Timeless® är en patenterad och permanent ytbehandling som gör ytan jämnare och lättare att hålla ren.

Timeless®

Permanent ytbehandling som gör glaset mer lättstädat

Glas är ett levande material som påverkas av att användas varje dag. Hårt vatten, rengöringsprodukter och rester från schampo- och tvålprodukter kan med tiden göra det utmanande att hålla vanligt duschglas riktigt rent. Timeless är en permanent ytbehandling som förseglar ytan vid glashärdningen och gör den jämnare och därmed lättare att hålla ren. Timeless® finns att välja till de flesta av våra duschmodeller.

Fördelar med Timeless®

De unika egenskaperna hos Timeless® gör att vattnet rinner av duschglaset extra fort, utan att lämna svåra kalkavlagringar eller dis som annars kan riskera att bli kvar på glaset efter flera års användning och bristfällig rengöring. Även kondens försvinner i stort sett omedelbart och glaset blir snabbt lika transparent igen som före användning. Med Timeless blir glasväggar i dusch- och badutrymmen fräschare, lättare att rengöra och torka av. Allt du behöver för rengöring av de extra lättstädade Timeless-duschglasen är en mjuk trasa eller svamp och vanligt glasrengöringsmedel. Följ instruktionerna från rengöringsmedlets tillverkare. Skölj alltid med rent vatten efteråt.

Timeless-egenskaperna aktiveras i samband med härdningsprocessen och stannar kvar under glasets hela levnadstid. Därför lämnar vi på INR hela 15 års garanti på alla duschglas med Timeless.

Timeless kan väljas med klarglas i utvalda storlekar.

Våra glas

Relaterade sidor

Översikt glas till våra duschlösningar.

Tillval dusch

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer

Om INR

Kvalitet

Chefdesigner Kristian Olsson berätta om hur han och hans team resonerar kring just design och funktion kontra kvalitet.

Se mer
Air Wood i Dark Oak med tvättställsblandare Steel Voyage i Brushed Bronze.

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer