Brushed Brass

En glödande varm finish som ger värme och liv till badrummet. Brushed Brass finns att välja till duschväggarna i Arc Original, Line handdukstork och krok samt blandare och accessoarer. Matcha med det vackra ekfanéret Natural Oak på kommoden, spegelskåpet och förvaringen från antingen möbelserie Grand eller Air Wood. Scrolla ner för inspiration och tips på produkter som kompletterar stilen.

Mer om material och finishar

Matchande färger och finishar

Brushed Brass Natural Oak Vit

Air Wood 120 C i Natural Oak – ett naturligt betsat fanér med mycket liv och känsla. Matcha med blandare i Brushed Brass samt vit bänkskiva och tvättställ.

Beslag från duschserie Arc Original i PVD-behandlad mässing.

Duschvägg Arc 13 Original i Brushed Brass med takdusch och handdukstork i matchande finish.

Krok ur samma serie som handdukstorken. Även den i Brushed Brass.


Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.


Skapa stilen

Swipa och välj en produkt för att anpassa och spara i din favoritlista. Ta med underlaget till en återförsäljare för att lägga din beställning.


Relaterat

Guide: Så matchar du finishen

Bekanta dig med våra fem finishar och deras bästa matchningar när det gäller fanér, glas och övriga material i badrummet. 

Se mer
Viskan Solid 60 i Light Sand

Trend 03 – Monokromt

I den monokroma badrumstrenden utgår du från en minimalistisk bas med flera toner eller nyanser av sand, vitt eller grått.

Se mer

Hemma hos

Här tar vi ett stort kliv in i några av våra kunders vardag. Ta del av deras story och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Se mer