Ikoniska duschskrapor

Ta för vana att torka av glaset efter duschen så försvårar du för kalk och andra restämnen att få fäste. Bekanta dig med våra duschskrapor T och CLIP – designade för att göra duschlivet både enklare och renare.

Duschskrapan CLIP

Duschskrapan CLIP i antracitfärgad silikon med kärna av stål, hjälper dig att hålla duschutrymmet och glaset rent och snyggt. Trä CLIP över duschförvaringen PILE eller BOX när den inte används så har du den alltid nära till hands.

Mer om CLIP

Duschskrapan T

T är duschskrapan som du gärna visar upp. Med sin praktiska funktion och snygga design i antracitfärgad silikon med kärna av stål, hjälper den dig att hålla duschutrymmet precis så snyggt och fräscht som du vill ha det. Förvara duschskrapan stående eller hängande i duschen så har du den alltid nära till hands.

Mer om T

Relaterade sidor

Översikt glas till våra duschlösningar.

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer
Duschförvaring Nest, Case, Box och Pile.

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Se mer
Duschvägg Edge i Stone.

Duschserier

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer