< >

LINC Flex

En smartare entré för det lilla utrymmet

Vik ihop när du kliver in. Vik ut för att stänga till. Svensktillverkade LINC Flex är vår förmodligaste smartaste serie duschväggar och lämpar sig väl för det riktigt trånga utrymmet. Duschserien kombinerar lyftgångjärnet i LINC Original med det smarta Flex-gångjärnet som låter dig vika dörren dubbelt.

Detaljer

Glas

6 mm

Mått

Måttanpassas kostnadsfritt både i bredd och höjd inom angivna måttintervall (gäller inte fasta mått). Glasen kan även fås snedkapade där konstruktionen tillåter det.

Profiler och beslag

Lösningar för trånga utrymmen

Vikdörrarna i LINC Flex lämpar sig extra väl för de minsta utrymmena och finns i flera varianter för placering i nisch och hörna. Välj mellan fasta mått och helt måttanpassade varianter. Testa gärna dina egna mått på respektive duschmodells sida och se hur dörrarna öppnar och stänger.

Alla LINC Flex

Produkter

Lyftgångjärnet är patenterat för sin överlägsna design och funktion och lyfter dörren 7 mm i öppet läge vilket underlättar städning. Alla duschar i LINC kan limmas upp med vårt limsystem SAFE-FIX.

Enkel rengöring

Eftersom LINC Flex-gångjärnet sitter på utsidan av glaset får duschglasen en helt slät insida vilket underlättar vid städning. Transparenta lister mellan glasen och mot golvet håller tätt när det är vått.

Alla LINC Flex

Smart förvaring i väggprofilen

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC Original och Flex både vad gäller design och funktion. Först monterar du PILE och därefter duschdörren inuti väggprofilen.

Mer om PILE

Duschhörna

LINC Angel Flex

Duschhörna med vikdörrar i 6 mm glas. Finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med PILE.

Matte Black
Polished
Matte Brushed

Från 14 890 kr

Duschvägg

LINC 2 Flex

En vikdörr i 6 mm glas. Finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med PILE.

Matte Black
Polished
Matte Brushed

Från 8 390 kr

Duschvägg

LINC 4 Flex

En fast vägg och en vikdörr i 6 mm glas. Måttanpassas kostnadsfritt inom angivna intervall. Kombinera med PILE.

Matte Black
Polished
Matte Brushed

Från 22 290 kr

Duschhörna

LINC 66 Flex

Duschhörna med en invikningsbar dörr och en vikdörr i 6 mm glas. Finns i fasta standardmått men också i måttanpassat utförande. Kombinera med PILE.

Matte Black
Polished
Matte Brushed

Från 13 490 kr

Personalisera din dusch

De flesta av våra duschväggar kan du anpassa efter din personliga smak på olika sätt. Botanisera bland alternativen och kom ett stort steg närmare din egen ikoniska duschlösning.

 

Skapa din ikoniska duschlösning i Duschverkstan

Öppna och stäng dörrarna och ta en titt från andra sidan. Spara din färdiga lösning och ta med till en återförsäljare.

Öppna Duschverkstan

Produkter

Alla våra glas är härdade och kontrolleras både i vårt eget laboratorium i Malmö och av oberoende tredjepartskontrollant.

Våra glas

Rakt, snett eller med urtag i glaset? Som duschtillverkare sedan 30 år tillbaka sätter vi ära i ett skapa en duschlösning som passar till just ditt badrum.

SKräddarsydd dusch

Duschförvaring

Med en av våra smarta förvaringslösningar blir det enkelt att hålla ordning i duschutrymmet.

Hitta din favorit

Med SAFE-FIX limmar du aluminumprofilen tryggt mot väggen istället för att borra och skruva. SAFE-FIX möjliggör även demontering utan att lämna märken.

SAFE-FIX

PILE är en duschförvaringslösning som smälter samman med duschlösningarna i LINC. Först monterar du PILE och därefter
duschdörren inuti väggprofilen.

PILE

#iconicbyme

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer

Planera

Goda råd vid badrums­planering

När du ska planera badrum gäller det att hitta lösningarna. Här har vi samlat guider, tips och checklistor som vi tror att du kan att ha nytta och glädje av i din badrumsplanering. 

Se mer