Badrum i New England-stil

Badrummet i Skärgårdsvillan – Hela familjens nya favoritrum!

Går du i New England-drömmar kan Isabel och Teodors fantastiska badrum i villan i Stockholms skärgård nog väcka lust och ge inspiration. Med mjuka vita toner i kombination med mässing och dämpade gröna nyanser har familjen skapat sitt eget personliga drömbadrum där både vuxna och barn kan njuta och koppla av på sitt eget sätt.

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med snedkapad duschvägg ARC 4 Original med beslag i mässing.

GRAND i klassisk stil

Att välja två mindre kommoder istället för en bred är ett val som Isabel och Teodor är mycket nöjda med. Här får de sin egen helt avskilda plats och kommodernas design får dessutom komma till sin fulla rätt. Här får klassisk New England-stil regera sida vid sida med det moderna livets alla finesser såsom LED-belysning under kommoderna och i handdukstorken LINEs topp.

Utforska GRAND Classic

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med greppet DEEP i mässing. Tvättställsblandare POSH i mässing samt spegeln GROOM.

Skräddarsydd dusch

Självklart måste vi säga några ord om den specialbeställda duschväggen också. Isabel och Fredrik utgick från ARC 4 i INRs standardsortiment, valde till beslag i mässing och lät anpassa lösningen efter den nisch som bildas under snedtaket. En briljant lösning tycker vi, och inte minst ihop med den infällda hyllan med plats för familjens alla flaskor och duschtillbehör.

Utforska ARC

När skymningen faller

På kvällen tar badrummet en annan form. Energinivåerna går ner och fokus ligger vid återhämtning och vila. Nu kommer kommodernas stämningsfulla underbelysning helt till sin rätt och vi kan helt klart förstå hur villans nya master bathroom har blivit till den mittpunkt där hela familjen vill vara: "Hela familjen slås om vem som ska få ta sin kvällsdusch här. Plötsligt vill alla duscha istället för att bada!"

Badrummet ska fungera under dygnets alla timmar. Här med stämningsfull belysning under kommoden GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS).

Isabel och Teodor

Byggde 2018 sitt drömhus i New England stil i Stockholms skärgård. Fokus låg på att skapa ett badrum för njutning med gott om förvaring och plats för hela familjen. Paret har två barn: Hanna, 8 år och Casper, 12 år. Och så katten Signe, förstås.

Produkter och material

Kommod GRAND Classic 80 i 'Green Tea' NCS 3010-G10Y med grepp DEEP i mässing | Tvättställsblandare POSH i mässing | Spegel GROOM 80 | Duschvägg ARC 4 Snedkapad | Handdukstork LINE i matt vitt | Lampa 1-Light Armed Sconce från Minisun | Duschblandare från Vola

Panel T&G wall panelling horizontal - finns motsvarighet i de flesta byggvaruhus | Grön väggfärg Sparkling Sage från Valspar | Vägg i dusch Microcement i en mjuk beigebrun ton

Andra har också besökt

Badrums­inspiration

Lantliga badrum

Låt dig inspireras av ett par av våra bästa tips och idéer för dig som ska inreda ett lantligt badrum.

Se mer

Inspiration

Badrums­inspiration

Välkommen till en värld av trender och inspiration för badrum – skapat för dig som är i färd med att planera och inreda ett nytt badrum.

Se mer

Serier

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - marknadens tåligaste ytbehandling - och längsta garanti.

Se mer