Alla våra speglar och spegelskåp.
Produkter

Badrumsspeglar med ikonisk design och smarta funktioner

Din badrumsspegel är viktig. Och inte bara för ditt eget välbefinnande. Hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd som spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar i olika utföranden och storlekar.

Söker du ett spegelskåp?

S L O T

Ovala speglar

SLOT är en vacker oval spegel med belysning bakom kanten som ger en skön och välkomnande känsla till badrummet. SLOT kopplas till rummets strömbrytare och LED-belysningen har en beräknad livslängd på hela 20 år.

SLOT

L O O X

Runda speglar

Vår runda spegel LOOX med stämningsgivande LED-belysning bakom kanten är en av våra mest omtyckta produkter och passar lika bra i hallen eller sovrummet som i badrummet.

70 - 90 - 110 cm

Runda speglar

T O U C H

Dimbara speglar

TOUCH är spegeln för dig som söker en riktigt snygg spegel som utstrålar både design och kvalitet. Ställ in just det typ av ljus du önskar för stunden; för att vakna till liv på morgonen, för att lägga den perfekta makeupen eller varför inte för att imponera på gästerna på lördagskvällen.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Alla speglar

S C E N E

Speglar med sidobelysning

Med badrumsspegeln SCENE uppnår du det bästa smink- eller rakresultatet. Med hjälp av touchknapparna styr du ljustemperatur och ljusstyrka såväl som av/på. Vinkla sidobelysningen upp till 90° för att få ljuset att falla precis som du vill ha det när du speglar dig.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Alla speglar

F E E L

Badrumsspegel med armatur

En klassisk badrumsspegel med LED-belysning som passar de flesta stilar. En eller två belysningsarmaturer ingår beroende på spegelns bredd. Underbelysningen ingår alltid.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Se alla

Kundernas favoriter

Andra har tittat på

Serier

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till INR och vår värld av trender och inspiration för badrum – för dig som ska planera eller inreda badrum.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer