Svarta detaljer i badrummet

Svarta detaljer i badrummet – mer än en trend

De svarta detaljerna utgör en fortsatt stark trend i badrummet i allt från val av duschvägg och blandare till förvaring, både i och utanför duschen. Söker du badrumsmöbler kan du välja mellan det vackra ekfanéret Black Oak och svart NCS till de flesta av våra kommoder och badrumsskåp. Alla våra möbler levereras med ytbehandlingen TX Top Extreme™ och kommer med 15 års garanti.

Våra kommoder

Jämför serier

Dramatisk minimalism med djärva kontraster

Så kan man beskriva badrumstrenden Nordic Identity som med sin artistiska och självsäkra attityd och skarpa kontraster mellan svart och vitt, varmt och kallt, mjukt och hårt har något närmast teatraliskt över sig.

Nordic Identity

Här finner vi vårt lugn

Efter en hel dag i backen eller i skidspåret blir längtan hem till badrummet stor. Att ta av sig pjäxor och äntligen få tina upp sina frusna tår och fingrar i den platsbyggda bastun är svårslagen lycka för Erik och Johanna. 

Iconic by Erik och Johanna

De 5 sinnenas badrum

Följ med oss på en resa till Gotland där Monica och Roger lät bygga sitt drömhus efter att ha sökt den perfekta platsen i flera år. 

Sinnenas badrum

Kampanj på dusch och badrumsinredning

Vår populära badrumskampanj på kompletta dusch- och möbelpaket gäller hos alla våra återförsäljare till och med den 31 januari 2022.

Se erbjudandena

< >

Den svarta trenden följer med oss in i duschen

Alla våra duschväggar går att få med svarta profiler eller beslag samt grepp. Även glasen går att få i gråton för en genomgående industriell känsla. Väljer du en dusch ur LINC-serien lägger du lämpligtvis till duschförvaringen PILE som smälter perfekt ihop med väggprofilen i anodiserad svart aluminium. Kombinera med takduschen MIST.

Våra duschväggar

Jämför serier

Succéprodukten PILE smälter samman med duschväggarna i LINC. Dra ifrån 10 cm från det mått där du vill placera PILE när du beställer din duschlösning.

Trolla bort flaskorna från golvet med ett snyggt och praktiskt duschskåp. På bilden CASE.

Lysande innovationer

Den omåttligt populära handdukstorken LINE är lika vacker ensam som i grupp och finns i många utföranden. Se allt om LINE och våra andra lysande innovationer för ytan närmast utanför duschen under Iconic Dots.

Utforska Iconic Dots

Hemma hos

Ajdå!

Här finns innehåll som kräver att du accepterar våra cookies.

Andra har också besökt

Konsument

Kampanjer

Kampanj på kompletta dusch- och möbelpaket. Gäller hos alla återförsäljare till och med den 31 augusti 2022.

Se mer

Inspiration

Badrumstrender

Under 2022 sveper de mörka träslagen in över de nordiska badrummen och vi välkomnar badrumstrenden Nordic Woodlands med öppna armar. 

Se mer

Hitta butik

Titta på, upplev och köp INR duschväggar och badrumsinredning hos någon av våra 300 återförsäljare med utställning som finns över hela landet.

Se mer