Hyllor och förvaringslösningar till duschen

För dig som vill ha ordning och reda i duschen kan vi erbjuda fyra snygga och praktiska förvaringslösningar. Pile heter den långsmala förvaringen som försvinner in väggprofilen i duschserie Linc. Box, Nest och Case är duschhyllor i mattsvart eller vitlackerad aluminium som du kan antingen limma eller skruva upp.

All duschförvaring

Pile

Pile är en förvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i Linc både vad gäller design och funktion. Pile monteras direkt på vägg och sedan fixeras duschdörren utanpå. Resultatet blir en smart vertikal förvaring på duschens insida som med enkelhet slukar familjens alla schampo- och duschflaskor utan att ta extra onödig plats i själva duschytan. Pile kommer med fem steglöst justerbara hyllplan. Komplettera med fler vid behov.

Läs mer

Box

Minimalistiska Box erbjuder stilren förvaring för duschen i matt vit eller matt svart aluminium – för dig som gärna visar upp dina duschprodukter. Praktisk hängande förvaring för rakhyveln finner du på sidan. Skruvas i vägg med medföljande skruvar alternativt limmas upp med Safe-Fix Mini, som du köper separat.

Läs mer

Case

Med sin stilrena design är duschförvaringen Case lika snygg ensam som i grupp. Skåpet är tillverkat i aluminium, vilket gör det både hållbart och lättstädat. Vill du öppna luckan till höger eller vänster? Bestäm vid montering – Case är vändbar för maximal flexibilitet. Skruvas i vägg med medföljande skruvar alternativt limmas upp med Safe-Fix Mini, som du köper separat.

Läs mer

Nest

Nest håller dina flaskor i tryggt förvar. Den fackindelade luckan lutar 45° i öppet läge och ger dig trygghet i att innehållet inte faller ut. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring och hela lådinsatsen kan lyftas ur och sköljas av. Skruvas i vägg med medföljande skruvar alternativt limmas upp med Safe-Fix Mini, som du köper separat.

Läs mer


Relaterat

Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschskrapor

Bekanta dig med våra duschskrapor T och Clip – designade för att göra duschlivet både enklare och renare.

Se mer
elektriska handdukstorkar

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i två varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer