Duschförvaring

Utforska våra förvaringslösningar för duschutrymmet och hitta en lösning som matchar din personliga stil och dina behov. Välj en modell för att ändra finish.

Lär känna vår duschförvaring

Äntligen slutsnubblat i duschen

Rata trådkorgen – satsa på en av våra snygga och praktiska förvaringslösningar för duschen istället. Succén PILE integreras dessutom i själva duschväggen vilket ger toppbetyg för både design och briljant funktion!

Vår duschförvaring

Kampanjvara

Duschförvaring

PILE


Slutsnubblat över flaskorna i duschen! Succén PILE är en duschförvaringslösning som monteras med duschlösningarna i LINC och SYNC. PILE finns i samma tre finishar som LINC-seriens väggprofiler: blankpolerad, mattborstad och matt vitlackerad aluminium.

Finish
Blankpolerad Mattborstad Vit
Mått
B: 100 mm D: 100 mm H: 2000 mm
Pris från
2 790 kr

Duschförvaring

NEST


Ett väggskåp med vippbar, fackindelad lucka för förvaring i duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter.

Finish
Svart Grå Vit
Mått
B: 400 mm D: 100 mm H: 250 mm
Pris från
1 490 kr

Duschförvaring

CASE


Ett stilrent väggskåp med pivotupphängd lucka för förvaring av flaskor i duschen. Välj mellan svart, grå och vit finish med lucka i frostad akryl i motsvarande färg. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina duschprodukter?

Finish
Svart Grå Vit
Mått
B: 250 mm D: 100 mm H: 250 mm
Pris från
990 kr

Mer inspiration

Designserier

Iconic Dots

Iconic Dots sätter pricken över i när du inreder ditt badrum. Lära känna våra handdukstorkar, takduschar, tvättställsblandare och de nya ikoniska förvaringslösningarna för duschutrymmet.

Läs mer

Iconic Dots

Duschförvaring

Innovativa förvaringslösningar för duschutrymmet som trollar bort schampoflaskorna.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer