Timeless® – permanent ytbehandling som gör glaset mer lättstädat

Glas är ett levande material som påverkas av att användas varje dag. Hårt vatten, rengöringsprodukter och rester från schampo- och tvålprodukter kan med tiden göra det utmanande att hålla vanligt duschglas riktigt rent. Timeless är en permanent ytbehandling som förseglar ytan vid glashärdningen och gör den jämnare och därmed lättare att hålla ren. Timeless® finns att välja till de flesta av våra duschmodeller.

Fördelar med Timeless®

De unika egenskaperna hos Timeless gör att vattnet rinner av glaset fortare, utan att lämna svåra kalkavlagringar eller dis som gärna blir kvar på glaset efter flera års användning och bristfällig rengöring. De unika Timeless-egenskaperna aktiveras i samband med härdningsprocessen och stannar kvar under glasets hela levnadstid. För att få full effekt av Timeless är det viktigt att du torkar av glaset med en gummiskrapa efter varje dusch.

Våra glas


Relaterade sidor

Översikt glas till våra duschlösningar.

Härdat säkerhetsglas

Alla våra duschväggar är CE-märkta och glasen tillverkas av termiskt härdat säkerhetsglas för din trygghet. 

Se mer
Viskan tvättställ i porslin

Kvalitet

Med egen tillverkning av möbler och duschväggar har vi full kontroll på hela produktionskedjan samtidigt som det möjliggör ett effektivt miljöarbete.

Se mer

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer