# i c o n i c b y m e

Hemma hos

Kom med på en resa genom Norden och hälsa på hos ett par familjer som nyligen inrett badrum. Ta del av deras berättelse från planering till färdigt badrum och låt dig inspireras av deras erfarenheter.

Hemma hos

Iconic by Johannes Thingnes Bø

För en av vår tids mest betydande skidskyttepersonligheter fanns det ännu en dröm kvar att uppfylla: att skapa och inreda sitt drömhus. 

Se mer

Hemma hos

Iconic by Sara Hector

Ett badrum för snabb återhämtning med produkter som både håller och som sätter guldkant på vardagen för vilken skid- eller vardagshjälte som helst.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drömmen var ett hus som skulle kännas som att vara på semester året om. Lyckades de? Kom med och upplev Paulina och Jukkas hem.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Vibeke

Målet var ett badrum där alla fem i familjen kan vistas – och trivas – samtidigt. Resultatet? Ett rum fyllt med estetik, funktion och massor av syskonkärlek.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Ebbe och Ida

Hälsa på hos Ebbe och Ida som byggde sitt drömhus i Grötlingbo på Gotland med inspiration från en klassisk gotländsk lada.

Se mer

Hemma hos

Iconic by Desirée

Ur visionen om ett bättre planerat badrum med utrymme för såväl funktion som estetik tog det nya drömbadrummet så sakteliga form. 

Se mer

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Relaterade sidor

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer

Inspiration

Badrums­trender 2023

Årets badrumstrender tar tre riktningar: Green Spirit, Soft Simplicity och Urban Elegance. Vilken av dessa stilar tilltalar dig mest?

Se mer
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender för skandinaviska badrum. Inspiration för dig som ska planera eller inreda badrum, eller som bara vill njuta av vackra badrum.

Se mer