Duschförvaring

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. Med en av våra smarta förvaringslösningar blir det enkelt att hålla ordning i duschutrymmet. Och snyggt blir det också.

Vilken blir din personliga favorit: PILE, NEST, CASE eller BOX?

PILE

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen. Resultatet blir en duschförvaring på duschens insida som med enkelhet slukar även den stora familjens alla schampo- och duschflaskor. 

PILE

BOX

Minimalistiska BOX erbjuder stilren förvaring för duschen i matt vit eller matt svart aluminium. BOX är förvaringslösningen för dig som gärna visar upp dina duschprodukter. Praktisk hängande förvaring för rakhyveln finner du på sidan. Limmas upp, smidigt och tryggt, med SAFE-FIX Mini, som du köper separat.

Kombinera gärna med duschskrapan CLIP som du trär över kanten på hyllan.

BOX

CASE

Med sin stilrena design är duschförvaringen CASE lika snygg ensam som i grupp. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina duschprodukter? CASE är tillverkat i aluminium, vilket gör det både hållbart och lättstädat. 

CASE

NEST

NEST håller dina flaskor i tryggt förvar på väggen i eller utanför duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter. NEST är tillverkad i aluminium vilket gör förvaringen både hållbart och lättstädat. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring.

NEST

Relaterade sidor

Duschvägg Edge i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Duschskrapa T.

Tillval dusch

Duschskrapor

Bekanta dig med våra duschskrapor T och CLIP – designade för att göra duschlivet både enklare och renare.

Se mer

Serier

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer