Polished

Finishen Polished får du i sin mest exklusiva form när du väljer någon av våra blandare, accessoarer eller handdukstorken Line i polerat rostfritt stål. För duschutrymmet finner du en utmärkt matchning i duschserierna Epic, Arc och Linc i motsvarande finish i antingen anodiserad aluminium eller PVD-belagd mässing. Matcha med valfri färg eller fanér på kommoden, spegelskåpet och förvaringen. Scrolla ner för inspiration och tips på produkter som kompletterar stilen.

Mer om material och finishar

 

Matchande fäger och finishar

Krom Dark Oak Grå

Takduschset Pleasure 2 i polerat rostfritt stål med duschslang i twillvävd svart nylon.

Nordens mest exklusiva duschvägg Epic i blankpolerat anodiserat aluminium.

Tvättställsblandare Vector i polerat rostfritt stål.

Finishen Polished alternativt Chrome finns att välja till de flesta av våra duschväggar, blandare och handdukstorkar. De underliggande materialen skiljer sig åt mellan olika produktgrupper men yfinishen fungerar ihop.


Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.


Matchande produkter

Klicka på en produkt för att anpassa och lägga i din favoritlista. Ta med underlaget till en återförsäljare för att lägga din beställning.


Relaterade sidor

Epic

I en utsökt förening av design och teknik erbjuder Epic de mest exklusiva duschlösningarna på marknaden. Här får du 10 millimeter glas fäst i pivotgångjärn som snurrar fjäderlätt runt sin egen axel.

Se mer

Matchande finishar

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer
Handdukstork Line.

Handdukstorkar

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. 

Se mer