Matchande finishar i badrummet

Vi tycker att det ska vara enkelt att göra vackra och bra val som håller ihop uttrycket i badrummet. Därför har vi sett till så att våra metallers ytfinishar matchar över alla produktgrupper: från beslagen och greppen på duschväggen och kommoden till handdukstorken, blandaren och accessoarerna.

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller färg, fanér, glas och övriga material i badrummet. Vilken finish passar dig och ditt badrum bäst?

Brushed Stainless

En klassisk finish som andas tidlös design och som passar till alla färger och fanér. Brushed Stainless passar också utmärkt till finishen Stone i duschserie Edge. 

Bli inspirerad

Brushed Bronze

En elegant finish i bronstoner med en touch av koppar som utstrålar stil och exlusivitet. Matcha med ekfanéret Dark Oak och duschglaset Bronze.

Bli inspirerad

Brushed Brass

En glödande varm, borstad mässingsfinish som får ditt badrum att glittra. Matcha med vitt och ekfanéret Natural Oak.

Bli inspirerad

Matte Black

En matt svart finish som passar till de flesta färger och fanér. Produkter och detaljer i Matte Black finns att välja i alla våra produktgrupper.

Bli inspirerad

Polished

Vår mest exklusiva finish – Polished – får du när du väljer en av våra produkter i polerat rostfritt stål. För duschutrymmet finner du en utmärkt matchning i duschserierna Epic, Arc och Linc.

Bli inspirerad


Relaterade sidor

Accent / NCS

Låt din personlighet ta plats – beställ dina badrumsmöbler i valfri NCS. Eller välj en av designerns handplockade Accent-kulörer – särskilt utvalda för badrummet.

Se mer

Material, färger, glas och finishar

Vi arbetar endast med de bästa naturmaterialen och kompositen. Här kan du läsa om våra material, glas och finishar. 

Se mer

Badrums­trender 2024

Starka accenter, monokromt och neutralt eller skandinavisk retro? Detta gäller i badrummet under året.

Se mer