Svarta detaljer i badrummet

INR Black edition

Det är inte kvadratmetrarna som avgör upplevelsen, däremot de ytterst väl valda detaljerna. Även badrummet på liten yta ska ge samma upplevelse som det stora och då blir produkter som både är snygga och praktiska extra viktiga. De svarta detaljerna är 2019 en stark trend i allt från val av duschvägg och blandare till de innovativa förvaringsskåpen i duschutrymmet, som hjälper dig att hålla ordning i såväl det lilla som det stora badrummet. Bläddra nedåt för exempel från INR Black Edition!

Det sinnliga badrummet

Läs mer om reportaget

Kommod VISKAN Solid 60 i 'Still Grey'. Spegel LOOX 70. Duschhörna TRAC 13 med svarta detaljer. Takdusch MIST. Duschförvaring CASE. Handdukstork LINE.

Följ den svarta tråden i badrummet! Nu finns glaset Dark Frost med svarta beslag till duschväggarna i serierna ARC  och TRAC. Matcha gärna med en svart LINE  handdukstork samt blandare med svarta detaljer.

Nya förvaringsmöjligheter för duschutrymmet

Trolla bort schampoflaskorna från golvet för gott! Våra helt nya smarta och estetiska förvaringslösningar för duschutrymmet ger dig en harmonisk och ordningsam duschupplevelse och döljer mer än de visar. Finns i vitt, grått och – såklart – svart!

Till duschförvaring

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Med luckan som lutar 45 grader i öppet läge får du en bra översikt över dina produkter. Botten är försedd med avrinningshål och hela luckan med insats kan lyftas ur för enkel rengöring.

Produkter

Gå till produkten

Lägg till i Moodboard

Hur vill du öppna skåpet? CASE går att montera så att luckan kan öppnas antingen åt höger eller åt vänster.

TRAC Duschväggar

TRAC är en serie duschväggar i 8 mm glas med en minimalistisk skena längs med golv och vägg. Finns nu även i matt svart finish.

Utforska TRAC

Duschväggarna i serie TRAC  finns med skena i blankpolerat eller som här i matt svart finish.

Produkter

Låt den svarta tvättställsblandare STRICT bli pricken över i.

Blandare med svarta detaljer

Takduschen MIST är resultatet av ett unikt samarbete mellan INR och ledande blandartillverkaren MORA. Med INRs design på utsidan och Mora Technology Inside på insidan förenar vi det bästa av två världar. Givetvis kan du få din MIST med detaljer i svart finish för att hålla den svarta tråden i badrummet.

Utforska MIST

Alla INRs duschblandare med Mora Technology Inside genomgår omfattande tester för att klara av Nordens höga vattentryck och testas med upp till 5 gånger det normala tryckt.

Duscha med stil bakom en TRAC 43 i Dark Frost och med en FRONT  blandarvägg med vitt glas och smart förvaring bakom.

Mer inspiration

Inspiration

Badrumstrender 2019

I år har våra trendanalytiker identifierat tre stilar med var sin härlig färgpalett: 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' och 'Urban Eco'. Vilken tilltalar dig mest?

Läs mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Inspirationen till det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker. Badrummet.

Läs mer

Butiker

Välkommen att göra ett besök hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning.

Läs mer