Duschskrapor för duschutrymmet

Ta för vana att skrapa av glaset efter duschen så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Förvara T-skrapan i duschen så att du alltid har den till hands. Clip kan du med fördel trä över kanten på Box eller Pile.

Förvara skrapan över kanten på Pile så har du den alltid nära till hands.

Clip

Duschskrapan Clip i antracitfärgad silikon med kärna av stål, hjälper dig att hålla duschutrymmet och glaset rent och snyggt. Ta för vana att torka av glaset efter varje dusch så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Trä Clip över duschförvaringen Pile eller Box när den inte används så har du den alltid nära till hands.

Läs mer

T

T är duschskrapan som du gärna visar upp. Med sin praktiska funktion och snygga design i antracitfärgad silikon med kärna av stål, hjälper den dig att hålla duschutrymmet precis så snyggt och fräscht som du vill ha det. Ta för vana att torka av glaset efter varje dusch så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Förvara duschskrapan stående eller hängande i duschen så har du den alltid nära till hands.

Läs mer


Relaterade sidor

Översikt glas till våra duschlösningar.

Härdat säkerhetsglas

Alla våra duschväggar är CE-märkta och glasen tillverkas av termiskt härdat säkerhetsglas för din trygghet. 

Se mer
Duschförvaring Nest och Case.

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer