sig när du hör din favoritlåt strömma ur kommoden på morgonkvisten...

För oss handlar allt om detaljerna – från de allra största till de allra minsta. 

 

Scrolla ner så berättar vi mer.

Extra hållbart med TX Top Extreme™

Vi arbetar bara med de bästa naturmaterialen och kompositen – alltid med omsorg om miljön. Alla våra möbler förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage förlänger hållbarheten till 15 år eller mer.

TX Top Extreme™

Lysande innovationer

Våra handdukstorkar har vunnit internationellt pris för både design och funktion – och ger dig värme, ljus och stil. Till en ovanligt låg elförbrukning. 

Handdukstorkar

Lådor från Grass®

Våra fullt utdragbara lådor med Soft-Close gör stor skillnad i din vardag – idag och om 15 år. Med varje övre låda följer två exemplar av våra praktiska Organizer.

Möbelserier

Integrerade högtalare

Koppla upp dig mot din GRAND-kommod med hjälp av Bluetooth och njut av dina favoritoner i badrummet med våra IP-klassade högtalare från svenska Orlo.

Pluspaket

Möbler med intelligent insida

Våra möbler är utrustade med mängder av smarta detaljer såsom LED-belysning i lådan eller under kommoden, integrerade trådlösa högtalare och dolda eluttag så du slipper sladdeländet.

Badrumsmöbler

Smartaste dusch-förvaringen

Duschförvaringen PILE smälter bokstavligen samman med duschlösningarna i LINC. Först monterar du PILE och därefter duschdörren i profilen.

PILE

Världens säkraste duschglas

SafeTech by INR håller ihop det granulerade glaset, om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Finns som alternativ till LINC Angel och Niagara i 900x900.

SafeTech

Mora Technology Inside

Svenska Mora är världsledande när det gäller innovativ, teknisk funktion i sina duschblandare. Med INRs stilrena design på utsidan får du det bästa av två världar.

Takduschar

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både duschlösningar och badrumsmöbler.

Vår garanti

Produkter

Patenterat lyftgångjärn

Det ställbara och underhållsfria, patenterade lyftgångjärnet i LINC Original och LINC Flex lyfter 7 mm i öppet läge och tillåter att dörrarna viks in när de inte används. 

Duschserie LINC

Produkter

Borrfri montering

Istället för att borra och skruva, limmar du aluminumprofilen eller duschförvaringen tryggt mot väggen. SAFE-FIX möjliggör även demontering utan att lämna märken.

Safe-Fix

Produkter

Lättstädade duschglas

Försvåra för kalk och smutsavlagringar att få fäste genom att välja Klarglas med Timeless® – en permanent ytbehandling som håller nere städtiden och behåller originalglansen år efter år.

Timeless

Produkter

Duschglas

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant. Välj mellan många spännande alternativ till exempel Timeless® som försvårar för kalk och smuts att få fäste och SafeTech som håller ihop det granulerade glaset, om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Mer om våra glas

Andra har också besökt

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer