< >

LINC Flex

En smartare entré för det lilla utrymmet

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. LINC Flex är vår förmodligaste smartaste serie duschväggar och lämpar sig väl för det riktigt trånga utrymmet. Tack vare kombinationen av det patenterade LINC Original-lyftgångjärnet och det smarta Flex-gångjärnet skapas något helt unikt. Svensktillverkade LINC Flex tillverkas i 6 mm härdat säkerhetsglas och kommer med utbytbara tätningslister och magnetlister som standard. LINC Flex kan kombineras med duschförvaringen PILE och limmas upp med SAFE-FIX.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Profiler och beslag

För de minsta utrymmena

Vikdörrarna i LINC Flex lämpar sig väldigt väl för de allra minsta utrymmena och finns i flera varianter för placering i nisch och hörna. Välj mellan fasta mått och helt måttanpassade varianter. Testa gärna dina egna mått på respektive duschmodells sida och se hur dörrarna öppnar och stänger.

Se alla LINC Flex

Enkel rengöring

Eftersom LINC Flex-gångjärnet sitter på utsidan av glaset får duschglasen en helt slät insida vilket underlättar vid städning. Transparenta lister mellan glasen och mot golvet håller tätt när det är vått.

Se alla LINC Flex

Produkter

Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion och lyfter dörren 7 mm i öppet läge vilket underlättar städning. Alla duschar i LINC kan limmas upp med SAFE-FIX.

Mer om SAFE-FIX

badrum på 4 kvm

Dra i greppet, låt dörren vika sig på mitten och kliv in. Hörnmodellerna i LINC Flex passar särskilt bra när övrig badrumsinredning är placerad strax intill duschen eller där golvytan är begränsad – en golvyta ända ned till 4 kvm är fullt möjligt. Se LINC Angel Flex så förstår du vad vi menar. Prova gärna dina egna mått på produktens sida och se hur dörrarna öppnar och stänger.

Se alla LINC Flex

PILE DUSCHFÖRVARING

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen. Kan även limmas upp med SAFE-FIX.

Mer om PILE

Duschhörna

LINC Angel Flex

En duschhörna för det lilla badrummet. Två vikdörrar i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade Angel Flex finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Blankpolerad Mattborstad

Från 13 490 kr

Duschhörna

LINC 13 Flex

En duschhörna för det lilla badrummet. En fast vägg och en vikdörr i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC 13 Flex finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Blankpolerad Mattborstad

Från 11 590 kr

Duschhörna

LINC 66 Flex

En duschhörna för det lilla badrummet. En invikningsbar dörr och en vikdörr i 6 mm glas med utbytbara tätningslister. Svensktillverkade LINC 66 Flex finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Blankpolerad Mattborstad

Från 12 490 kr

Duschvägg

LINC 2 Flex

En vikdörr i 6 mm glas för den smala nischen. Svensktillverkade LINC 2 Flex finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med duschförvaringen PILE. Kan limmas upp.

Svart Blankpolerad Mattborstad

Från 7 590 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak både vad gäller glas, finish och grepp. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din nya drömdusch.

 

Skapa din dusch i Duschverkstan

Kom igång och skapa din drömdusch i nya Duschverkstan

Duschverkstan

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Mer om glas

Ett grepp eller handtag ingår när du köper din dusch. Se vilka alternativ du har att välja bland.

Grepp och handtag

Produkter

Med SAFE-FIX limmar du aluminumprofilen tryggt mot väggen istället för att borra och skruva. SAFE-FIX möjliggör även demontering utan att lämna märken.

Mer om SAFE-FI 

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC. Först monterar du PILE och därefter
duschdörren inuti väggprofilen.

Mer om PILE

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer