Timeless®

Gör duschglaset enklare att hålla fräscht

Permanent ytbehandling som gör glaset mer lättstädat

Glas är ett levande material som påverkas av att användas varje dag. Hårt vatten, rengöringsprodukter och rester från schampo- och tvålprodukter kan med tiden göra det utmanande att hålla vanligt duschglas riktigt rent. Timeless är en permanent ytbehandling som förseglar ytan vid glashärdningen och gör den jämnare och därmed lättare att hålla ren. Timeless® finns som tillägg till Klarglas till de flesta av våra duschmodeller.

Med Timeless blir glasväggar i dusch- och badutrymmen fräschare, lättare att rengöra och torka av. 

Fördelar med Timeless®

De unika egenskaperna hos Timeless® gör att vattnet rinner av duschglaset extra fort, utan att lämna svåra kalkavlagringar eller dis som annars kan riskera att bli kvar på glaset efter flera års användning och bristfällig rengöring. Även kondens försvinner i stort sett omedelbart och glaset blir snabbt lika transparent igen som före användning. Med Timeless blir glasväggar i dusch- och badutrymmen fräschare, lättare att rengöra och torka av. Allt du behöver för rengöring av de extra lättstädade Timeless-duschglasen är en mjuk trasa eller svamp och vanligt glasrengöringsmedel. Följ instruktionerna från rengöringsmedlets tillverkare. Skölj alltid med rent vatten efteråt.

Timeless-egenskaperna aktiveras i samband med härdningsprocessen och stannar kvar under glasets hela levnadstid. Därför lämnar vi på INR hela 15 års garanti på alla duschglas med Timeless.

Timeless kan väljas med klarglas i utvalda storlekar.

Mer om våra glas

Serier

Duschar

Lär känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Se mer

Alternativ och tillval

Glas

Olika tjocklek, opacitet och ton ger dig kreativa möjligheter när du ska skapa din duschlösning. Se och jämför våra olika glas.

Se mer

Om INR

Garanti

Med hundraprocentig bakgrund i våra mycket omfattande laboratorietester, erbjuder vi dig hela 15 års garanti på både dusch och möbler.

Se mer