VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med spegel SLOT. Duschhörna LINC Angel Flex.
Kommod VISKAN Grip 120 i NCS med spegel TOUCH 120. Duschdörr SYNC 2 och handdukstork LINE.
Vikbara duschdörren LINC 2 Flex i halvt vikt läge. Kommod VISKAN Solid 100. Spegelskåp STAGE 100.
< >

LINC Flex

En smartare entré för det lilla utrymmet

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. Svensktillverkade LINC Flex är vår förmodligaste smartaste serie duschväggar och lämpar sig väl för det riktigt trånga utrymmet. Duschserien kombinerar lyftgångjärnet i LINC Original med det smarta Flex-gångjärnet som låter dig vika dörren dubbelt.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Profiler och beslag

	
Blankpolerad 	
Mattborstad Svart

Lösningar för trånga utrymmen

Vikdörrarna i LINC Flex lämpar sig extra väl för de minsta utrymmena och finns i flera varianter för placering i nisch och hörna. Välj mellan fasta mått och helt måttanpassade varianter. Testa gärna dina egna mått på respektive duschmodells sida och se hur dörrarna öppnar och stänger.

Alla LINC Flex

Det patenterade LINC-lyftgångjärnet.
Produkter

Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion och lyfter dörren 7 mm i öppet läge vilket underlättar städning. Alla duschar i LINC kan limmas upp med vårt limsystem SAFE-FIX.

Alternativ och tillval

Smart förvaring i väggprofilen

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC Original och Flex både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen.

Mer om PILE

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

Alternativ och tillval

 

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Kom igång och skapa

Översikt glas till våra duschlösningar.
Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har tittat på

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till INR och vår värld av trender och inspiration för badrum – för dig som ska planera eller inreda badrum.

Se mer

Hitta återförsäljare

Upplev, planera ochh köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning över hela landet.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer