V Å R  K V A L I T E T

Vad menas med 'premium'?

Form och design i all ära. Men utan genomtänkt funktion och kvalitet håller inget i det långa loppet. På INR brukar vi prata om ”premium badrumsinredning” och i detta begrepp ryms, förutom ikonisk design och smarta funktioner, just detta: att produkten ska hålla.

Vi bad Kristian Olsson, chef över INRs produktutveckling och tillika visionären bakom många av INRs produktsuccéer, att berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet när de utvecklar nya produkter. Vad menas med ”premium” i deras värld som produktutvecklare?

Produktdesigner Kristian Olsson

Strulfri vardag

– När vi designar våra möbler och duschväggar utgår vi alltid från de funktioner och den kvalitet som vi själva önskar mötas av i badrummet. Det sista vi vill känna när vi vaknar på en söndagsmorgon är att något i badrummet strular och behöver åtgärdas.

Det är viktigt för oss att produkterna vi utvecklar förenklar vardagen för användaren och då krävs det att vi tänker till både kring råvaror och funktion redan vid ritbordet. Detta vid sidan av en tilltalande design som tål att betraktas under många år, givetvis.

Smidig hantering i alla led

Och samma tänk kring förenkling av vardagen gäller egentligen genom hela produktionskedjan.

– Det är viktigt för oss att det vi skapar fungerar för alla: i produktion, i butik och självklart under installationen. Premium för oss är en produkt som är enkel och smidig att hantera i alla led ända fram till det färdiga badrummet och inte minst under de 15 år som garantitiden lovar. Det sammanfattar en premiumprodukt i vår värld.

15 års garanti

Att leverera marknadens tåligaste badrumsinredning är ett löfte som vi inte tar lättvindigt på. Med bakgrund i våra omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig därför hela 15 års garanti på duschlösningar och badrumsmöbler. 

Garanti

Lysande innovationer

En design som sticker ut och som tillför något nytt är målet. Spegelskåpet CIRC är en av våra senaste lysande innovationer.

CIRC

 

Design som tillför något nytt

Över till funktionen. I sortimentet finns en rad produkter som gjort succé i det nordiska badrummet. Kristian berättar att han och teamet alltid försöker tänka lite utanför boxen när de designar. En design som sticker ut och som tillför något nytt är målet. Duschförvaringen PILE, duschserien EDGE, borrfria limsystemet SAFE-FIX och den sensorstyrda belysningen i och under kommoden är alla exempel på lösningar som designteamet gärna lyfter fram lite extra.

Relaterade sidor

Om INR

TX Top Extreme™

Ytbehandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer