Badrumsspeglar med ikonisk design och smarta funktioner

Din badrumsspegel är viktig. Och inte bara för ditt eget välbefinnande. Hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd som spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar i olika utföranden och storlekar.

Spegelskåp

S L O T

Ovala speglar

SLOT är en vacker oval spegel med belysning bakom kanten som ger en skön och välkomnande känsla till badrummet. SLOT kopplas till rummets strömbrytare och LED-belysningen har en beräknad livslängd på hela 20 år.

SLOT

L O O X

Runda speglar

Vår runda spegel LOOX med stämningsgivande LED-belysning bakom kanten är en av våra mest omtyckta produkter och passar lika bra i hallen eller sovrummet som i badrummet.

70 - 90 - 110 cm

Alla runda speglar

T O U C H

Dimbara speglar

TOUCH är spegeln för dig som söker en riktigt snygg spegel som utstrålar både design och kvalitet. Ställ in just det typ av ljus du önskar för stunden; för att vakna till liv på morgonen, för att lägga den perfekta makeupen eller varför inte för att imponera på gästerna på lördagskvällen.

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alla dimbara speglar

Spegeln håller reda på senast gjorda inställning till nästa gång du slår på strömmen. Kopplas till rummets strömbrytare eller till sin helt egna. Hör med din elektriker.

S C E N E

Speglar med sidobelysning

Med badrumsspegeln SCENE uppnår du det bästa smink- eller rakresultatet. Med hjälp av touchknapparna styr du ljustemperatur och ljusstyrka såväl som av/på. Vinkla sidobelysningen upp till 90° för att få ljuset att falla precis som du vill ha det när du speglar dig.

50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alla dimbara speglar

F E E L

Badrumsspeglar med armatur

En klassisk badrumsspegel med LED-belysning som passar de flesta stilar. En eller två belysningsarmaturer ingår beroende på spegelns bredd. Underbelysningen ingår alltid.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140 cm

Alla speglar med armatur

Relaterade sidor

Serier

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. 

Se mer