'Care Less'

Nästa generations badrumsinredning

Badrummet är hemmets mest utsatta rum. Under en femtonårsperiod öppnar och stänger genomsnittsfamiljen duschdörren i runda slängar 45 000 gånger. Och badrumslådan minst det dubbla. Lägg därtill en extrem fukthalt och det blir tydligt att badrumsinredningen behöver kunna klara av en hel del.

Vårt mål är detta

Vi vill att du ska kunna bry dig mindre – Care Less. Så att du kan lägga ditt fokus på roligare saker än att akta och hålla efter i badrummet. ’Care Less’ är ett samlingsnamn för funktioner och produkter i vårt sortiment framtagna för att göra din stund i badrummet än mer njutbar och som gör att du kan bry dig mindre om vardagens alla små händelser och olyckshändelser.

Kvalitetssystemet Care Less följer som en röd tråd genom alla våra produktgrupper. Här ser du ett urval av dessa produkter och funktioner som vi är extra stolta över att kunna erbjuda dig.

TX Top Extreme™

Silkeslen under fingertopparna och på samma gång extremt slit- och slagtålig. Din möbel sprutlackeras med flera lager TX Top Extreme™ vilket ger en inkapslad produkt helt utan skarvar, som klarar den tuffa och våta badrumsmiljön med bravur.

Läs mer

GRASS® VIONARO

De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i en evighet. Få ordning och reda i lådan med vår Organizer. Marknadens bästa och tåligaste lådsystem från Grass.

SAFETECH BY INR

Som första duschväggstillverkaren på den svenska marknaden lanserar vi SafeTech by INR – en teknik som håller kvar det granulerade glaset, om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Världens säkraste duschglas. Finns till LINC Angel och Niagara i Klarglas 900x900 mm.

Läs mer

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Borrfri

Håll tätskiktet intakt – väggprofilerna på LINC- eller SYNC-duscharna kan limmas upp med Borrfri. Smidigt, tryggt och så enkelt.

Läs mer

15 års garanti

Att leverera marknadens tåligaste och mest slitstarka badrumsinredning är ett löfte som vi inte tar lättvindigt på. Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig därför hela 15 års garanti på både duschlösningar och badrumsmöbler. För en hållbar global utveckling idag och imorgon.

Läs mer

MORA TECHNOLOGY INSIDE

Svenska Mora är världsledande när det gäller innovativ, teknisk funktion i sina duschblandare. Med INRs stilrena design på utsidan får du det bästa av två världar: INR Design + Mora Technology Inside.

Läs mer

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

TIMELESS®

Försvåra för kalk och smutsavlagringar att få fäste på duschglaset genom att välja Klarglas med Timeless – en permanent ytbehandling som håller nere städtiden och behåller originalglansen år efter år.

Läs mer

LYFTGÅNGJÄRN

Det patenterade lyftgångjärnet i LINC och SYNC fortsätter att ta världen med häpnad. Det ställbara, underhållsfria gångjärnet lyfter 7 mm i öppet läge och tillåter att dörrarna viks in när de inte används.

Läs mer

Produkter

Porslin

Porslin är i grunden lera som med en glaserad beläggning bränns i ugn. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material som håller för det mesta. Ett uråldrigt hantverk som än idag kännetecknar en badrumsprodukt av hög kvalitet. 

Läs mer


Testat enligt Europanormer

Glas i duschvägg/-dörr ska enligt Boverkets Byggregler (BBR) skydda mot skärskador och ha stabilitet enligt SS-EN 14428, som innebär att glasen är testade och klassificerade enligt reglerade Europanormer. Därför ska glas till duschutrymmen vara härdat eller laminerat.

Fasade kanter och kontroll av varje glas

För att minska de svagaste och mest utsatta delarna på ett glas, är alla våra duschglas beställda med slipade eller fasade kanter och s.k. stötta hörn för att öka kanternas slagtålighet och därmed glasets totala hållfasthet. För att säkerställa att alla glas som lämnar vår fabrik är prickfria synas varje enstaka glas grundligt när vi lyfter fram dem till varje unik kundorder i produktionen, när vi limmar dem i profiler samt innan vi stänger kartongen och ställer emballaget för utleverans.

Trygghet med CE-märkning

Samtliga INR-duschar är CE-märkta för ökad trygghet, vilket innebär en utförlig kontroll av splittringsegenskaperna och hållfastheten vid tunga stötar. Dessa kontroller av såväl konstruktion som dokumentation görs på uppdrag av oss på INR av en tredje part, Statens Provningsanstalt, vilket ger extra trygghet.

Trygg montering

Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda B2B-kunder i både våra produkters egenskaper och att träna dem i montering. Vi rekommenderar, både dig som privatperson och proffs, att följa aktuell monteringsanvisning då den visar alla moment i rekommenderad ordning och som ständigt uppdateras i samband produktutvecklingen. Läs mer om våra råd för trygg montering.

Om INR

TX Top Extreme™

TX-behandlingen ingår i priset när du köper någon av våra kommoder, badrumsspeglar eller badrumsförvaringslösningar från 2019.

Läs mer

Designserier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Läs mer

Designserier

Duschar

Lär känna våra duschar i 5 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Läs mer