Badrumsspeglar som förenar design med funktion

Din badrumsspegel är viktig. Och inte bara för ditt eget välbefinnande. Hela badrummet mår bra av ljuset och den extra rymd som spegeln tillför. Tänk till kring dina behov och utforska vårt breda urval av badrumsspeglar i olika utföranden och storlekar.

Spegelskåp

Runda speglar

70 / 90 / 110

Den runda spegeln Loox med sin stämningsgivande LED-belysning bakom kanten är en av våra mest omtyckta produkter och passar lika bra i hallen eller sovrummet som i badrummet. Loox finns i tre storlekar. Slot är den ovala varianten av Loox och ger samma sköna och välkomnande känsla till badrummet.

Alla runda speglar

Speglar med touch

50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Touch och Scene är rektangulära speglar i flera bredder där du steglöst reglerar ljusstyrka och färgtemperatur med hjälp av touch-knapparna nedtill. Ställ in just den typ av belysning som du önskar för stunden. Släck ner och återkom till samma inställning nästa gång du tänder belysningen.

Alla dimbara speglar

Scene, sidobelysning.

Vinkla in sidobelysningen på Scene upp till 90° för att skapa  just den belysning som du önskar för tillfället. Ljusstyrka och färgtemperatur styr du med touch-knapparna i nederkant.

Scene 100.

Badrumsspeglar med armatur

Feel är en klassisk badrumsspegel i många bredder med enkel eller dubbel armatur beroende på storleken. Underbelysning ingår.

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Alla speglar med armatur


Relaterat

Spegelskåp

Med ett av våra spegelskåp får du smart förvaring med en ovanligt genomtänkt insida. Välj mellan rektangulära och runda spegelskåp med olika utrustningsnivå.

Se mer

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer