Ikoniska duschskrapor

Ta för vana att torka av glaset efter duschen så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Bekanta dig med våra duschskrapor T och CLIP – designade för att göra duschlivet både enklare och renare.

Duschskrapan CLIP

Duschskrapan CLIP i antracitfärgad silikon med kärna av stål, hjälper dig att hålla duschutrymmet och glaset rent och snyggt. Trä CLIP över duschförvaringen PILE eller BOX när den inte används så har du den alltid nära till hands.

Mer om CLIP

Duschskrapan T

T är duschskrapan som du gärna visar upp. Med sin praktiska funktion och snygga design i antracitfärgad silikon med kärna av stål, hjälper den dig att hålla duschutrymmet precis så snyggt och fräscht som du vill ha det. Förvara duschskrapan stående eller hängande i duschen så har du den alltid nära till hands.

Mer om T

Andra har också besökt

Duschvägg EDGE i Stone.

Serier

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer
Duschskrapa T.

Duschserier

Alternativ och tillval

De allra flesta av våra duschväggar har många alternativ när det gäller glas och grepp eller handtag.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer