Takdusch MIST

med termostatblandare och 3-funktionshanddusch

MIST är en i höjdled justerbar takdusch med rund taksil och 3-funktionshanddusch i krom. I den smäckra termostatblandaren ryms flera innovativa tekniker som vi tillsammans är ensamma om på marknaden, såsom Safe Temp med unik vattentrycks- och temperaturkontroll vilket gör din duschupplevelse extra njutbar samt Eco Flow och Easy Clean som håller både vattenkostnaden och städtiden nere. MIST är takduschen för dig som vill ha det bästa av två världar - här i varianten med praktisk 3-funktionshanddusch. MIST är vår första tak- och duschblandare med Mora Technology Inside – en kvalitetsstämpel för excellent nordisk duschteknik.

Denna produkt är en del av ett paketerbjudande. Se mer på www.inr.se/kampanjer

Se längst ner på sidan för inspirationsbilder.

Safe Temp
Easy Clean
N/A
Designed in Sweden. Assembled in Sweden.
Eco Flow
Mora Armatur

Ingår alltid

Dokument & Bilder

1/5

Med 3-funktionshandduschen varierar du enkelt trycket på vattenstrålen medan du duschar.

Ladda ner högupplösta bilder

2/5

En takdusch med 3-funktionshanddusch ger svårslagen njutning. Hur önskar du din vattenstråle - mjuk eller med masserande tryck?

Ladda ner högupplösta bilder

3/5

Eco Flow kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Önskar du ökat flöde, tryck in knappen samtidigt som du vrider så tar du dig förbi spärren.

Ladda ner högupplösta bilder

4/5

Safe Temp är en unik funktion som garanterar en helt jämn temperatur vid tryck- och temperaturvariationer i husets rörsystem. Risken för skållning uteblir.

Ladda ner högupplösta bilder

5/5

Den inbyggda gummisilen, vars hål vidgar sig vid vattentryck, ger en tak- och handdusch som är enkel att hålla ren från både smuts och kalkrester. Easy Clean helt enkelt!

Ladda ner högupplösta bilder

< >