Speglar & Spegelskåp

Tänk till noga när du väljer din badrumsspegel. Vilken typ av belysning önskar du och vad ska spegeln göra för rummet? Utforska vårt breda urval av speglar och spegelskåp i olika former och storlekar med smarta funktioner såsom justerbar och dimbar LED-belysning.

Jämför speglar 

Rensa filter

0 produkter visas

Spegelskåpen som lyser upp din vardag

Runda och kantiga spegelskåp med ljusreglering via touchpanel.

Inspireras

Speglar och spegelskåp

Ta god tid på dig när du utforskar våra speglar och spegelskåp. Rätt spegel sätter stilen på badrummet och ger både ljus, djup och rymd till ditt badrum. Lägg till praktisk och snygg LED-belysning för extra stämning. Våra speglar och spegelskåp matchar bredderna på samtliga våra kommoder och finns i både runt och fyrkantigt utförande och med många spännande och praktiska tillval bakom luckorna. 

Vårt spegelskåp med LED-belysning finns i flera varianter – som spegelskåp med infälld belysning eller spegelskåp med ovanbelysning. I vårt breda sortiment av speglar och spegelskåp har vi även trendiga runda speglar och runda spegelskåp - båda alternativen sätter en trendig och vacker karaktär på ditt badrum, såväl dag som natt. Vilken av våra speglar och spegelskåp väljer du? Mer om spegelskåp